Παραίτηση δημοσιογράφου από το ΒΗΜΑ — Καταγγέλλει πιέσεις από το Μαξίμου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την παραίτησή της από Το Βήμα ανακοίνωσε η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλλη, καταγγέλλοντας ασφυκτικές πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως σημείωνε το e-tetradio:

«Χθες δήλωσε παραίτηση αλλά μάλλον εξαναγκασμός σε παραίτηση ακούγεται πως είναι. Και δεν ξέρουμε αν εντάσσεται στο πλαίσιο των «εκκαθαρίσεων» που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες να συμβαίνουν στον όμιλο της Αλτερ Εγκο. Δάχτυλος Μαξίμου. 
Η Δήμητρα Κρουστάλλη υπέγραψε προ τριών εβδομάδων το ρεπορτάζ για τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ και είναι αυτή που, την αμέσως μετά Κυριακή, το πήρε πίσω λέγοντας μας ότι δεν καταλάβαμε καλά όσα έγραφε. Περίμενε μία ολόκληρη εβδομάδα να αδειάσει τον… εαυτό της και αφού είχε γίνει ο κακός χαμός με το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος. Σκεφτείτε τι συνέβη στο μεταξύ…».

Η ανακοίνωση της ίδιας της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ήρθε να επιβεβαιώσει τα περί πιέσεων από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού:

«Τη Δευτέρα αποχώρησα από το Βήμα και ομολογώ οτι αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Έπειτα από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ για το παράλληλο και ατελέσφορο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοιού από την ΗΔΙΚΑ και τον ΕΟΔΥ ασκήθηκε ασφυκτική πίεση από το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή μετατράπηκε σε εσωτερική ένταση και με έφερε ενώπιον του διλήμματος: προσωπικός και επαγγελματικός ευτελισμός ή παραίτηση».

Πηγή: info-war.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.