Βύρωνας, Η πόλη μας: Κυρία Σάρολα και κύριε Σωτηρόπουλε, παραλείψατε ένα σημαντικό Ψήφισμα!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ζητήθηκε παραίτηση Υπουργού, αλλά ουδέποτε Αντιδημάρχου!

Όλοι, εμπράκτως ή δια του λόγου -προφορικού ή γραπτού- καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται αυτή. Όλοι την καταδικάζουν, έστω και υποκριτικά, ακόμη και εκείνοι που είτε την υποκινούν είτε τη χρησιμοποιούν.

Αφορμή για αυτό το αιρετικό άρθρο στάθηκε η συμβολική επίδοση στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα, από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, και την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα», κυρία Βασιλική Σάρολα, του Ψηφίσματος, που κατά πλειοψηφία ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με τα βίαια γεγονότα των τελευταίων ημερών στη Νέα Σμύρνη, και το οποίο απευθύνεται προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Κυβέρνηση.

Το Ψήφισμα καταδίκης για “το όργιο της αστυνομικής αυθαιρεσίας σε βάρος αθώων πολιτών” αλλά και “της άνανδρης επίθεσης σε βάρος άνδρα της Ελληνικής Αστυνομίας” στη Νέα Σμύρνη, που από κοινού πρότειναν, και πολύ καλά έκαναν (και έπραξαν), οι δημοτικές παρατάξεις: «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα», «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα- Δύναμη Ελπίδας» και η «Στάση Βύρωνα», τελείωνε ως εξής: «Ζητάμε την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού Μ. Χρυσοχοΐδη, ως ελάχιστη ένδειξη ανάληψης της πολιτικής ευθύνης που αναλογεί στην Κυβέρνηση».

Ας μας επιτρέψουν όμως οι δημοτικές παρατάξεις: «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα – Δύναμη Ελπίδας» και «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα» να ρωτήσουμε, τον δρόμο για το Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα τον γνώριζαν ή μήπως τώρα τον έμαθαν;

Γιατί ποτέ δεν είδαμε να έχει κατατεθεί στο Α.Τ. Βύρωνα κάποιο από κοινού Ψήφισμα -ή τουλάχιστον δεν γνωρίζουμε, και ας μας διαψεύσουν, και να ζητήσουμε συγγνώμη αν κάνουμε λάθος- για την διαχρονική και καθημερινή παραβίαση των δικαιωμάτων των πεζών στην πόλη, όπου οι παρατάξεις αυτές ψηφίζονται. Ούτε βέβαια ακούσαμε, ούτε ποτέ είδαμε να ζητάνε την παραίτηση της Δημοτικής Αρχής ή του αρμοδίου και υπεύθυνου για το θέμα αυτό Αντιδημάρχου… 

Για τα βίαια γεγονότα στη Νέα Σμύρνη οι δυο παρατάξεις προέβησαν σε μια, εκ του ασφαλούς, καθαρά πολιτική, αντιπολιτευτική κίνηση, ενώ για την καταστρατήγηση των Συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πεζών στο Βύρωνα, εκεί πού φοβούνται το «πολιτικό κόστος», αρκούνται μόνον στις λεκτικές ή γραπτές μεγαλόστομες φωτοβολίδες… δηλαδή, στα λεγόμενα μεγάλα και παχιά λόγια («Δάσκαλοι πολιτικοί, που διαβάζεις τα μεγάλα τα λόγια τους, και ξεχνάς τα μικρά τα καμώματά τους» -Αργύρης Εφταλιώτης, “Φυλλάδες του Γεροδήμου”, 1897).

Τους επικεφαλής των δύο Δημοτικών Παρατάξεων, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝΟΥΜΕ* (έκφραση βασισμένη στην παραπομπή 1πλέον, γιατί, ως έγκριτοι νομικοί που είναι, γνώριζαν την ισχύουσα Νομοθεσία, αλλά και γιατί ήταν ενήμεροι για την με Αριθ. Πρωτ.: 20948 Αναφορά της 30ης Ιουλίου 2012 του Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης κ. Δημήτρη Σάρολα, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κυρίες και κύριοι κατόπιν των ανωτέρω, είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω για κακοδιοίκηση τη διοίκηση του Δήμου και να ζητήσω τόσο από αυτή όσο και από το Δημοτικό Συμβούλιο να αντιμετωπίσουν εδώ και τώρα το υπάρχον, σε εκρηκτικές πλέον διαστάσεις, πρόβλημα».
Όφειλαν λοιπόν οι ίδιοι αυτοί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα για την οριστική διευθέτηση των ζητημάτων!

Για το λόγο αυτό, τους θέτουμε προ των ευθυνών τους, και εφεξής, καθημερινά, μη έχοντας άλλη λύση, μεταφέροντας και εκφράζοντας την απογοήτευση των πολιτών, θα τους κατακεραυνώνουμε («μαυρίζουμε») μέχρι να ξαναβρούν το δρόμο που χάραξαν και προσφάτως ακολούθησαν προς το Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα.

——————————————————-

Τους υπενθυμίζουμε –ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ- το άρθρο της Κυριακής, 31 Ιανουαρίου 2021 με τίτλο «κ. Πρωθυπουργέ, Δήμαρχε και αντιπολίτευση του Δήμου Βύρωνα, σας ευχαριστούμε για την αδράνειά σας για τα δικαιώματα των πεζών!»
https://vironasipolimas.blogspot.com/2021/01/blog-post_31.html και το απόσπασμά του:

«Επί έξι (6) ολόκληρους μήνες, σε κάποιο (στο όποιο) σημείο της πόλης μας (που δεν ήταν ή είναι και το μοναδικό), καθημερινά, και εν γνώσει των διοικούντων αλλά και της αντιπολίτευσης, καταστρατηγούνταν τα Συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών-πεζών.
Τι έχουν να μας πουν οι διοικούντες, αλλά και οι αντιπολιτευόμενοι, για αυτή την αυθαίρετη, παράνομη και απάνθρωπη καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων κινητικότητας και ασφάλειας των ανθρώπων (και ιδιαίτερα των πιο αδύνατων – παιδιών, ηλικιωμένων, αναπήρων κλπ);»

—————————————————————-

Σταυροδρόμι, και ταυτόχρονα Μονόδρομος, η επιλογή των!

ΟΦΕΙΛΟΥΝ οι δυο παρατάξεις, από κοινού, να ζητήσουν από τη Δημοτική Αρχή και τη Διοίκηση του Α.Τ. Βύρωνα να καθαρισθεί επιτέλους η «κόπρος του Βύρωνα», δηλαδή, να σταματήσει η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των πολιτών/πεζών σε πεζοδρόμια και πλατείες, και εάν εντός τριμήνου αυτό δεν επιτευχθεί, τότε, στην περίπτωση αυτή, με Ψήφισμα να ζητήσουν «ως ελάχιστη ένδειξη ανάληψης της πολιτικής ευθύνης που της αναλογεί» την παραίτηση των προαναφερόμενων Διοικήσεων, άλλως, 

ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ως συνυπεύθυνες οι ίδιες –μαζί με τις Α και Β των εκ της Νέας Δημοκρατίας προερχόμενες παρατάξεις της αντιπολίτευσης– για την κατάσταση που για χρόνια στον Βύρωνα σοβεί, να λογοδοτήσουν για την μακροχρόνια ΑΔΡΑΝΕΙΑ τους και πάραυτα να παραιτηθούν!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΥΡΩΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

Με το έγγραφο που ενθέτουμε παρακάτω, το οποίο κοινοποίησε στις 10 Μαρτίου ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (έστω και επτά (7) μήνες μετά την καταγγελία και με τη λανθασμένη αναφορά στο Δήμο Βύρωνα, ως Δήμο Σαρωνικού), προς την ένωση πολιτών της «Ενάργειας», ας ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ότι, αναφορικά με την αυθαίρετη χρήση των κοινόχρηστων χώρων (και λίγο πριν την επανέναρξη λειτουργίας για το 2021 των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος), αυτή διαπιστώνεται από τη Δημοτική Αρχή ή την Αστυνομική Αρχή της περιοχής, οι οποίες οφείλουν να προβαίνουν σε κάθε ενέργεια για την οριστική διευθέτηση παρόμοιων ζητημάτων, σαν και αυτό που αναφέρεται στην αυθαίρετη κατάληψη με τραπεζοκαθίσματα του κοινόχρηστου χώρου του πεζοδρομίου μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Μαγνησίας, και ότι αυτοί –ως δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης- έχουν θεσμικό ΧΡΕΟΣ να ελέγχουν τις παραπάνω Αρχές για τις ενέργειές τους ή για την αδράνειά τους.
Για αυτό άλλωστε ψηφίστηκαν από τους πολίτες/δημότες του Βύρωνα!

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ:

*Ο φιλόσοφος και συγγραφέας Δημήτρης Λιαντίνης στο κεφάλαιο “Εδώ Μεσολόγγι”  του βιβλίου του «Γκέμμα» (εκδόσεις Βιβλιογονία 1997), έβαζε τον αρχαίο φιλόσοφο Εμπεδοκλή να μονολογεί:

  • Δε σε στεφανώνω, πολίτη Αισχύλε, γιατί έπλασες τον Προμηθέα Δεσμώτη. Όφειλες ο ίδιος εσύ να πασσαλωθείς στο βράχο του Καυκκάσου!
  • Δε σε στεφανώνω, θείε Πλάτωνα, γιατί ιστόρησες το θάνατο του Σωκράτη. Όφειλες ο ίδιος εσύ να πεθάνεις το θάνατο του Σωκράτη!
  • Δε σε στεφανώνω, κόμη Σολωμέ, γιατί τραγούδησες με τη δίκαιη λύρα την Έξοδο του Μεσολογγιού. Χρεώσταγες ο ίδιος εσύ να πηδήξεις στο χάσμα της Εξόδου. Με το σπαθί του αρχαγγέλου στο χέρι να σκίσεις τη νύχτα, και να σφάξεις το σκοτάδι!
  • Ακολουθεί το Έγγραφο του Συντονιστή της ΑΔΑ

Διαβάστε επίσης το άρθρο της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2021 με τίτλο: κ. Πρωθυπουργέ, Δήμαρχε και αντιπολίτευση του Δήμου Βύρωνα, σας ευχαριστούμε για την αδράνειά σας για τα δικαιώματα των πεζών! https://vironasipolimas.blogspot.com/2021/01/blog-post_31.html

Για το blog “Βύρωνας, η πόλη μας” Μαργιαλένα Αθηναίου 16 Μαρτίου 2021

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.