Εμβόλιο: Η αποτυχία με τους ηλικιωμένους, φέρνει τους 50αρηδες τον Απρίλιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η αποχή των μεγαλύτερων σε ηλικία συμπολιτών μας από τον εμβολιασμό, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός οδηγεί την κυβέρνηση να επισπεύσει τα ραντεβού για τους νεότερους.

Συγκεκριμένα, ενώ πριν από μία εβδομάδα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, είχε ανακοινώσει ότι ο εμβολιασμός των 50αρηδων θα γίνει τον Ιούνιο, σήμερα, χωρίς να δημοσιοποιήσει κάποια αλλαγή στις παραδόσεις εμβολίων, ανακοίνωσε ότι αυτό θα γίνει τον Απρίλιο!

Συγκεκριμένα, όπως είπε, η πλατφόρμα θα ανοίξει:

-Από 16/4 έως 19/4 για άτομα με υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου 18-59 ετών, οι οποίοι είναι 800.000. Όπως εξήγησε, το άνοιγμα της πλατφόρμας θα γίνει σταδιακά ανάλογα με το νόσημα.

-Την Τετάρτη 21/4 για τους εκπαιδευτικούς και τους 55-59 ετών.

-Το Σάββατο 24 Απριλίου για τους 50-54 ετών.

Παράλληλα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας υπενθύμισε ότι από 10/4 οι πολίτες 60-64 ετών θα μπορούν να εμβολιάζονται και με άλλα, πλην της AstraZeneca, εμβόλια.

Επίσης, ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε ότι:

-Στις 14/4 έρχονται στη χώρα μας 33.600 δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου Johnson & Johnson, με το οποίο οι εμβολιασμοί ξεκινούν στις 19/4.

Μέχρι σήμερα:

-1.468.000 έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου (ποσοστό 14%)

-743.000 έχουν κάνει και τις δύο δόσεις (ποσοστό 7%).

Τι είπαν Θεοδωρίδου, Θεμιστοκλέους για AstraZeneca

Κατά τα άλλα τόσο η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου σε μία μακροσκελή ανακοίνωσή της όσο και ο Μ. Θεμιστοκλέους, επιχείρησαν, για μια ακόμη φορά, να πείσουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς η εμφάνιση θρόμβωσης ή θρομβωπενίας είναι πολύ σπάνια:

-1 στο 1.00.000 δόσεων του εμβολίου

-2 στο 1 εκατ. οι θάνατοι.

-1 περίπτωση έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.