ΡΕΚ Βύρωνα: Αίτημα στο Δ.Σ. για ΣΑΚΕΤΑ και πρόταση ψηφίσματος για ΠΥΡΚΑΛ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα κατέθεσε αίτημα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 12/4/2021, το θέμα των οικοδομικών εργασιών στο στρατόπεδο Σακέτα στην Α΄Ζώνη Υμηττού και λήψη αποφάσεων για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να σταματήσει η περιβαλλοντική καταστροφή και να απομακρυνθούν οι παράνομες εγκαταστάσεις και χρήσεις.

Παράλληλα, η ΡΕΚ καταθέτει πρόταση ψηφίσματος ενάντια στη χρήση της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ πέραν των όσων προβλέπονται στο σχετικό ΦΕΚ:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Το Σάββατο 3 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε από την ΠΥΡΚΑΛ την μετατροπή του χώρου των εγκαταστάσεών της σε «κυβερνητικό πάρκο», με την μεταφορά εννέα υπουργείων, υπηρεσιών του γραφείου του πρωθυπουργού και εποπτευόμενων φορέων.

Η εξαγγελία αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το αίτημα και τους αγώνες δεκαετιών των κατοίκων του Υμηττού, για απόδοση του χώρου στους πολίτες, ως χώρου αναψυχής και κάλυψης των αναγκών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, το οποίο εκφράστηκε με την απόφαση  αρ. 79/22-3-2011 του δήμου  ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ, η οποία είναι σε ισχύ και  στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται:

“3. Είμαστε αντίθετοι σε οποιεσδήποτε άλλες χρήσεις της παραπάνω έκτασης πλην των όσων προβλέπονται στο ΦΕΚ   1061Δ/17-9-1996.

4. Δηλώνουμε ότι η Δημοτική αρχή και οι δημότες θα είναι αμετακίνητοι στην προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής,   έτοιμοι για κάθε δυναμική ενέργεια  για να παραμείνει ο χώρος δημόσιος και να γίνει πάρκο με αθλητικές και πολιτιστικές χρήσεις, ανάσα ζωής όχι μόνο για το Δήμο μας αλλά για όλη την  Αθήνα. Να διασωθεί ο χαρακτήρας του διατηρώντας τον αξιόλογο κτιριακό όγκο (κατασκευές προ του 1928).”

Όταν τα  ελληνικά και ευρωπαϊκά στάνταρντ απαιτούν 8τμ πρασίνου/κάτοικο και η Αθήνα έχει 2,55 τ.μ. πρασίνου/κάτοικο, όταν ο Δήμος  Υμηττού-Δάφνης είναι πυκνοκατοικημένος και κυκλοφοριακά επιβαρυμένος, στερείται χώρων αναψυχής, πολιτισμού και κάλυψης κοινωνικών αναγκών, η εξαγγελία του πρωθυπουργού αποτελεί πρόκληση προς όλους, αφού αδιαφορεί για τη λαϊκή βούληση και ακυρώνοντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, παραβιάζει κάθε έννοια νομιμότητας και λειτουργίας ακόμα και της αστικής δημοκρατίας.

Η υλοποίηση της εξαγγελίας θα επιβαρύνει και θα υποβαθμίσει κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά τους όμορους δήμους, στερώντας τους κατοίκους τους από ένα πάρκο αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού.

Το δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα ομόφωνα:

-δηλώνει την αντίθεσή του στον σχεδιασμό της κυβέρνησης και στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την τσιμεντοποίηση της ΠΥΡΚΑΛ, τη μεταφορά των υπουργείων, τη μεταφορά των υπηρεσιών του πρωθυπουργικού γραφείου και των εποπτευόμενων φορέων.
-απαιτεί την παραχώρηση των 180 στρεμμάτων των εγκαταστάσεων της ΠΥΡΚΑΛ για την δημιουργία πάρκου αναψυχής και την κάλυψη των πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών αναγκών των κατοίκων του Υμηττού και της ευρύτερης Αθήνας
-απαιτεί την διασφάλιση των εργαζομένων στην ΠΥΡΚΑΛ και τη βιωσιμότητα και αναβάθμιση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων με συγκεκριμένο σχέδιο πριν την μεταφορά τους.

Τέλος το δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα δηλώνει ότι θα συμμετέχει δυναμικά στις κινητοποιήσεις των πολιτών και των φορέων , για να παραμείνει ο χώρος δημόσιος και να αποδοθεί στους κατοίκους και στην πόλη. Οι πόλεις μας έχουν ανάγκη από πράσινο και ελεύθερους χώρους και όχι από τσιμέντο.

ΡΕΚ Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.