Τοποθετήσεις της ΛΣ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10 Οκτώβρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα αναφέρει:

Προ ημερήσιας διάταξης ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπέιρωσης, Β. Γείτονας, κατήγγειλε ότι η Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των συλλόγων και των αθλητών που βράβευσε στη «Γιορτή του Αθλητή», βράβευσε και σύλλογο που, όπως έχει καταγγελθεί από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρόζα Ιμβριώτη», «διοικείται από γνωστό και μη εξαιρετέο στέλεχος της εγκληματικής-φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή»!

Ο ίδιος ο Β. Γείτονας, όταν αντιλήφθηκε το γεγονός, αποχώρησε από την εκδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Σε μια περίοδο που οι φασίστες προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι, τη στιγμή που, ενώ η Μάγδα Φύσσα καταθέτει στο δικαστήριο, οι δικηγόροι των υποδίκων χρυσαυγιτων χαιρετάνε ναζιστικά εντός των αιθουσών, μόλις λίγες μέρες μετά από την «ανησυχία» του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Μελόνι στην Ιταλία, η Δημοτική Αρχή του Βύρωνα επιλέγει να ξεπλύνει ένα σύλλογο που, σύμφωνα με την καταγγελία, οι υπεύθυνοί του παρουσιάζονταν με τατουάζ φασιστικού περιεχομένου, ενώ ο πρόεδρος και η γραμματέας ήταν υποψήφιοι σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές με τη Χρυσή Αυγή!

Η ενέργεια της Δημοτικής Αρχής είναι απαράδεκτη, η στάση της δε να επικαλεστεί άγνοια του θέματος μαρτυρά ότι ο «αντιφασισμός» τους δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο λόγια.

Αρραγές μέτωπο μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών, εργαζόμενων που θα εμποδίσει στην πράξη την πολιτική υποβάθμισης της Παιδείας.

Κατά τη συζήτηση του θέματος που αφορούσε την Παιδεία στην πόλη μας, ο Β. Γείτονας στην τοποθέτησή του ανέδειξε την κακή κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της πόλης, τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να πείσει για τα «μεγάλα έργα» που έχει κάνει. Ενδεικτικό είναι ότι μεταξύ των «μεγάλων έργων» φιγουράρει η αναγόμωση των πυροσβεστήρων των σχολικών μονάδων! Τόνισε πως αυτή η πολιτική μπορεί να εμποδιστεί από την πάλη των εκπαιδευτικών, των μαθητών και συνολικά του λαϊκού κινήματος.

Η Δημοτική Αρχή στην εισήγησή της δε βρήκε να πει κουβέντα για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς της πόλης, για τα προκάτ που έχουν τοποθετηθεί για τη δίχρονη προσχολική αγωγή και θα αποτελούσαν «προσωρινή λύση», ενώ ήδη χρησιμοποιούνται για 3 χρόνια, για τις αιτήσεις για ένταξη σε πρόγραμμα ύπνου των βρεφών που ξεπερνούν τα διαθέσιμα κρεβάτια, ότι ζητούνται από γονείς μια σειρά από αναλώσιμα σε περίπτωση που «περισσεύουν» από γονείς. Ενδεικτικές είναι οι περιπτώσεις του 4ου Παιδικού Σταθμού, όπου οι αιτήσεις για τον ύπνο είναι 15, ενώ τα κρεβάτια 11 και του 3ου με 22 αιτήσεις και 15 κρεβάτια.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στηρίζει το αίτημα του σωματείου εργαζόμενων του Δήμου για μείωση των παιδιών σε 18 ανά τάξη στα νηπιακά τμήματα, καθώς και της τήρησης των νόμιμων αναλογιών παιδιών-παιδαγωγών.

Αναφορικά με το 4ο Δημοτικό, που μετά από 4 χρόνια ακόμα βρίσκεται στη διαδικασία της προμελέτης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισε πως είναι χαρακτηριστική περίπτωση έργων που αφορούν λαϊκές ανάγκες τα οποία καθυστερούν, ενώ όταν πρόκειται για έργα που θα φέρουν χρήμα όλα προχωράνε γρήγορα.

Για την καθαριότητα των σχολείων η ΛΣ ανέδειξε πως για τους πλέον των 5.700 μαθητών και εκπαιδευτικών αντιστοιχούν 34 καθαρίστριες!

Σχετικά με το πάγιο αίτημα για τη δημιουργία ειδικού σχολείου στην πόλη μας, η ΛΣ ανέδειξε την ανάγκη να προχωρήσει η επί της ουσίας συζήτηση, με στόχους και προτάσεις και να σταματήσουν επιτέλους τα γενικόλογα σχόλια!

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην τοποθέτησή της ανέδειξε τις αιτίες της υποχρηματοδότησης και της στρατηγικής επιλογής όλων των κυβερνήσεων να μετατραπεί η Παιδεία σε πολυτέλεια για λίγους, κάτι που η μεγάλη πλειοψηφία των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου απέκρυψε.

Τη στιγμή που, σύμφωνα με το ίδιο το υπουργείο Εσωτερικών, κατά την περσινή σχολική χρονιά διατέθηκαν υπέρ των σχολικών επιτροπών πανελλαδικά 133 εκ. ευρώ, σχεδόν τα ίδια χρήματα που το ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή ο λαός, κατέβαλλε στην Aegean για την αποκατάσταση «της ζημιάς που υπέστη η εταιρία λόγω της πανδημίας» (κρατική ενίσχυση των 120 εκ. ευρώ). Απαίτησε να δοθεί έκτακτη χρηματοδότηση προς τους δήμους και τις σχολικές επιτροπές για να ανταποκριθούν στις συνθήκες της ακρίβειας και των ανατιμήσεων.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.