Υπηρεσία διαχείρισης νεκρών ζώων στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα παρέχει υπηρεσία διαχείρισης νεκρών αδέσποτων ζώων και ζώων συντροφιάς. Μάλιστα η υπηρεσία αυτή  αφορά τόσο τα αδέσποτα όσο και τα οικόσιτα.

Τα νεκρά αδέσποτα που βρίσκονται σε χώρους της πόλης περισυλλέγονται από τον Δήμο, μετά από επικοινωνία με το τμήμα αστικής πανίδας. Ο Δήμος παραλαμβάνει και νεκρά ζώα δημοτών, τα οποία παραδίδουν οι ίδιοι στην Υπηρεσία Πράσινου, που βρίσκεται στην είσοδο από Κατεχάκη πριν το Κοιμητήριο. Στη συνέχεια τα ζώα οδηγούνται σε αποτέφρωση σε ειδικά αδειοδοτημένη εγκατάσταση.

Επιπλέον ο Δήμος Βύρωνα παρέχει μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία στους δημότες για να μην επωμίζονται οι ίδιοι το κόστος διάθεσης, είτε να εγκαταλείπουν ή να θάβουν μόνοι τους τα νεκρά ζώα σε περιαστικές περιοχές προκαλώντας κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Για την παράδοση- παραλαβή νεκρών ζώων συντροφιάς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Αστικής Πανίδας στη διεύθυνση papaioannou@dimosbyrona.gr ή καλώντας το τηλέφωνο 210-7608374 (κα Σούλα Παπαϊωάννου) καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή (8.30 π.μ. – 14.30 μ.μ.)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.