Ισπανία: Σχολείο στην ακρογιαλιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σχολείο στη θάλασσα, ένα σχολείο στην ισπανική περιοχή της Μούρθια κάνει ακριβώς αυτό, προσπαθώντας να συνδυάσει τον καθαρό αέρα και έναν νέο τρόπο διδασκαλίας, μετά από έναν χρόνο εξ αποστάσεως μαθημάτων και εικονικών τάξεων. «Είναι ασφαλές, τα παιδιά το διασκεδάζουν», δήλωσε ο καθηγητής Αγγλικών, Juan Francisco Martinez. «Αυτά που μαθαίνουν εδώ δεν τα ξεχνούν».

Μερικοί ξυπόλητοι μαθητές έσκαβαν με τα πόδια τους την άμμο καθώς έπαιζαν ξυλόφωνο, ενώ άλλοι κρατούσαν τα χαρτιά τους για να μην τα παρασύρει ως τη θάλασσα ο αέρας.

Τα μαθήματα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου πρότζεκτ, γνωστού ως Fresh Air, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία καλύτερης ποιότητας αέρα για τα παιδιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων, και της ανοιχτής μάθησης.

Οι εκπαιδευτικοί αρχίζουν να «στήνουν» την «τάξη» στην παραλία στις 8 το πρωί. Οκτώ γκρουπ μαθητών ηλικίας 3 έως 12 ετών συμμετέχουν στα 20λεπτα μαθήματα και εναλλάσσονται στις διαφορετικές τάξεις που έχουν στηθεί στην άμμο. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού.

«Μου αρέσει να πηγαίνω στην παραλία», δηλώνει ο 9χρονος Antonio. «Προτιμώ να είμαι στην παραλία, γιατί νιώθω πιο χαλαρός και άνετος».

Η 10 ετών Λουζ, από την πλευρά της, δήλωσε στο Reuters: «Μου αρέσει πολύ γιατί είμαι με τους φίλους μου, είμαι στην παραλία, λατρεύω την παραλία. Το καλοκαίρι πάντα έρχομαι εδώ για να κολυμπάω, κάθε μέρα, και μου αρέσει η άμμος».

Τα μαθήματα δεν μένουν μόνο στα τυπικά… Κάτοικοι της περιοχής έδειξαν στα παιδιά πώς χρησιμοποιούντα τα δίχτυα και πώς ψαρεύουν το φαγητό που φθάνει στο πιάτο τους.

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.