Σχετικά με την αναστολή των συμβάσεων εργασίας 11 εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα (Δ.Ε.Α.Δ.Β. Α.Ε.)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δελτίο τύπου της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα

Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα (Δ.Ε.Α.Δ.Β. Α.Ε.) – κατά παράβαση των όσων προβλέπονται στη σχετική νομοθεσία (βλ. παρ.2 του αρ.10 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου) – προχώρησε ήδη σε αναστολή των συμβάσεων εργασίας 11 εργαζομένων της, οι οποίοι μάλιστα δεν δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ.
Την ώρα που ο Δήμος μας προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες των πολιτών, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης επιλέγει να πλήξει οικονομικά τους εργαζομένους και να αποδυναμώσει την κοινή προσπάθεια της πόλης μας.
Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα ζητά την πλήρη εφαρμογή των όσων προβλέπονται στη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), ήτοι τη μετάταξη και απασχόληση των εν λόγω εργαζομένων – για όσο διαρκεί η πανδημία και τα σχετικά περιοριστικά μέτρα – σε Υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνική Υπηρεσία, Υπηρεσία Καθαριότητας, Διοικητικές Υπηρεσίες κ.ο.κ.) προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο η εργασιακή ομαλότητα όσο και η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας.
Στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, η παρουσία όλων των εργαζομένων και η συνεισφορά τους στις δομές του Δήμου μας κρίνεται απαραίτητη και σημαντική.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.