Η φρίκη που είδαμε στο λιμάνι του Πειραιά δεν ήταν συμβάν, ήταν δολοφονία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το επίπεδο αποκτήνωσης της χώρας αγγίζει κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο εξωφρενικά ύψη κι εμείς απλά παρακολουθούμε μουδιασμένοι.

Του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΜΠΑΤΖΗ

Άνδρας 36 ετών στο λιμάνι του Πειραιά πήδηξε στη θάλασσα για να προλάβει το πλοίο και πνίγηκε», έγραφαν οι πρώτοι τίτλοι και κάπως έτσι ήμασταν όλοι έτοιμοι να προσπεράσουμε το συμβάν που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, βαφτίζοντάς το ως ένα τραγικό δυστύχημα.

Μέχρι που κυκλοφόρησε το βίντεο, που έκανε όλη τη χώρα (ή τουλάχιστον όσους έχουν ακόμη μια στοιχειώδη ενσυναίσθηση) να μουδιάσει. Δεν ήταν δυστύχημα, ο άτυχος 36χρονος είχε προλάβει να ανέβει στον καταπέλτη, όταν δύο μέλη του πληρώματος τον απώθησαν δύο φορές, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να παρασυρθεί από τα απόνερα του πλοίου, το οποίο στη συνέχεια αναχώρησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μια δολοφονία σε ζωντανή μετάδοση και η κοινωνία μας όλο και πιο αποκτηνωμένη. Ένας άνθρωπος δικάστηκε και καταδικάστηκε από δύο υπαλλήλους που έκαναν επίδειξη του ζήλου τους, επειδή τόλμησε να επιχειρήσει να ανέβει σε πλοίο που βρισκόταν σε διαδικασία αναχώρησης και το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή. Εκεί έχουμε φτάσει αλήθεια; Στο σημείο να κινδυνεύεις να πεθάνεις αν τρέξεις να προλάβεις ένα πλοίο πριν φύγει από το λιμάνι, όχι από δική σου αμέλεια, αλλά επειδή σε έσπρωξαν και σε παράτησαν στα φουρτουνιασμένα νερά;

Και σαν να μην έφτανε αυτό, να μην προσπαθεί κανείς να σε σώσει και να γίνεται απόπειρα απόκρυψης της αλήθειας, μέχρι να έρθει ένα βίντεο να αποτυπώσει τη φρικτή πραγματικότητα; Tο θύμα ήταν ένας εύκολος στόχος, που πάνω του διοχετεύτηκε όλη η τζάμπα μαγκιά και η επίδειξη δύναμης.

Κι όλοι εμείς, παρακολουθούμε παγωμένοι για ακόμη μία φορά μια φρικωδία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, αναρωτώμενοι πόση αποκτήνωση μπορούμε να αντέξουμε, μέχρι επιτέλους να αντιδράσουμε ή ακόμη χειρότερα, να συνηθίσουμε πλήρως τη δυστοπία που βιώνουμε καθημερινά και να γίνουμε κυνικοί απέναντι στο τέρας.

Ήδη άλλωστε, σημαντικό κομμάτι χρηστών των social media, αντανακλαστικά υπερασπίζεται την εταιρεία και τα μέλη του πληρώματος, υιοθετώντας άκριτα όλες τις δικαιολογίες και τα ελαφρυντικά. Και το γεγονός πως οι εγκληματίες βρίσκουν κάθε φορά τόσο εύκολα και χωρίς καν να το ζητήσουν αυτόκλητους δικηγόρους που αρνούνται να υπερασπιστούν τον αδύναμο, είναι ίσως εξίσου τρομακτικό με τις τραγωδίες που ζούμε καθημερινά.

ΠΗΓΗ: oneman.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.