Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς 3ο μέρος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

  1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;
  2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα
  3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου
  4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι
  5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;
  6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη
  7. Αγαπημένη ατάκα/motto

 Δάφνη Πηνελόπη, «Μαζί για τον Βύρωνα»

  1. Κάθε γωνιά́ της πόλης μας έχει για μένα εξαιρετική́ σημασία και ομορφιά́. Σημαντική́ θέση στην καρδιά́ μου έχει όμως το «Θέατρο Βράχων»: Το στολίδι του Δήμου μας που τον κάνει ξεχωριστό́ και σημαντικό́ σε σύγκριση με τους υπόλοιπους δήμους.
  2. Έχω ζήσει δυστυχώς πολλά́ σημαντικά́ και καθοριστικά, προσωπικά́ γεγονότα στην πόλη μου. Έχουν να κάνουν με δικούς μου ανθρώπους, φίλους μου που χάθηκαν μπροστά́ στα μάτια μου από́ διάφορους λόγους, προκαλώντας μου αρνητικά́ συναισθήματα.
  3. Βασικό́ μου ελάττωμα είναι ότι νοιάζομαι πάρα πολύ́ για τους γύρω μου, που μερικές φορές φτάνει στην εκμετάλλευση. Βασικό́ μου προτέρημα είναι το ότι έχω αυτοέλεγχο όσον αφορά́ κάποια συναισθήματά́ μου, είμαι δηλαδή αρκετά́ ψύχραιμη σε πολλές περιστάσεις.
  4. Ταινία: Σιωπηλός Μάρτυρας /Rear Window. Τραγούδι: Το μέτρημα, της Νατάσσας Μποφίλιου.
  5. Αν γινόμουν Δήμαρχος θα ήθελα να δω την πόλη μου ν’ αποκτά τα αυτονόητα και στοιχειώδη: καθαριότητα, ευταξία, ασφάλεια, πράσινο, φωτισμό, πολιτισμό και να παίρνει τον δρόμο για ανάπτυξη και ποιότητα ζωής για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες… επίσης την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό́ όλων των σχολικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.
  6. Προσπαθώ πάντα με την κατάθεση των απόψεών μου να στηρίζω το κοινό́ όφελος.
  7. …Για να είναι ο πολιτισμός στην καθημερινότητά́ μας.

Δεμπόνος Βασίλειος, Ανεξάρτητος Δημoτικός Σύμβουλος

  1. Τα σχολεία στα οποία φοίτησα, οι γειτονιές με το άρωμά τους!
  2. Τα αυτοσχέδια γηπεδάκια στις αλάνες του Βύρωνα.
  3. Ξεχνώ… και συγχωρώ!
  4. Ταινία: «Ο μπακαλόγατος» – Τραγούδι: «Κεμάλ» του Χατζηδάκη.
  5. Πλήρης πρόσβαση στα Άτομα με Αναπηρία.
  6. Γόνιμη κριτική, εποικοδομητικές προτάσεις!
  7. Ναι, μπορούμε!

Ζιώγα Μαρία, «Μαζί για τον Βύρωνα»

  1. H πόλη μας είναι γεμάτη από υπέροχα σημεία και ωραίες κρυμμένες «γωνιές». Η δική μου αγαπημένη είναι η περιοχή που βρίσκεται το Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν. Είναι ένα σημείο κοντά στην γειτονιά μου, το οποίο εκτός από το εμπνευσμένο από το παλάτι του Αγαμέμνονα σπίτι της μεγάλης καλλιτέχνιδας, έχει υπέροχη θέα που φτάνει μέχρι και την θάλασσα.
  2. Η γνωριμία μου με τα παιδία της Εθελοντικής Ομάδας Πυροπροστασίας του Δήμου μας. Εκεί είδα πραγματικά τι σημαίνει αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον Υμηττό, τον οποίο προστατεύουν από τις αρχές του 1980, αλλά και αγάπη για την Πόλη μας.
  3. Προτέρημα: Είμαι πολύ εργατική. Ένα ελάττωμά μου, που προσπαθώ όμως να βελτιώσω με τον χρόνο, είναι η παρορμητικότητά μου.
  4. «Ο Σκοτεινός Ιππότης» του Κρίστοφερ Νόλαν. «Wind of change» των Scorpions.
  5. Μια από τις πρώτες μου παρεμβάσεις θα ήταν να δοθεί επιτελούς μια λύση στο θέμα του οικοπέδου στο τέρμα του Αγ. Αρτεμίου. Θα ήθελα πολύ να δω αυτό το εγκαταλελειμμένο οικόπεδο να μετατρέπεται από εστία μόλυνσης, σε έναν κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, που έχουν όλοι τόσο ανάγκη στην πυκνοδομημένη περιοχή μας. Επίσης, θα συνέδεα, με συχνότερα αλλά και περισσότερα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, την Νεραΐδα με τον υπόλοιπο Βύρωνα για να σταματήσουν πλέον οι κάτοικοι να νιώθουν αποκομμένοι από τον Δήμο τους.
  6. Σε αυτή, την πρώτη μου θητεία, προσπαθώ να μεταφέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μου ώστε να μπορούν να δοθούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, όπου αυτό είναι εφικτό.
  7. It ain’t over till the fat lady sings- Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι τραγουδήσει η χοντρή κυρία.

Καλύβας Βασίλειος, «Λαϊκή Συσπείρωση»

  1. Γέννημα θρέμμα Βυρωνιώτης και εγώ, θα μπορούσα να απαριθμήσω αρκετά τέτοια σημεία. Η αγαπημένη μου «γωνία» πάντως είναι εκεί όπου έζησα το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών και εφηβικών μου αναμνήσεων, επί της οδού Κεσκινίου στην Ανάληψη.
  2. Στα όμορφα βιώματα, οι σχέσεις με τους παιδικούς μου φίλους που παρέμειναν παρά το πέρασμα των ετών, η οργάνωσή μου στο Κ.Κ.Ε και φυσικά η γνωριμία και ο γάμος με την σύζυγό μου και ο ερχομός των δύο παλικαριών μου. Στα δυσάρεστα η απώλεια της μητέρας μου.
  3. Γκρινιάρης και ενίοτε επικριτικός. Ειλικρινής, φιλότιμος, μετριόφρων και θερμός υπερασπιστής των ιδεών μου.
  4. Ξένη ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» και ελληνική «Ο μπακαλόγατος». Ξένο τραγούδι το «Stand by me» του Ben King και ελληνικό το «Πριν το τέλος» του Β. Παπακωνσταντίνου.
  5. Να ενημερώνεις και να μην αποκρύπτεις από τον λαό του Βύρωνα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του, όπως το πρόσφατο θέμα με τον Λόφο Κοπανά. Να αποκαλύπτεις και να μην συγκαλύπτεις το αντιδραστικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Διοίκησης. Να βρίσκεσαι δίπλα στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία μέσα από τα σωματεία, τους φορείς και τους συλλόγους τους απέναντι στα αδιέξοδα του συστήματος.
  6. Ό,τι κάνω τόσα χρόνια εντός ή εκτός Δ.Σ ή θεσμικών ρόλων. Ως εργαζόμενος μέσα από το σωματείο μου, ως γονιός μέσα από τους Συλλόγους Γονέων, με ανιδιοτέλεια να βρίσκομαι μπροστά στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού, στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.
  7. «Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.