Σωματείο Εργαζομένων Δ. Βύρωνα: Αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα, αποφάσισε αποχή από τις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια και την ηλεκτρονική ψηφοφορία, υπερασπιζόμενο τις συλλογικές διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

Συναδέλφισσα /φε,

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρόσχημα τον κορωνοϊό έχει ως στόχο όχι μόνο να ανατρέψει εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις αλλά να βάλει ταφόπλακα στη συνδικαλιστική δράση και τις πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες!

Αξιοποιεί την πανδημία για να επιβάλει μέτρα που τα έχει σχεδιάσει από καιρό και θα μείνουν και μετά. Κλιμακώνει τη  επίθεση της, ενισχύει την καταστολή, περιορίζει τη συνδικαλιστική δράση και τη συνδικαλιστική μετακίνηση.  

Θέλει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς και σωματεία σφραγίδες, γραφειοκρατικούς μηχανισμούς, μαριονέτες της εκάστοτε  κυβέρνησης των δημάρχων και των επιχειρηματικών ομίλων και εργοδοτών.

Επιμένει σε συνθήκες lockdown να προχωρήσει τη διαδικασία για τις Αρχαιρεσίες για την εκλογή των αιρετών εκπρόσωπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, γεγονός που δεν προάγει τη μαζική συμμέτοχη των εργαζομένων αλλά βάζει και την ηλεκτρονική ψηφοφορία στην όλη διαδικασία. Όλη αυτή η διαδικασία μας βρίσκει κάθετα αντιθέτους.                              

Παρά το ”στραπάτσο” που έπαθε στις πρόσφατες εκλογές των δασκάλων και καθηγητών (90% απόχη), επιμένει για τη διεξαγωγή των εκλογών με καθολική ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Συνάδελφοι/σες

Η συγκεκριμένη επιλογή της κυβέρνησης για την ηλεκτρονική ψηφοφορία αποτελεί μέρος του συνδικαλιστικού νόμου που προανήγγειλε η κυβέρνηση με στόχο να φιμώσει και τελικά να διαλύσει τη λειτουργία των Σωματείων.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία στις επερχόμενες εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, είναι τα “προεόρτια” για τον τρόπο λήψης αποφάσεων για τη διεξαγωγή απεργιών, για την επέκταση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ αλλά και στις ΕΚΛΟΓΕΣ των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, είναι η συνέχεια του σχεδίου που ξεδιπλώνεται τα τελευταία χρονιά και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως έγινε και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Καθολική ηλεκτρονική ψηφοφορία σημαίνει:

– Κατάργηση της ιδιωτικότητας και της μυστικότητας της ψήφου

– Κρατικός έλεγχος και νοθεία

Συμβάλει σε: 

– Σωματεία σφραγίδες

– Απομόνωση των εργαζομένων και κατάργησης της συλλογικής συζήτησης

– Ακύρωση κάθε ζωντανής επαφής και συζήτησης με προοπτική τη υπονόμευση της 

  ελευθερίας του λόγου

              ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ
  • ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Υ.Σ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ

Εάν η κυβέρνηση και το υπουργείο εσωτερικών επιμείνουν

Καλούμε:

.Την ΠΟΕ ΟΤΑ  να προχωρήσει στην έκδοση αφίσας με τίτλο: ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τις ηλεκτρονικές εκλογές και να σταλεί σε όλα τα σωματεία. Να προχωρήσει  στην υλοποίηση της απόφασης της και  να απευθυνθεί προς όλες τις παρατάξεις-συνδυασμούς για να οριστεί κοινή μέρα απόσυρσης όλων των ψηφοδελτίων.

.Τις συνδικαλιστικές δυνάμεις – παρατάξεις και μεμονωμένους υποψηφίους να αποσύρουν άμεσα τα ψηφοδέλτιά τους.

.Τα σωματεία που είμαστε στο ίδιο υπηρεσιακό, να συντονίσουμε  την απόσυρση  όλων των ψηφοδελτίων.  

.Όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να απέχουν από την «ηλεκτρονική ψηφοφορία». Να μην πάρουν μέρος στις εκλογές  ώστε ο κλάδος με τη συλλογική στάση του να μην νομιμοποιήσει τη διαδικασία αυτή. Κανένας να μη δεχτεί να γίνει μέλος εφορευτικής επιτροπής.

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ  ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το Δ.Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.