Μήπως το οφείλουμε στον Κο Σουλιώτη;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με χαρά ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο του Ιανουαρίου, πως ο δήμος Βύρωνα θα τιμήσει τη συντονίστρια του προγράμματος  «στο βλέμμα του Μπάιρον», Κα Δήμητρα Νούση, για την εθελοντική προσφορά της, στην όμορφη αυτή προσπάθεια του λογοτεχνικού διαγωνισμού, ο οποίος είναι από τις σημαντικότερες δράσεις της δημοτικής αρχής. 

Στο Βύρωνα όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και συγκεκριμένα, από το 2012 μέχρι σήμερα, επί 100 μήνες, 18 εθελοντές με πρωτεργάτη τον κο. Δημήτρη Σουλιώτη στηρίζουν με τον χρόνο, τις γνώσεις, την οικονομική συνεισφορά τους, συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Περισσότεροι από 37.800 άνθρωποι εξυπηρετήθηκαν σ΄αυτό το διάστημα, 40 φαρμακεία συνεργάζονται σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια εθελοντισμού και προσφοράς, χώρες απ’ όλο σχεδόν τον κόσμο στήριξαν με φάρμακα το έργο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ  του Βύρωνα.

9 χρόνια δυστυχώς δεν σκέφτηκε κανείς να τους τιμήσει; Μήπως ενοχλεί ο κος Σουλίωτης με τον δημόσιο λόγο του; Το έργο αυτών των ανθρώπων είναι έργο ουσίας και ΜΕΓΑΛΟ.

Πιστεύουμε πως ήρθε ο καιρός να προχωρήσει ο δήμος και σ’ αυτή την τιμητική εκδήλωση και να βρει τρόπο να στηρίξει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια, μια και στα κακά της κρίσης έχουν προστεθεί και τα κακά της πανδημίας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.