ΟΗΕ: Παραβίαση των ανθρωπινών δικαιωμάτων με πρόσχημα την πανδημία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, τονίζει ότι σε κάποιες από τις χώρες που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας, οι κυβερνήσεις τους βρίσκουν την αφορμή για να εφαρμόσουν αυταρχικές πολιτικές και να προχωρήσουν συλλήψεις, διώξεις και μέτρων εκφοβισμού κατά των πολιτών που αντιδρούν στα μέτρα που τους επιβάλλονται. Ωστόσο, απέφυγε να κατονομάσει τις συγκεκριμένες κυβερνήσεις.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο ΓΓ του ΟΗΕ κατήγγειλε ότι με αφορμή τα μέτρα κατά της πανδημίας που λαμβάνουν διάφορες κυβερνήσεις, επιβάλλονται αυταρχικά μέτρα και πολιτικές, που έχουν ως αποτέλεσμα συλλήψεις, διώξεις και μέτρα εκφοβισμού κατά των πολιτών που αντιδρούν στα μέτρα που τους επιβάλλονται.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Γκουτέρες ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες παρεμποδίσθηκε, ενώ η θανατηφόρα παραπληροφόρηση διευρύνθηκε, εκ μέρους επίσης ορισμένων ηγετών», αποφεύγοντας πάντως να κατονομάσει τις συγκεκριμένες κυβερνήσεις.

«Προβάλλοντας την πανδημία ως πρόσχημα, οι αρχές ορισμένων χωρών έχουν λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και έχουν υιοθετήσει έκτακτες ρυθμίσεις για την καταστολή της διαφωνίας, για την παραβίαση των πλέον θεμελιωδών ελευθεριών, για την φίμωση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και την παρεμπόδιση του έργου των μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Οι περιορισμοί που συνδέονται με την πανδημία χρησιμεύουν ως δικαιολογία για τον τορπιλισμό των εκλογικών διαδικασιών, την αποδυνάμωση της φωνής των διαφωνούντων και την καταστολή των επικρίσεων. Υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, ακτιβιστές και ακόμη και επαγγελματίες της υγείας, έγιναν στόχος συλλήψεων, διώξεων και μέτρων εκφοβισμού και παρακολούθησης εξαιτίας της επίκρισης των μέτρων -ή της έλλειψης μέτρων – τα οποία ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ο ΓΓ του ΟΗΕ.

Πηγή: thepressproject.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.