Άγριο bullying και ξυλοδαρμός μαθητή στην Ηλιούπολη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φωτο αρχείου

Άγριο bullying και ξυλοδαρμό δέχτηκε ένας μαθητής σε Γυμνάσιο στην Ηλιούπολη, από συμμαθητές του.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha, εμφανώς αγανακτισμένος από όσα έχουν συμβεί.

Όπως έχει πει, το παιδί του δέχεται bullying απο συγκεκριμένη ομάδα παιδιών από όταν ήταν στο Δημοτικό. Τώρα στο Γυμνάσιο, ο 13χρονος δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο από μαθητή που ήρθε φέτος στο σχολείο και μπήκε στην συμμορία των ανηλίκων. Ο μαθητής μάλιστα που δέχτηκε τα χτυπήματα θα είναι μια εβδομάδα στο κρεβάτι.

Κατήγγειλε επίσης πως η διευθύντρια του είχε πει πως θα προστατέψει το παιδί, ωστόσο δεν έκανε τίποτα απολύτως τελικά, δίνοντας στο μαθητή που χειροδίκησε μια ποινή – «χάδι» (ημερήσια αποβολή).

«Θέλω να φύγει, ή αυτί ή το παιδί» αναφέρει οργισμένος ο πατέρας, που ήδη έχει υποβάλει μηνύσεις και στους γονείς των ανηλίκων και στη διευθύντρια.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Είναι προσωπικό θέμα μεταξύ… κολλητών, μην ασχολείστε

Ωστόσο ακόμα πιο ανησυχητική ήταν η απάντηση του προϊσταμένου της αρμόδιας Διεύθυνσης. Μιλώντας με τον ρεπόρτερ της εκπομπής, του είπε πως πρόκειται απλά για… προσωπικό θέμα, και πως τα παιδιά τσακώνονται επειδή οι πατεράδες τους είναι κολλητοί αλλά τώρα έχουν προβλήματα μεταξύ τους!

Υποστήριξε πως έγινε ό,τι πρέπει από το σχολείο. Δεν παρέλειψε να κάνει και… παρατήρηση στον δημοσιογράφο, λέγοντας του πως «κακώς κάνετε και ασχολείστε».

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα: Εκφοβισμός & βία στο σχολείο, Δήλωση του Δημάρχου Βύρωνα για την επίθεση σε 17χρονο μαθητή, Νέα εποχή Βύρωνα: Ανακοίνωση για τον ξυλοδαρμό του μαθητή στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.