ΡΕΚ: Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Από σήμερα 1η Ιουνίου 2021 απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας κατ’ εφαρμογή του «νόμου Βρούτση» που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2020 από την Βουλή. Σύμφωνα με τον νέο αυτό πτωχευτικό κώδικα θα μπορούν πλέον να πτωχεύουν και τα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή και εργαζόμενοι και ιδιώτες, με το σύνολο της περιουσίας τους να βγαίνει «στο σφυρί».

Μόνο μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου του 2022 έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 90.769 πλειστηριασμοί, όπως διαπιστώνει κανείς όταν επισκέπτεται την αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Στον οφειλέτη δίνεται η «ευκαιρία» να σώσει το σπίτι του ερχόμενος σε συνεννόηση με τους δανειστές του, ρυθμίζοντας την αποπληρωμή των χρεών του σε 240 δόσεις. Ακόμα θα έχει την δυνατότητα να παραμείνει στο σπίτι του ως …ενοικιαστής (!), διατηρώντας το δικαίωμα να το ξαναγοράσει έπειτα από 12 χρόνια, στην τιμή φυσικά που θα ορίσει ο νέος του ιδιοκτήτης, δηλαδή η τράπεζα ή το fund στο οποίο θα έχει μεταπωληθεί ο τίτλος της ιδιοκτησίας του! Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη κοροϊδία; Αν είχε χρήματα για να πληρώνει το νοίκι και να αποταμιεύει, πολύ απλά θα πλήρωνε την δόση και δεν θα του έπαιρναν το σπίτι.

Για κάποιους όλα αυτά μπορεί να φαντάζουν ως ευκαιρία προσέλκυσης «επενδυτών», ανάπτυξης τουrealestate, μετατροπής των πόλεων σε «ελκυστικούς προορισμούς» για τουρίστες και αγοραστές «χρυσών» διαβατηρίων. Για εμάς σημαίνουν ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμάτων, των εργαζομένων, της νεολαίας. Σημαίνουν ακόμα μικρότερη δυνατότητα να καθορίζουμε τις ζωές μας, να ζούμε με αξιοπρέπεια, να καθορίζουμε τον χώρο που ζούμε. Σε συνδυασμό με το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά που ενισχύει την ασυδοσία των εργοδοτών η ζωή μας προβλέπεται πλέον να είναι μόνο δουλειά και το σπίτι μας ένα υπνωτήριο με ένα πανάκριβο ενοίκιο.

Δηλώνουμε ότι θα αντιταχθούμε στην εφαρμογή αυτού του νόμου και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να προστατέψουμε τα σπίτια του λαού από όσους θέλουν να τα αρπάξουν.

Απαιτούμε:

– την αποτελεσματική προστασία της λαϊκής κατοικίας, κανένα λαϊκό σπίτι σε πλειστηριασμό, κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
– διαγραφή των χρεών των λαϊκών νοικοκυριών.
– κατάργηση του νόμου περί ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και του πτωχευτικού νόμου.
– πάγωμα ενοικίων.
– επιδότηση ενοικίου, δωρεάν ρεύμα και νερό σε όσους είναι άνεργοι και αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα.
– καταγραφή όλων των κενών οικημάτων και διεκδίκηση της υποχρεωτικής αξιοποίησης όσων βρίσκονται στην ιδιοκτησία τραπεζών ασφαλιστικών ή δημόσιων οργανισμών για τις κοινωνικές ανάγκες. Να επιβληθεί η υποχρεωτική παραχώρηση τους σε όσους αντιμετωπίζουν στεγαστικό πρόβλημα.
– να αξιοποιήσουν οι δήμοι τα ακίνητα τους για την δημιουργία συστήματος κοινωνικής κατοικίας, να αξιοποιήσουν τα εγκαταλελειμμένα κτίρια και τις σχολάζουσες κληρονομιές, ασκώντας πιέσεις για την παροχή κονδυλίων από το κεντρικό κράτος.
– υποχρεωτική αξιοποίηση όσων κτιρίων βρίσκονται στην κατοχή τραπεζών, ασφαλιστικών φορέων, κλπ.
– νομοθετικές ρυθμίσεις για τον ριζικό περιορισμό/αποθάρρυνση των βραχυχρόνιων μισθώσεων τύπου AIRBNB που ανεβάζουν τα νοίκια και απομακρύνουν τους κατοίκους από τις γειτονιές τους καταστρέφοντας τον κοινωνικό τους ιστό.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.