Έρχεται αύξηση του ορίου επιβατών σε ταξί και ΙΧ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εισακούστηκαν όπως φαίνεται οι διαμαρτυρίες πολιτών αλλά και οδηγών σχετικά με το όριο του ενός επιβάτη στα ταξί, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν την αλλαγή του μέτρου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η αλλαγή να συμπαρασύρει και τα ΙΧ.

Τα παραπάνω μαρτυρούν δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά με τα παράπονα που εκφράζουν αρκετά ζευγάρια αλλά και συγγενείς, που στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων δεν έχουν δικαίωμα να μπουν το ίδιο ταξί, ο υπουργός δήλωσε ότι «γνωρίζω ότι το υπουργείο Μεταφορών έχει καταθέσει για το ζήτημα αίτημα αναθεώρησης στην Επιτροπή».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η όποια απόφαση αναμένεται να ληφθεί την Παρασκευή (22/1), ενώ δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τα όρια των ΙΧ, στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων που έχει ξεκινήσει.

ΣΑΤΑ: Αδιανόητο το μέτρο

Αγανακτισμένος εμφανίζεται ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Βασίλης Μαραγκάκης, σύμφωνα με τον οποίο τα παράπονα πολιτών σχετικά με το συγκεκριμένο μέτρο είναι αμέτρητα. Ο ίδιος χαρακτήρισε το μέτρο αδιανόητο, ειδικά όταν τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά.

«Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση παίζουμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Έχουμε στείλει μέσω του υπουργείου τα αιτήματά μας στους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι απαντούν αρνητικά», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν χωράει στο ανθρώπινο μυαλό, δύο άτομα από την ίδια οικογένεια να μην μπορούν να μπουν στο ίδιο ταξί. Έχουν ανοίξει τα μαγαζιά κι εμάς μας έχουν στο ένα άτομο. Το υπουργείο έχει στείλει το αίτημά μας και απαντούν αρνητικά. Ας βγει κάποιος λοιμωξιολόγος να μας πει γιατί! Την ώρα που στα λεωφορεία στοιβάζονται, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, «Δεν ζητάμε ούτε χάρες ούτε παράλογα πράγματα. Τουλάχιστον να μπορούμε να μεταφέρουμε άτομα της ίδιας οικογένειας».

Σημειώνεται ότι επί του παρόντος, ισχύει στα ταξί και τα ΙΧ για μη συγγενικά πρόσωπα: υποχρεωτική χρήση μάσκας για οδηγό και επιβάτη, μόνο ένας επιβάτης πλέον του οδηγού, με εξαίρεση ανήλικα τέκνα ή άτομο που χρήζει βοηθείας από επιπλέον επιβάτη.

«Κραυγή αγωνίας» από τους οδηγούς

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η διοίκηση της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων (ΠΟΕΙΑΤΑ) σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς  Μεταφορών, Υγείας, Πολιτικής Προστασίας και Ανάπτυξης, έκανε λόγο για «κατάφωρες αδικίες στον κλάδο του ταξί, που πλήττεται από σειρά μέτρων για τον περιορισμό  εξάπλωσης του κορωναϊού».

Στην επιστολή σημειώνονται, μεταξύ άλλων, ότι:  Από την αρχή της πανδημίας οι ιδιοκτήτες ταξί έλαβαν μόνο μια εφάπαξ επιδότηση. Την επιστρεπτέα προκαταβολή φόρου την έλαβαν μόλις τέσσερις στους δέκα ιδιοκτήτες. Εξακολουθεί να ισχύει ακόμη το- άδικο κατά τους ίδιους-μέτρο για έναν πελάτη ανά ταξί, υποχρεώνοντας μερίδα ανθρώπων που ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι, να χρησιμοποιούν διαφορετικά ταξί.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.