Η γραφειοκρατία στερεί τους εθελοντές βουλευτές – γιατρούς από τις ΜΕΘ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η θέληση για προσφορά και ο εθελοντισμός που επέδειξαν γιατροί βουλευτές προκειμένου να ενταχθούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού, έπεσε στον τοίχο της γραφειοκρατίας, καθώς δεν υπάρχει νομικό καθεστώς που να διέπει τις υπηρεσίες τους.

Δέκα βουλευτές – γιατροί από τον ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις από τη ΝΔ, πέντε από το ΚΙΝΑΛ, ένας από το ΚΚΕ και μία από την Ελληνική Λύση, είχαν δηλώσει στον πρόεδρο της Βουλής διαθεσιμότητα ώστε να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όμως προέκυψε ότι το νομικό καθεστώς που διέπει τους εθελοντές-γιατρούς είναι ασαφές και έτσι η προσφορά τους πρέπει να μπει στην αναμονή. Στο πλαίσιο του εθελοντισμού δημιουργείται νομικό ζήτημα αναφορικά με την αστική ευθύνη σε περίπτωση που συμβεί κάτι κακό.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, που ξεκίνησε το κίνημα εθελοντισμού ώστε να ενισχυθεί το ΕΣΥ παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Στο νοσοκομείο υποδέχθηκαν τον βουλευτή-πνευμονολόγο, ο διοικητής και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με μεγάλη χαρά καθώς οι ανάγκες είναι στα δύσκολα περιστατικά νοσηλείας είναι μεγάλες.

Όμως λίγο αργότερα ενημερώθηκε ότι λόγω της αστικής ευθύνης και μέχρι να διευθετηθεί αυτό δε θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του…

Πηγή: avgi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.