Εξαιρέσεις στα όρια επιβατών ταξί και ΙΧ παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αλλαγές ισχύουν για παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις μετακινήσεις με ΙΧ οχήματα και ταξί όταν αυτές αφορούν την μεταφορά οικογενειών.

Συγκεκριμένα, για τις 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου παύει να ισχύει το όριο του ενός επιβάτη στα ταξί, ενώ την ίδια ώρα με τα ΙΧ θα μπορούν να μετακινούνται έως τέσσερα άτομα με την προϋπόθεση ότι είναι συγγενείς.

Έχει δοθεί σχετική οδηγία σε όλους τους αστυνομικούς για τις συγκεκριμένες ημέρες προκειμένου να μην κόβονται πρόστιμα στους πολίτες, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι σαρωτικοί στο πλαίσιο του σχεδίου που έχει τεθεί σε εφαρμογή για την αποφυγή των συναθροίσεων σε σπίτια.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ), Σεραφείμ Κασιδιάρη, οι πολίτες ήδη έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν τα ταξί για τις μετακινήσεις τους, καθώς το προηγούμενο διάστημα η κίνησή τους ήταν υποτονική.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να μεταβούν σε ρεβεγιόν φιλικής οικογένειας είναι απαραίτητο να στείλουν SMS στο 13033 τόσο κατά τη μετάβαση, με τη χρήση του κωδικού «6», όσο και κατά την επιστροφή. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωποι με διοικητικά πρόστιμα. Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 05:00.

Τι ισχύει για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Για τις μετακινήσεις υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η μετάβαση σε άλλο νομό. Παρά ταύτα, προβλέπονται 6 συγκεκριμένες εξαιρέσεις.

Οι 6 εξαιρέσεις για τις μετακινήσεις εκτός νομού είναι οι εξής:

  • Μετακίνηση εκτός νομού για εργασία – Πρέπει να πιστοποιείται με έγγραφη βεβαίωση εργοδότη (επιστροφή με αποδεικτικό κύριας κατοικίας)
  • Μετακίνηση εκτός νομού για λόγους υγείας – Με επίδειξη στο αστυνομικό όργανο της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης
  • Μετακίνηση εκτός νομού για τελετή (π.χ. κηδεία συγγενούς πρώτου ή δεύτερου βαθμού) – Πιστοποιείται με έγγραφη δήλωση του πολίτη
  • Μετακίνηση εκτός νομού για επικοινωνία γονέων με τα τέκνα τους – Αφορά διαζευγμένους ή σε διάσταση γονείς
  • Μετακίνηση εκτός νομού για μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας (με τη βεβαίωση κατοικίας ειδικής χρήσης από την ΑΑΔΕ ή με το Ε1)
  • Μετακίνηση εκτός νομού για φοιτητές (με επίδειξη αποδεικτικού κύριας κατοικίας και έγγραφο της σχολής, για την επιστροφή σε αυτή)

Πηγή: iefimerida.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.