Εξετάζεται μείωση των ατόμων στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, δήλωσε ότι ο αριθμός των 9 ατόμων που θα επιτραπούν στα φετινά ρεβεγιόν είναι υπό επανεξέταση, όπως και το πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων γενικότερα.

«Το όριο των 9 ατόμων στα τραπέζια των εορτών μπορεί να αναιρεθεί αν τα πράγματα χειροτερεύσουν. Η κατάσταση είναι απρόβλεπτη», δήλωσε στην εκπομπή «Σήμερα».

Ο καθηγητής μικροβιολογίας τόνισε ότι εξετάζεται η επιβολή lockdown τύπου Μαρτίου, σε περιοχές της Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Μάνδρα) και της Βόρειας Ελλάδας (Κοζάνη), μετά την εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων.

«Στον Ασπρόπυργο και στη Δυτική Αττική βρίσκονται μεγάλες βιομηχανίες που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τηρηθούν τα μέτρα. Σε αυτές λοιπόν τις περιοχές υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί καθολικό lockdown, όπως τον Μάρτιο, ώστε να ελαττωθεί η κινητικότητα και να μην εξαπλωθεί ο ιός. Αυτό εφαρμόζεται και στη Βρετανία σε ορισμένες περιοχές».

Παράλληλα, επισήμανε ότι για την κατάσταση που επικρατεί στη Δυτική Αττική, η Επιτροπή ενημερώθηκε την Τετάρτη, ωστόσο μετά από σχετικές ερωτήσεις διευκρίνισε ότι εννοούσε ότι «την Τετάρτη συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση από τους επιστήμονες».

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.