Μόσχα προς Ελλάδα: να καλύψει 500.000 πολίτες τον Μάιο με το ρωσικό εμβόλιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όπως σημειώνεται στον λογαριασμό @sputnikvaccine στο Τwitter, η παρτίδα αυτή θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα παρά τις υπάρχουσες δεσμεύσεις έναντι 59 συνολικά χωρών παγκοσμίως μέχρι στιγμής.

Με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό του πρώτου ρωσικού εμβολίου Sputnik V στο twitter η ομάδα παραγωγής του ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να προμηθεύσει στην Ελλάδα ήδη από τον Μάιο τον απαιτούμενο αριθμό διπλών δόσεων ώστε να καλυφθεί εμβολιακά μισό εκατομμύριο πολιτών.

Μάλιστα όπως σημειώνεται στον λογαριασμό @sputnikvaccine, ο οποίος συντάσσεται στα αγγλικά και απευθύνεται στο διεθνές κοινό, η παρτίδα αυτή θα μπορούσε να γίνει στην Ελλάδα παρά τις υπάρχουσες δεσμεύσεις έναντι 59 συνολικά χωρών παγκοσμίως μέχρι στιγμής.

«Μαζί είμαστε δυνατότεροι» καταλήγει η ανάρτηση, η οποία συνοδεύει δημοσίευμα σχετικά με την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή και τις εκεί αναφορές στο θέμα του Sputnik V κατά τις αντιπαραθέσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. Η ρωσική πρόταση αποτελεί εμμέσως και μια απάντηση στην εκτίμηση του πρωθυπουργού από το βήμα του Κοινοβουλίου ότι η Ρωσία δεν έχει παραγωγικές δυνατότητες ώστε να προμηθεύσει την Ελλάδα με Sputnik V.

«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε τα πάντα και να προχωρήσουμε σε συμφωνίες, αλλά δεν επιβάλλουμε τίποτε και σε κανέναν. Εξηγούμε ποιες είναι οι υπαρκτές δυνατότητές μας αυτή τη στιγμή, οι οποίες θα μπορούσαν να πολλαπλασιαστούν, βέβαια, εφόσον αποφασιστούν και υλοποιηθούν τα προγράμματα συμπαραγωγής με μια σειρά χώρες στο έδαφος της ΕΕ» ήταν το μόνο ανώνυμο προς το παρόν σχόλιο από ρωσικής πλευράς, όταν ζητήσαμε περισσότερες διευκρινίσεις για την εντυπωσιακή προσφορά.

Σε μια ακόμη δηλητηριώδη ανάρτηση στον ίδιο λογαριασμό, η ομάδα του Sputnik V ειρωνεύεται τον αρμόδιο επίτροπο Τιερί Μπρετόν, ο οποίος υποστήριξε ότι «θα απαιτηθούν 10-14 μήνες πριν παραχθεί η πρώτη δόση του Sputnik V στην Ευρώπη». Σύμφωνα με τον ρωσικό αντίλογο «η εμπειρία από το Καζακστάν και άλλες δέκα χώρες δείχνει ότι το Sputnik V μπορεί να παραχθεί πολύ γρηγορότερα», καθώς η τοπική παραγωγή του στο Καζακστάν οργανώθηκε μόλις μέσα σε τέσσερις μήνες.

Συνεχίζονται αδιάλειπτες οι λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης του ρωσικού εμβολίου, καθώς όλο και νέα εμπόδια εμφανίζονται στο εμβολιαστικό πρόγραμμα της ΕΕ. Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και μεμονωμένων χωρών, έχουν κατηγορήσει τη Μόσχα ότι χρησιμοποιεί «επιθετική» προώθηση του εμβολίου της για γεωπολιτικούς λόγους, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν έχει υπονοήσει ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων και άλλοι ευρω-γραφειοκράτες κωλυσιεργούν με την έγκριση χρήσης του Sputnik V γιατί προωθούν συμφέροντα πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών και όχι των Ευρωπαίων πολιτών.

Πηγή: ethnos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.