ΡΕΚ – Τα αιτήματα για το Δημ. Συμβούλιο 10/2

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τα δύο αιτήματα που κατέθεσε η ΡΕΚ ΒΥΡΩΝΑ για το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 10/02/21, για το στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ στον Υμηττό και το Κέντρο Υγείας Βύρωνα:

  1. ΘΕΜΑ: Παρέμβαση του Δήμου Βύρωνα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, σχετικά με τις οικοδομικές εργασίες στο Στρατόπεδο Σακέτα, στην Α΄Ζώνη Προστασίας Υμηττού.

Την επόμενη Τετάρτη 10/02, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, θα συζητηθεί το θέμα “Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Προστασίας Ορεινού Όγκου Υμηττού”.

Ο Δήμος Βύρωνα, σε αντίθεση με άλλους Δήμους, δεν έχει καταθέσει τις απόψεις του σχετικά με την υπόψη μελέτη όταν αυτή τέθηκε σε διαβούλευση.

Θεωρούμε πως έστω και την τελευταία στιγμή και επειδή οι οικοδομικές εργασίες στο Στρατόπεδο Σακέτα συνεχίζονται χωρίς διακοπή, είναι απαραίτητο να γίνει παρέμβαση εκ μέρους του Δήμου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και να επιδιωχθεί η λήψη απόφασης κατά της συνέχισης των εργασιών στο στρατόπεδο, που ακόμη και με βάση την προτεινόμενη ΣΜΠΕ βρίσκεται στην Α1 ζώνη (υψηλής προστασίας) του Υμηττού, όπου απαγορεύεται κάθε παρέμβαση.

2. ΘΕΜΑ: Το θέμα της αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Βύρωνα, να συζητηθεί ως 1ο θέμα της 2ης συνεδρίασης και να κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους ο Δ/ντής του Κ.Υ.Β. Χαράλαμπος Μαργαρίτης και ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΥΠΠΦΥ Παναγιώτης Ψυχάρης.

Η αντιμετώπιση της πανδημίας στην χώρα μας όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, ανέδειξε την σπουδαιότητα και συνεισφορά του δημοσίου συστήματος υγείας και κυρίως της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας η οποία πρέπει να στηριχτεί και να ενισχυθεί.

Η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας είναι ένας βασικός πυλώνας του κάθε συστήματος υγείας που ξεκινά από την προληπτική ιατρική, την αγωγή υγείας και τη σχολική υγιεινή, άπτεται της αποσυμφόρησης των εξωτερικών ιατρείων και των νοσηλευτικών κλινών των νοσοκομείων λόγω έγκαιρης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης στο σπίτι πολλών από τα χρόνια και πιο απλά οξέα προβλήματα και επεκτείνεται στην αποκατάσταση, τη φροντίδα της Τρίτης ηλικίας και προβλημάτων όπως τα ναρκωτικά και η ψυχική υγεία.

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στον Βύρωνα, που παρέχεται από το Κέντρο Υγείας στην οδό Κορυτσάς 3, από την Μονάδα Υγείας Βύρωνα στην οδό Ρούμελης 7 και από την Τοπική Μονάδα Υγείας Βύρωνα στην οδό 28ης Οκτωβρίου 1 στον Καρέα, μπορεί  να αναβαθμιστεί και να καλύπτει επαρκώς τα περιστατικά στην πόλη μας, αποτελώντας ένα πρώτο κρίκο σε ένα  αποτελεσματικό και αποκεντρωμένο δημόσιο σύστημα υγείας για όλο το λαό και τις ανάγκες του. Για να γίνει αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενίσχυσή τους με το απαραίτητο υγειονομικό προσωπικό, τις κτιριακές υποδομές και μέσα.

Η εκτίμησή μας, την οποία καταθέσαμε με αναφορά την 11/01/21 με αφορμή την ανάγκη αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Βύρωνα, με αξιοποίηση του υπογείου χώρου του κτιρίου, συνολικότερη διαμόρφωση του χώρου και  την ενίσχυσή του με προσωπικό, είναι ότι το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην πόλη μας.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου που γίνεται την Τετάρτη 10/02/21, η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα, θα συζητηθεί ως τελευταίο θέμα της 2ης συνεδρίασης. Η συζήτηση αυτού του θέματος με την βαρύτητα που έχει, δεν μπορεί να γίνει στο τέλος  δύο πολύωρων δημοτικών συμβουλίων , που γίνονται την ίδια μέρα. Επίσης στη συζήτηση αυτή θα πρέπει να παρευρίσκονται οι άνθρωποι που έχουν γνώση της  Π.Φ.Υ., εργάζονται στο Κ.Υ.Β., γνωρίζουν τις ανάγκες και μπορούν να συμβάλλουν με προτάσεις στην συζήτηση του θέματος και στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

-Κατόπιν τούτων ζητάμε,

-το θέμα της αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Βύρωνα, στα πλαίσια της ενίσχυσης και στήριξης της Π.Φ.Υ., να συζητηθεί ως 1ο θέμα της 2ης συνεδρίασης

-να προσκληθούν για να συμμετέχουν στην συζήτηση, ο Δ/ντής του Κ.Υ.Β. Κος Χαράλαμπος Μαργαρίτης και ο  πρόεδρος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Δημόσιου Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΟΣΕΥΠΠΦΥ) Κος Παναγιώτης Ψυχάρης, ο οποίος εργάζεται στο ΚΥΒ.

ΡΕΚ ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.