365 νέα δέντρα φυτεύτηκαν στον λόφο του Αράπη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού) συνεχίζει δυναμικά το εκτεταμένο πρόγραμμα αναδασώσεων μέσω του σχεδίου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με την ονομασία #Υμηττός365 που ανακοίνωσε στις αρχές του έτους ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού́ – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, στοχεύοντας στην ενίσχυση της φιλοδασικής συνείδησης των πολιτών και τις 365 μέρες του χρόνου.

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα λόγω της πανδημίας και με αφορμή́ την έναρξη της νέας φυτευτικής περιόδου, οι εργασίες δενδροφύτευσης πραγματοποιούνται από́ εξειδικευμένο συνεργείο του ΣΠΑΥ, σε συνεργασία με κάθε Δήμο.

Η αρχή́ του δευτέρου κύκλου αναδασώσεων έγινε τη Δευτέρα από τον Δήμο Βύρωνα και συγκεκριμένα από τον Λόφο του Αράπη, αντισταθμίζοντας το πράσινο που χάθηκε τις προηγούμενες χρονιές.

Στο σημείο της αναδάσωσης, από νωρίς το πρωί μαζί με το επιτελείο του ΣΠΑΥ, βρέθηκε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Νατάσα Βαρουχάκη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κωνσταντίνος Αγγέλης, ο επικεφαλής του Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα Σταύρος Σαλαγιάννης, ο υπεύθυνος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βύρωνα Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και εργαζόμενοι στο τμήμα Πρασίνου του Δήμου.

Οι εργασίες δενδροφύτευσης στον Λόφο του Αράπη συνεχίστηκαν την επόμενη ημέρα στα διοικητικά όρια του Δήμου Καισαριανής φυτεύοντας επιπλέον άλλα 365 δέντρα.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.