Ανατολικά ΚΚΕ: ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την κατάσταση στο 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εδώ και αρκετές μέρες με αγωνία παρακολουθούμε το εξαιρετικά επικίνδυνο και απαράδεκτο γεγονός αποκόλλησης κομματιών από την ταράτσα στο 1οΓυμνάσιο και 1οΛύκειο Βύρωνα , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός παιδιού την πρώτη φορά και τον παρ’ ολίγον τραυματισμό ενός άλλου παιδιού δυο μέρες μετά.

Ως εδώ! Η ακεραιότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών δεν μπορεί να μπαίνει στη ζυγαριά κόστους-οφέλους !

Λίγες μέρες μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, η πραγματικότητα έρχεται εκκωφαντικά να επιβεβαιώσει ότι για τις γερασμένες και ασυντήρητες υποδομές στα σχολικά κτήρια δεν φταίει «το κακό το ριζικό μας».Ο φταίχτης ήταν και είναι η εγκληματική πολιτική του κέρδους,την οποία υπηρετούν με ευλάβεια η τωρινή κυβέρνηση της ΝΔ , η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ. Αυτή η πολιτική ευθύνεται για την χρόνια υποβάθμιση της σχολικής στέγης,για τα σχολεία που δεν έχουν περάσει αντισεισμικούς ελέγχους, που πλημμυρίζουν σε μια απλή βροχόπτωση, για το γεγονός ότι εκατοντάδες μαθητές στοιβάζονται σε αίθουσες προκάτ.

Κανείς απ’ όσους κυβέρνησαν και κυβερνούν δε μπορεί να πει «δεν ήξερα»! Η κατάσταση είναι γνωστή και μη εξαιρετέα. Είναι χαρακτηριστικό, με βάση το υπόμνημα που κατέθεσε στην Βουλή η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, ότι στην πλειοψηφία τους τα σχολικά κτήρια είναι παλιά, χτισμένα πριν από τους αντισεισμικούς κανονισμούς ακόμα και του 1959 ή του 1985, που δεν έχουν υποβληθεί σε ουσιαστικό δευτεροβάθμιο έλεγχο, αλλά έχουν μείνει σε έλεγχο «με το μάτι». Ενώ και για τα κτήρια που έχουν χτιστεί από το 1995 και μετά , προκύπτουν ερωτήματα, καθώς ήδη συμπληρώνουν 30ετία.Σχεδόν καθημερινά σε σχολικές μονάδες πανελλαδικά πέφτουν σοβάδες και ψευδοροφές, λόγω της έλλειψης μόνωσης ή περιοδικής αντικατάστασης της υπάρχουσας, της πλημμελούς αντιμετώπισης της υγρασίας,τζάμια σπάνε και δεναντικαθίστανται, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις μένουν εκτεθειμένες στους μαθητές και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Στο Βύρωνα , τα ζητήματα ασφαλείας και μεταφορών είναι οξυμένα. Συγκεκριμένα αναφέρουμε: το 4ο δημοτικό που έχει μεταφερθεί στον Καρέα από το 2018, το παμπάλαιο συγκρότημα του 1ου δημοτικού (χτίστηκε το 1927!) , το Ειδικό σχολείο που υπάρχει μόνο στα χαρτιά επειδή δεν βρίσκεται κτήριο να το στεγάσει, το 4ο νηπιαγωγείο , που μοιράζεται σε δύο κτήρια (το ένα ιδιωτικό) και δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για στέγασή του, τις επικίνδυνες κτηριακές υποδομές σε 2ο και 7ο βρεφικό σταθμό, το λεωφορείο που μεταφέρει τα νήπια στον 7ο βρεφικό σταθμό, που κοντεύει να κλείσει 25ετία, χωρίς κλιματισμό και με ζώνες ασφαλείας που πρέπει να δεθούν κόμπο για να ασφαλίσουν.

Είναι καθαρό ότι αυτή η πολιτική βάζει σε δεύτερη μοίρα την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών μας , θεωρεί ως κόστος την πλήρη προστασία και θωράκιση των σχολικών κτηρίων, την ίδια στιγμή που δίνει απλόχερα κονδύλια στους επιχειρηματικούς ομίλους για να εξυπηρετήσει τα δικά τους συμφέροντα.

Η δημοτική αρχή ΣΥΡΙΖΑ απ’ ό, τι φαίνεται υλοποιεί πιστά την πολιτική της υποχρηματοδότησης στα σχολεία. Οι παρεμβάσεις της στα οξυμένα θέματα που

ταλανίζουν τα σχολεία του Βύρωνα εξαντλούνται σε επικοινωνιακές πολιτικές, προσπαθώντας να πείσουν -μάταια-ότι όλα βαίνουν καλώς. Τον Οκτώβριο στο δημοτικό συμβούλιο για την παιδεία, δια στόματος αντιδημάρχου , παρουσιαζόταν ως έργο η αναγόμωση των πυροσβεστήρων, το βάψιμο των μισών αιθουσών των σχολείων του δήμου και η δημιουργία γκράφιτι, όταν κάθε ώρα και στιγμή τα ασυντήρητα σχολικά κτήρια βοούν και οι μαθητές κινδυνεύουν « να τους έρθει ο ουρανός στο κεφάλι» στην κυριολεξία.

Εδώ και τώρα απαιτούμε η δημοτική αρχή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της ασφάλειας του συγκεκριμένου κτηρίου , πριν να είναι πολύ αργά. Ταυτόχρονα, να διασφαλίσει τους όρους για προληπτικό έλεγχο σε όλα τα σχολικά κτήρια και όπου απαιτείται να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα!

Σήμερα, η μεγάλη ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, με όλες τις αντισεισμικές, αντιπλημμυρικές και αντιπυρικές προδιαγραφές.

Δεν συμβιβαζόμαστε με την «κανονικότητα» που θέλουν να μας επιβάλλουν! Δεν προσαρμοζόμαστε με την κατάσταση στα σχολικά κτήρια και τους παιδικούς σταθμούς του Βύρωνα, όπου αντιμετωπίζουν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν. Καλούμε τους συλλόγους γονέων, τους μαθητές και τα εκλεγμένα όργανά τους , τους εκπαιδευτικούς να απορρίψουν τις αισχρές δικαιολογίες του δήμου και της Περιφέρειας που κινούνται στη γραμμή «θέλουμε ,αλλά δεν μπορούμε» αντιτάσσοντας το αίτημα για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Αυτό που στέκεται εμπόδιο σήμερα είναι το καπιταλιστικό κέρδος, που θεωρεί ως κόστος τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας στην ποιότητα ζωής που αντιστοιχεί στον 21ο αιώνα.

Το ΚΚΕ έχει πρόταση και Πρόγραμμα που αντιμετωπίζει το τεράστιο πρόβλημα των υποδομών της χώρας. Ο κεντρικός σχεδιασμός της οικονομίας, η κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής , η αξιοποίηση του εργατικού και επιστημονικού δυναμικού, η αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς μπορούν να απογειώσουν την ανάπτυξη της χώρας και να διασφαλίσουν τη λαϊκή ευημερία.

Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλες και όλους να πάρουν θέση μάχης , για τη ζωή που μας αξίζει!

Κομματικές Οργανώσεις Βύρωνα του ΚΝΕ

Οργανώσεις Βάσης Βύρωνα της ΚΚΕ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.