Π. ΑΝΑΣΤΟΥΛΗΣ: Ο Δήµος θα πρέπει να ασκεί κοινωνική και όχι επιχειρηµατική/φοροµπηχτική πολιτική

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. Π. ΑΝΑΣΤΟΥΛΗ επικεφαλής της παράταξης «Αριστερή Παρέµβαση Πολιτών Βύρωνα»

«Η οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου πρέπει να αποτυπώνεται στον δημόσιο χαρακτήρα και στη σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους κατοίκους, αλλιώς είναι απλά ένα λογιστικό στοιχείο»
«Το ροκάνισμα του Υμηττού και από τον ίδιο το δήμο (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο) σε συνδυασμό με τα σχέδια για επέκταση της Αττικής Οδού και εγκατάσταση τριών ανεμογεννητριών, θα επιδεινώσει και άλλο την κατάσταση στο βουνό. Την ίδια εποχή που όλα πλέον μαρτυρούν την αξία του φυσικού περιβάλλοντος για τη ζωή…»
«Χρειάζεται ο κόσμος να ξεπεράσει την σημερινή του παθητικότητα και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ζωή και την πόλη που μας αξίζει. Αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα»

Δ&Π. Ποια θεωρείτε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αυτή τη στιγμή και ποιες είναι οι αντίστοιχες προτάσεις σας;
Τα σημαντικά προβλήματα που βιώνει η πλειοψηφία των κατοίκων του Βύρωνα (ντόπιοι και μετανάστες) είναι τα ίδια με τον υπόλοιπο λαό: Φτώχεια και εξαθλίωση, ανεργία, περιβαλλοντικές καταστροφές, ελαστικές εργασιακές σχέσεις, πετσοκομμένες συντάξεις, άθλιοι μισθοί, ελλιπή κάλυψη αναγκών σε υγεία, παιδεία, πρόνοια. Αν προσθέσουμε δε και την εργοδοτική-κρατική τρομοκρατία με στόχο την πειθάρχηση και την υποταγή στις πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων που δημιούργησαν και προωθούν όλα αυτά τα δεινά, έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα αυτών των προβλημάτων.
Με ευθύνη των μέχρι σήμερα δημοτικών αρχών του Βύρωνα, πολλά από τα παραπάνω προβλήματα παρουσιάζονται ακόμα πιο οξυμένα στην περιοχή μας: Προβλήματα στα σχολικά κτήρια, έλλειψη των αναγκαίων ελεύθερων δημόσιων χώρων/κτηρίων, ανυπαρξία κοινωνικής πολιτικής για την κάλυψη των πιο φτωχών σε πρόνοια, περίθαλψη, αθλητισμό και πολιτισμό, εγκατάλειψη των πιο αδύναμων στην τύχη τους, πλημμελή καθαριότητα. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική προστασία του Υμηττού απέναντι στα συμφέροντα που τον ροκανίζουν χρόνια. Μάλιστα, το ροκάνισμα του βουνού και από τον ίδιο το δήμο (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο) σε συνδυασμό με τα σχέδια για επέκταση της Αττικής Οδού και εγκατάσταση τριών ανεμογεννητριών, θα επιδεινώσει και άλλο την κατάσταση στο βουνό. Την ίδια εποχή που όλα πλέον μαρτυρούν την αξία του φυσικού περιβάλλοντος για τη ζωή.

Δικές μας προτάσεις; Πολλές, αλλά για να γίνουν πράξη χρειάζεται ο καθημερινός συλλογικός αγώνας των χιλιάδων κατοίκων του Βύρωνα, ο οποίος λείπει σήμερα. Παραθέτουμε ορισμένες:

Ο Δήμος να ασκεί κοινωνική και όχι επιχειρηματική/φορομπηχτική πολιτική. Οι υπηρεσίες του να είναι όλες δημόσιες και δωρεάν και να καλύπτουν όλες τις λαϊκές ανάγκες.

Οι εργασιακές σχέσεις στις υπηρεσίες του Δήμου όπως και παντού να είναι σταθερές. Συνεπώς να καταργηθούν όλες οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις και ο δήμος να παίρνει προσωπικό με μόνιμες συμβάσεις.

Ο Δήμος να συμβάλλει δημιουργώντας υποδομές για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών, για σοβαρή τοπική συγκοινωνία, για την προστασία του Υμηττού και των ελεύθερων δημόσιων χώρων της περιοχής μας.
Και μην μας πουν διάφοροι ότι αυτά δεν γίνονται, επειδή δεν υπάρχουν λεφτά ή γιατί δεν αφήνει η κυβέρνηση και τα μνημόνια! Χρειάζεται ανυπακοή στα μνημόνια, τις ντιρεκτίβες της Ε.Ε. και τις κυβερνητικές πολιτικές που υπηρετούν τα οικονομικά συμφέροντα των μεγιστάνων του πλούτου. Αλλιώς μια ζωή ραγιάδες και στον κουβά.

Δ&Π. Θα ήταν πιθανή μια συνεργασία σας με τον κ. Κατωπόδη για την επίλυση κάποιων εκ των προβλημάτων του Δήμου;
Για να επιλυθούν έστω και κάποια προβλήματα του Δήμου, θα πρέπει να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί η αιτία που τα προκαλεί! Η βασική αιτία που κατά την γνώμη μας γεννά και μεγεθύνει τα προβλήματα που έχει ο Δήμος, είναι η αποδοχή εκ μέρους της εκάστοτε παράταξης που τον διοικεί, της αντίληψης που θέλει τον Δήμο μακρύ χέρι του κρατικού μηχανισμού υποχρεωμένο να εφαρμόζει αντιλαϊκές πολιτικές. Οι οποίες καταργούν σταδιακά τον κοινωνικό χαρακτήρα υπηρεσιών του δήμου, προωθώντας την ιδιωτικοποίηση και τη διαιώνιση του ρόλου της δημοτικής αρχής ως διαχειριστή της μιζέριας.
Αυτό εκφράζεται με την κατάρτιση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, με τη λειτουργία διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου βάσει ιδιωτικοοικονομικών κριτηρίων (παιδικοί σταθμοί με τροφεία-voucher), με τη γενίκευση της ελαστικής εργασίας (κάλυψη των αναγκών του Δήμου μόνο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου) και με την εκχώρηση δημόσιων υπηρεσιών σε ιδιώτες (κοπή δένδρων & αποκομιδή μπάζων). Δεν υπάρχει καμιά θέληση για συγκρούσεις με τα κακώς κείμενα και με τις αντιλαϊκές πολιτικές. Επίσης, η Στάση Βύρωνα ασκεί δημαρχιακή πολιτική με συγκεντρωτισμό και αντιδημοκρατική νοοτροπία. Συνεπώς, δεν βλέπουμε τι μπορεί να προσφέρει μια συνεργασία με τον κ. Κατωπόδη, διότι δεν θα παράξει κανένα ουσιαστικό φιλολαϊκό αποτέλεσμα.

Δ&Π. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα μας ο Δήμαρχος κ. Κατωπόδης, επισημαίνει ότι ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της παράταξής του ήταν η οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου. Συμμερίζεστε αυτή την άποψη;
Η οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου πρέπει να αποτυπώνεται στον δημόσιο χαρακτήρα και στην σημαντική βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους κατοίκους, αλλιώς είναι απλά ένα λογιστικό στοιχείο. Αυτά δεν υφίστανται, συνεπώς τζάμπα καίει η λάμπα.

Δ&Π. Στην πόλη έχουμε 3 σημαντικές δομές. Τον Οργανισμό Πολιτισμού, το Κολυμβητήριο και τη Δημοτική Επιχείρηση. Πως αξιολογείτε τη μέχρι τώρα λειτουργία τους;
Έχουμε εδώ και πολλά χρόνια εκφράσει την αντίθεσή μας, στον τρόπο με τον οποίο όλες οι δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό (και το Φεστιβάλ βράχων ως κομμάτι αυτού), και τον αθλητισμό. Η εμπορευματοποίηση ως κριτήριο προσέγγισης του πολιτισμού και η άρνηση της εκάστοτε δημοτικής αρχής να στηρίξει ουσιαστικά την τοπική καλλιτεχνική παραγωγή, συνιστά για εμάς μεγάλο πρόβλημα. Έχουμε επίσης καταθέσει τις θέσεις μας, για την ανάγκη να συμβάλλει ο δήμος στη στήριξη των καλλιτεχνών και του έργου τους, στη δωρεάν επαφή των κατοίκων με την τέχνη όπως και σε υποδομές για τη στήριξη των ερασιτεχνικών πολιτιστικών ομάδων.
Το Κολυμβητήριο, πέρα από τα συχνά λειτουργικά προβλήματα που έχει, δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες, είναι επί πληρωμή και οι εργαζόμενοι σε αυτό δουλεύουν με συμβάσεις, ενώ πληρώνονται μόνο και εάν υπάρχουν συνδρομές πελατών!
Η δημοτική επιχείρηση ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί με κοινωνικά κριτήρια, λειτουργεί αντιθέτως, με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια! Αποτέλεσμα; Δεν έχει καμία διαφορά από μια ιδιωτική εταιρεία -και μάλιστα ακριβή- ούτε στις τιμές, ούτε στα εργασιακά!

Δ&Π. Θεωρείτε πως έχουν αξιοποιηθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό οικονομικοί πόροι και κονδύλια από προγράμματα, όπως π.χ. τα ΕΣΠΑ στο Δήμο μας, προκειμένου να γίνουν έργα τα οποία θα βελτίωναν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των Βυρωνιωτών;
Που έχουν αξιοποιηθεί άραγε; Στις ασφαλτοστρώσεις; Στις αχρείαστες αναπλάσεις; Τα ΕΣΠΑ προέρχονται από τη δική μας φορολόγηση και επιστρέφουν από την Ε.Ε. για να κατευθυνθούν σε συγκεκριμένες επιλέξιμες (βάσει του lobbing των εταιρειών στις Βρυξέλλες) προμήθειες, έργα και προγράμματα για την πριμοδότηση συγκεκριμένων εταιρειών. Έχουν περιορισμένη διάρκεια και λειτουργούν με όρους που υπονομεύουν τις δημόσιες υπηρεσίες, προωθούν τις ιδιωτικοποιήσεις και συμβάλλουν στη κατάργηση των δωρεάν κοινωνικών παροχών. Με αυτούς τους όρους έγινε πχ η συντήρηση των παιδικών χαρών, η απόφαση για να αλλάξουν οι στήλες του δημοτικού φωτισμού, όπως και η ανάθεση κατασκευής αυτόματου ποτίσματος.

Δ&Π. Πιστεύετε ότι οι δημότες είναι ευχαριστημένοι συνολικά από τις παρεμβάσεις και τα έργα των μέχρι τώρα δημοτικών αρχόντων; Έχει τελικά απαξιωθεί ο ρόλος της Δημοτικής αρχής στα μάτια των πολιτών;
Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι η πλειοψηφία των κατοίκων του Βύρωνα που ανήκουν στον λαό και όχι στην άρχουσα τάξη, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από τα πεπραγμένα όλων των δημοτικών διοικήσεων μέχρι και σήμερα. Αν εξαιρέσουμε τα πολύ λίγα που γίνονται κάθε χρόνο και από οποιαδήποτε δημοτική αρχή για να λειτουργούν στοιχειωδώς οι υπηρεσίες του Δήμου, τα σχολεία κλπ, τίποτα άλλο ουσιαστικό δεν έγινε ποτέ και από κανέναν. Συνεπώς, αν δεν έχει ήδη απαξιωθεί ο ρόλος της δημοτικής αρχής, σίγουρα βρίσκεται κοντά στην απαξίωση.

Δ&Π. Πως αξιολογείτε τη συμβολή της παράταξή σας, εντός κι εκτός των θεσμικών οργάνων, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας σας στην πολιτική και κοινωνική ζωή του Βύρωνα;
Η Αριστερή Παρέμβαση στα 26 χρόνια δράσης της, έχει συμβάλλει στις μάχες που έχουν δοθεί από κατοίκους εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου για διάφορα σημαντικά ζητήματα! Σταχυολογούμε ορισμένα από αυτά: Οι υπέρογκες χρεώσεις για δημοτικά τέλη και τέλη σύνδεσης αποχέτευσης, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, η προστασία του Υμηττού και του δημόσιου χώρου, τα εργασιακά, ο πολιτισμός, τα προβλήματα στα σχολεία κλπ. Συμμετείχαμε και συμμετέχουμε στη διαρκή προσπάθεια για οργάνωση των κατοίκων σε λαϊκές συνελεύσεις και για τη συγκρότηση συλλογικοτήτων αγώνα, πολιτισμού, αλληλεγγύης. Άλλες μάχες κερδήθηκαν, ενώ άλλες χάθηκαν. Αν αξιολογούμε ως θετικό στοιχείο το φρενάρισμα ή το σταμάτημα κάποιων αντιλαϊκών πολιτικών αποφάσεων (πχ κατασχέσεις, κατασκευές στον Υμηττό, κλπ) τότε ναι, το πρόσημο είναι καθαρά θετικό. Αν όμως προσθέσουμε το κριτήριο του ποιά ζωή θα θέλαμε να έχουμε, τότε τα πολύ περισσότερα να γίνουν είναι μπροστά μας και όχι πίσω. Και δεν αρκεί καθόλου η παρουσία κάποιων από εμάς στο δημοτικό συμβούλιο. Χρειάζεται ο κόσμος, οι χιλιάδες κάτοικοι του Βύρωνα να ξεπεράσει την σημερινή του παθητικότητα και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ζωή και την πόλη που μας αξίζει. Αλλιώς δεν θα γίνει τίποτα.

Δ&Π. Πως θα θέλατε να δείτε το Βύρωνα σε 10 χρόνια;
Όπως και την υπόλοιπη χώρα, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο: Απαλλαγμένο από φτώχεια, ανταγωνισμούς, πολέμους, διακρίσεις, σκοταδισμό και ξενοφοβία. Απαλλαγμένο από καταπίεση, περιβαλλοντική καταστροφή και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο: Μια πόλη που να καλύπτει τις ανάγκες μας, να χαίρεσαι να ζεις και να κυκλοφορείς σε αυτήν.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.