Κορωνοϊός: Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανακοινώθηκαν τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα μετά από έντονες διαφωνίες κατά τη μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων την Παρασκευή 5/2.

Συγκεκριμένα:

Επεκτείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα από αύριο 6 Φεβρουαρίου στις 6 το πρωί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Στα καταστήματα το click inside δίνει τη θέση του στο click away.

Δημοτικά και Γυμνάσια συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά δια ζώσης στην Αττική και στις κόκκινες περιοχές, ενώ τα Λύκεια εξακολουθούν την τηλεκπαίδευση.

Αποφεύχθηκε τουλάχιστον προς το παρόν, ένα καθολικό lockdown, που ζητούσαν αρκετοί λοιμωξιολόγοι.

Παράλληλα σε σκληρό «lockdown» εισέρχονται Πάτρα, Χαλκίδα, Θήρα, Μύκονος και Άγιος Νικόλαος.

Η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται «κόκκινη».

Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν.

Τόσο το λιανεμπόριο όσο και τα καταστήματα και οι υπηρεσίες, διευκρινίζεται ότι θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο. Το Σάββατο παραμένουν κλειστά. Το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Διευκρινίζεται ότι και η λειτουργία λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα. Η συγκεκριμένη διάταξη που αφορά στις λαϊκές αγορές θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο (13-14 Φεβρουαρίου).

1195 νέα κρούσματα

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1195 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 162107, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6010 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 51438 (62.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

246 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 179 (72.8%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 86.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1155 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 19 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5922 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3485 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Πηγή: aftodioikisi.gr, naftemporiki.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.