ΡΕΚ: Οι ερωτήσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κατάθεση ερωτήσεων  της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ για το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 13/01/21.

Ερώτηση 1.  – για το οικόπεδο στη Νεράϊδα

Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η διαδικασία για να αποδοθεί στο Δήμο ο χώρος στη συμβολή των οδών Χρυσοθέμιδος και Π. Τσαλδάρη (Νεράιδα). Παρά τις επανειλημμένες  αναφορές και συζητήσεις στο δημοτικό συμβούλιο και τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής ότι το θέμα βρίσκεται προς ολοκλήρωση, κατά τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος έγινε κατανοητό ότι τα 6 χρόνια που διοικεί η δημοτική αρχή τον δήμο, πήγαν χαμένα γι αυτό το θέμα, παραπλανήθηκε(;) από τους πληρεξούσιους του ιδιοκτήτη και η διαδικασία ξεκινάει από την αρχή.

-Παρακαλούμε τη δημοτική αρχή, να ενημερώσει αναλυτικά το δημοτικό συμβούλιο σε τι ενέργειες έχει προβεί από την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος μέχρι σήμερα, σε τι ενέργειες πρόκειται να προβεί στο άμεσο μέλλον και ποιο είναι το χρονικό όριο που βάζει πλέον για την επίλυση του προβλήματος. Πού βρίσκεται το θέμα;

-Επίσης ζητάμε και τη συζήτηση του θέματος στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αφού η από 02/9/20 δέσμευση του προέδρου του Δ.Σ. ότι θα συζητηθεί προς το τέλος του 2020 δεν έχει υλοποιηθεί.

Ερώτηση 2. – για τη συνέχιση των οικοδομικών εργασιών στην Α΄Ζώνη Προστασίας Υμηττού

Από τις 15/10/20 έχει δημοσιοποιηθεί η συνέχιση των οικοδομικών εργασιών στο στρατόπεδο Σακέτα στην Α΄Ζώνη Προστασίας του Υμηττού. Έκτοτε έχουν περάσει τρεις μήνες χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

-Κατόπιν τούτων ζητάμε αναλυτική ενημέρωση από την δημοτική αρχή για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί και τις νομικές παρεμβάσεις που έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει, για το σταμάτημα των εργασιών.

Ερώτηση 3. –για την σχολάζουσα κληρονομιά στην Οδό Νικηφορίδη

Είναι σε όλους μας γνωστό ότι επί της οδού Νικηφορίδη, υπάρχει μια μεγάλη έκταση η οποία χαρακτηρίζεται ως σχολάζουσα κληρονομιά.

-Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η δημοτική αρχή μέχρι σήμερα, προκειμένου ο χώρος αυτός να περάσει στο Δήμο και να αξιοποιηθεί για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών και υποδομών;

-Η επιτροπή ειδικού σκοπού που συγκροτήθηκε με την 279 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 09/12/2019, «για να τρέξει το θέμα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, πόσες φορές έχει συνεδριάσει μέχρι σήμερα και ποια τα αποτελέσματά της; -Αν δεν έχει συνεδριάσει, ποιοι είναι οι λόγοι για την μη σύγκλησή της;

Ερώτηση 4. –για τις τεχνικές παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια της πόλης

Σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχαμε ως ΡΕΚ αναφερθεί σε πεζοδρόμια που χρειάζονται τεχνικές παρεμβάσεις και μας είχατε αναφέρει ότι εξετάζονται από την τεχνική υπηρεσία σε ποια πεζοδρόμια θα γίνουν.
-Θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν αυτά που αναφέραμε έχουν συμπεριληφθεί και εάν όχι γιατί;

Ερώτηση 5. –Αυτοψία και προβλήματα σε δρόμους του Βύρωνα

Μετά από  πρωτοβουλία συμπολιτών μας και της συλλογικότητας «Ενάργεια», κληθήκαμε και παραβρεθήκαμε ως ΡΕΚΒ, παρουσία και τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, σε αυτοψία που έγινε για να δείξουν  τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο οδόστρωμα αλλά και στα πεζοδρόμια στη συμβολή των οδών Αδ. Κοραή και Αρύβου, Αδ. Κοραή, Νεοπτολέμου, Μανωλά, Βρυούλων μέχρι την Ολυμπιάδος.  Διαπιστώσαμε ότι παρά τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια, οι οδοί στις οποίες αναφερόμαστε είναι σε κακή κατάσταση με αυξημένη επικινδυνότητα για πεζούς και τροχοφόρα. Για τα σοβαρά αυτά προβλήματα η δημοτική αρχή έχει ενημερωθεί επανειλημμένα από πολίτες και την συλλογικότητα «Ενάργεια» και θα έπρεπε να τα είχε αποκαταστήσει. Τα προβλήματα αυτά όχι μόνο δεν αποκαταστάθηκαν, αλλά η απάντηση που δόθηκε μετά από πέντε μήνες αναγκαστικά, μετά την παρέμβαση του συνηγόρου του Πολίτη, βρίθει ανακριβειών και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.  Ενδεικτικό είναι ότι στην απάντηση (3), που δόθηκε 29/09/20 από την τεχνική υπηρεσία, αναφέρεται ότι συγκεκριμένο τμήμα δρόμου βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση.  Στις 29/12/20 που διενεργήθηκε η αυτοψία  στην συγκεκριμένη οδό Νεοπτολέμου, στο τμήμα μεταξύ Κοραή και Βρυούλων, διαπιστώσαμε ότι πράγματι ήταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά σε σχέση  με την βομβαρδισμένη Συρία. Μόλις τις προηγούμενες μέρες, μετά την αυτοψία και πριν το δημοτικό συμβούλιο και επτά μήνες μετά το αίτημα των πολιτών, υπήρξε πρόχειρη αποκατάσταση του προβλήματος. Τα υπόλοιπα προβλήματα όμως και η επικινδυνότητα  στους γύρω δρόμους παραμένουν.

-Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για την αποκατάσταση των φθορών- κακοτεχνιών, για την  ασφαλή διέλευση πεζών και τροχοφόρων και ρωτάμε πότε έχει προγραμματίσει την αποκατάστασή τους;
-Επειδή στη διαχείριση του θέματος αναδείχθηκε για άλλη μια φορά η κακοδιοίκηση στον δήμο και η απαξίωση των πολιτών  και των συλλογικοτήτων που ενδιαφέρονται για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, ρωτάμε την δημοτική αρχή τι προτίθεται να κάνει για να μην ξαναεμφανιστούν προβλήματα κακοδιοίκησης; 

 Ερώτηση 6. –Αποκατάσταση της επικινδυνότητας του οδοστρώματος στην οδό Αγίας Σοφίας

Στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως μέχρι και Χρ. Σμύρνης  στη δεξιά μεριά του οδοστρώματος, οι παρεμβάσεις οι οποίες έχουν γίνει για τοποθέτηση οπτικών ινών ή υπόγειων καλωδίων έχουν καταστήσει το οδόστρωμα επικίνδυνο για μηχανάκια, ποδήλατα και πεζούς. Χρειάζεται η άμεση παρέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας για την αποκατάστασή του.

-Επειδή ή οδός Αγία Σοφίας είναι κεντρικός και πολυσύχναστος δρόμος και θεωρούμε ότι η επικινδυνότητα αυτή είναι σε γνώση της δημοτικής αρχής,  ρωτάμε την δημοτική αρχή για πότε έχει προγραμματιστεί η αποκατάστασή της.

Ερώτηση 7. –Καθαρισμός εξωτερικού χώρου εγκαταλελειμμένων σπιτιών

Όπως γνωρίζετε στην πόλη μας υπάρχουν αρκετά εγκαταλελειμμένα κτίρια, τα οποία γίνονται χώρος συσσώρευσης αποβλήτων και εστία μόλυνσης. Μεταξύ αυτών και τα κτίρια στην συμβολή των οδών Βρυούλων και Ολυμπιάδος, Ολυμπιάδος και Αδ. Κοραή, κ.α.

-Σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει ο Δήμος, έτσι ώστε τα σημεία αυτά να καθαριστούν και να μην είναι εστία μόλυνσης για τους περιοίκους και την πόλη μας;

Ερώτηση 8. – Ύπαρξη ή μη, ετοιμόρροπων και επικινδύνως ετοιμόρροπων κτιρίων στον Βύρωνα

Από το Υπουργείο περιβάλλοντος δημοσιεύθηκε  η κατάσταση με τα 9.342 καταγεγραμμένα από τους δήμους, ετοιμόρροπα ή επικινδύνως ετοιμόρροπα κτίρια.

-Επειδή στην κατάσταση αυτή φαίνεται ότι από τον δήμο Βύρωνα δεν έχει δηλωθεί κανένα κτίριο, ρωτάμε τη δημοτική αρχή αν ασχολήθηκε με το θέμα ή στον δήμο Βύρωνα δεν υπάρχουν ετοιμόρροπα ή επικινδύνως ετοιμόρροπα κτίρια.

Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.