Ρ. Δούρου: Υγεία & διαχείριση απορριμμάτων μπίζνα για την κυβέρνηση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με παρέμβασή της σε διαδικτυακή εκδήλωση του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας (ΝΕΒΑ), η Ρένα Δούρου, επισημαίνει ότι η κυβέρνηση, ανεύθυνη, αδιάφορη και ανίκανη, βάζει πάνω από όλα τις μπίζνες, από την υγεία των πολιτών ως τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θυσιάζει τα πάντα στο βωμό των πολιτικάντικων επιδιώξεών της, βάζοντας τις μπίζνες πάνω από όλα, από την υγεία των πολιτών ως τη διαχείριση των απορριμμάτων. Αυτό παρατήρησε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετέχοντας, με τον τομεάρχη Περιβάλλοντος, βουλευτή Σωκράτη Φάμελλο, στην τηλεδιάσκεψη του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΕΒΑ, με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων.

“Η κοινωνία λαβωμένη, δίνει άνισο αγώνα ζωής, με μια κυβέρνηση που εφαρμόζει πολιτικές όπου περισσεύουν ο αυταρχισμός και η ταξικότητα”, υπογράμμισε η Ρ. Δούρου, εξηγώντας ότι “η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει την πανδημία με αστυνόμευση. Αγνοεί τους ειδικούς, λαμβάνει αποφάσεις για τις ζωές μας με πολιτικάντικο γνώμονα ενώ το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι προ των θυρών. Ανεύθυνη, αδιάφορη, ανίκανη, σε όλα τα επίπεδα”.

Αναφερόμενη στη σημερινή πολιτική κυβερνησης και διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, η ίδια παρατήρησε ότι “ξηλώνεται ο περιφερειακός σχεδιασμός της Διοίκησης της Δύναμης Ζωης, ο οποίος χαρακτηριζόταν από χωροταξική δικαιοσύνη, ισότιμη ανάληψη της ευθύνης διαχείρισης. Μια κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά δίκαιη και βιώσιμη πολιτική διαχείρισης των απορριμμάτων, με σεβασμό στη δημόσια υγεία, το δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον”.

Περισσότερα ΕΔΩ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.