Χ. Γώγος: Κατώτερες των περιστάσεων οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για φοροελαφρύνσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Νέα Εποχή Βύρωνα, του Χ. Γώγου, σύμφωνα με το οποίο, οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για φοροελαφρύνσεις είναι κατώτερες των περιστάσεων.

Το Δελτίο Τύπου της Νέας Εποχής Βύρωνα:

Με δελτίο τύπου (16/12/20) η Δημοτική Αρχή παρουσιάζει ως δική της πρωτοβουλία την πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου, για μείωση κατά 50% των τελών κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για το 2021, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα το επόμενο έτος.

Αποκρύπτει έτσι ότι στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 23/11/20 είχε προηγηθεί πρόταση της  παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα – Χρήστος Γώγος»  για μείωση από 30% και πάνω των συγκεκριμένων τελών. Παράλληλα προτείναμε την πλήρη απαλλαγή (0%) για τις επιχειρήσεις που έκλεισαν με εντολή της κυβέρνησης για όσο διάστημα παραμείνουν κλειστές, χωρίς να απαιτείται σχετική αίτηση του επαγγελματία.

Όμως η παράταξή μας είχε προτείνει και μια σειρά άλλων ελαφρύνσεων. Προτείναμε την αύξηση των εισοδηματικών ορίων για τις απαλλασσόμενες κατηγορίες (πολύτεκνοι – τρίτεκνοι, μονογονεϊκές, άτομα με αναπηρία – ανδρόγυνο συνταξιούχων) πρόταση που η Δημοτική Αρχή δήλωσε ότι αποδέχεται και αναμένουμε την υλοποίησή της.

Κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, υποστηρίξαμε από κοινού με τις συμμετέχουσες παρατάξεις της αντιπολίτευσης εκ των οποίων την παράταξη του κ. Μπαντή, πρόταση για μείωση περίπου 15% του ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στους επαγγελματικούς χώρους (σε 3,20 από 3,70 ευρώ το τ.μ), με εξαίρεση τις ειδικές κατηγορίες που επιβαρύνονται με αυξημένο συντελεστή 13,5 ευρώ/τ.μ. (τράπεζες, σούπερ μάρκετ, ΔΕΚΟ και κλινικές) πρόταση που δεν έκανε δεκτή η διοίκηση.

Η υπεράσπιση της συγκεκριμένης πρότασης έγινε από την παράταξή μας με αίσθημα ευθύνης λαμβάνοντας υπόψη τα επιπλέον 185.000 ευρώ έσοδα που αναμένει ο Δήμος από τη ρύθμιση των αδήλωτων τετραγωνικών.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή απέρριψε την πρότασή μας για κλιμακωτή μείωση ανάλογα με την αντικειμενική αξία (28%, 30% και 32%) του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.), στερώντας έτσι από τους Βυρωνιώτες μια επιπλέον ελάφρυνση.

Τέλος, να σημειώσουμε την πρότασή μας για μείωση της συνδρομής του Δήμου προς τον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. κατά 50% σε βάθος τριετίας και παράλληλη αύξηση των εσόδων της ανακύκλωσης που τώρα ανέρχονται σε 12.500 ευρώ το χρόνο. Η υλοποίηση της πρότασης αυτής δύναται να αποφέρει ένα έσοδο 500.000 ευρώ στον Δήμο εντός τριετίας.

Η Δημοτική Αρχή δεν μονοπωλεί την ευαισθησία για τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του Βύρωνα. Αντίθετα, οι προτάσεις της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα – Χρήστος Γώγος» όχι μόνο ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους αλλά στηρίζονται σε πραγματικά και ρεαλιστικά οικονομικά δεδομένα.

Σχετικά άρθρα: Μέτρα ελάφρυνσης για τους επαγγελματίες του Βύρωνα, Δήμε – δήμε, είσαι εδώ;

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.