Ετελείωσε!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Ποιός δεν θυμάται τον θρυλικό Βουλευτή Καλοχαιρέτα, στην κωμωδία «Στουρνάρα 288» με  τον υπέροχο Απόστολο Αβδή (Αβδελόπουλο) και τη θρυλική ατάκα «Ετελείωσε»,.

Μπορεί βέβαια η ταινία να γυρίστηκε το 1959, αλλά οι … μέθοδοι εξαπάτησης των πολιτών εκ μέρους των περισσότερων πολιτικών, παραμένουν ίδιες και απαράλλακτες, όπως ακριβώς περιγράφονται στις σπαρταριστές σκηνές του φιλμ!

Μάλιστα το «ετελείωσε» στο Βύρωνα φαίνεται πως αποτελεί πηγή έμπνευσης !!!

Δείτε γιατί το λέμε αυτό

ΘΕΜΑ 1. Στις 9 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι κάτοικοι της περιοχής της οδού Νικηφορίδη, στο πλαίσιο της διακηρυγμένης πρόθεσης της Δημοτικής Αρχής για διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, ζήτησαν την απομάκρυνση και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΥ  μνημείου του Νίκου Νικηφορίδη, που βρίσκεται στο χώρο πρασίνου στη συμβολή της οδού Νικηφορίδη με την οδό Αρήτης.

Ο δήμαρχος κινούμενος μεταξύ Καλοχαιρέτα και Βαμβακούλα (ενημερωτικά ο Βαμβακούλας είχε προτείνει «να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή από 5-6 άτομα») δήλωσε «Σε ότι αφορά το μνημείο Νικηφορίδη… να βάλουμε μία καλλιτεχνική Επιτροπή. Κυρία Κλωνάρη, να ορίσετε μία καλλιτεχνική Επιτροπή, η οποία να μας πει πως θα μπορούσε να φτιαχτεί καλύτερα ένα τέτοιο μνημείο, να δούμε και τι οικονομικά υπάρχουν και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο και καλύτερο στην τιμή που αξίζει στον Νικηφορίδη».  Εν ολίγοις το παρέπεμψε στην κα Κλωνάρη και σε μια επιτροπή που θα συσταθεί στο μέλλον.  ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑΕΞΙ (16) ΜΗΝΕΣ. Πρόσφατα λοιπόν στις 14/7/21 η κα Κλωνάρη δήλωσε πως επιτέλους η επιτροπή θα συσταθεί. Ψάχνουμε κάποιους γλύπτες!!! Ρώτησε και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης αν γνωρίζουν γλύπτες . Να δούμε και τον επόμενο προϋπολογισμό. Να μιλήσουμε και με το πολιτιστικό και όπως καταλάβατε «ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ».

ΘΕΜΑ 2. Στις 10 Φεβρουαρίου 2021 ο δήμαρχος δήλωσε πως θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, η πρόταση να βραβευθεί το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (εν συντομία Κ.Ι.Φ.Β.) στο οποίο από την ίδρυσή του, μέχρι σήμερα, έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 35.000 άτομα και στο τέλος του μηνός Φεβρουαρίου του 2021 συμπληρώνονται εκατό (100) μήνες από την ίδρυση του.

Η πρόταση φάνηκε να  αντιμετωπίζεται θετικά… κι ενώ από τότε έχουν γίνει αρκετά δημοτικά συμβούλια το θέμα δεν συζητήθηκε ξανά.

Όπως  μας είπε ο πρόεδρος στις 14/7/21, Θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς μαζί με άλλα αιτήματα. Μάλλον ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ κι αυτό!!!

ΘΕΜΑ 3. Τα προβλήματα της οδού Ν. Νικηφορίδη,

Του πεζοδρομίου στη διασταύρωσή της με την οδό Αγίου Φανουρίου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος έχει απαντηθεί ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ κι αυτό. Το ότι οι πολίτες (συλλογικότητα Ενάργεια) δεν θεωρούν πως έχει απαντηθεί, το ότι ο κος Μαυρόπουλος το ξανάβαλε δεν έχει καμιά σημασία. Είπαμε ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Των πλημμυρικών φαινομένων της οδού Νίκου Νικηφορίδη.

Έχει απαντηθεί μας είπε ο κος Καραγιάννης. Όντως στο Δημοτικό Συμβούλιο, της 9ης Δεκεμβρίου 2019, ζητήθηκε η εξεύρεση λύσης στα προβλήματα αυτά. Ο αντιδήμαρχος Τ/Υ έκανε λόγο, για την κατασκευή ενός κεντρικού αγωγού συλλογής των ομβρίων υδάτων, κατά μήκος της οδού Νικηφορίδη και μάλλον αυτό θεωρεί απάντηση.

ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑΕΠΤΑ (17) ΜΗΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ, «ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ»

ΘΕΜΑ 4. Η γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας για την Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης του Τ.Ε.Ε. αναφορικά με τις πλακοστρώσεις. Το Δημοτικό Συμβούλιο 9 Μαρτίου 2020 με απόφασή του εντέλει την Νομική Υπηρεσία του Δήμου, να μελετήσει την έκθεση του πραγματογνώμονα και να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, για τις αναγκαίες ενέργειες που προτείνει. Πέρασαν δεκαέξι (16) μήνες, αλλά η νομική υπηρεσία δεν έχει εμφανιστεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Στις 10/02/2021 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε δηλώσει: «Στο άλλο δημοτικό συμβούλιο θα καλέσουμε και τη Νομική Υπηρεσία να μας απαντήσει, να μας μιλήσει»

Επίσης να σας υπενθυμίσουμε  ότι, η Διοίκησή σας παρέλαβε την Έκθεση Πραγματογνωμοσύνης του ΤΕΕ στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Όπως είπε στις 14/7/21 ο πρόεδρος, μετά από τόσους μήνες ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ. Πρόεδρε κάτι μας λες λάθος. Τι πάει να πει δεν είναι έτοιμοι να δώσουν μια απάντηση, μετά από τόσους μήνες !!! Πες ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ να τελειώνουμε !!!

Δεν μπορώ παρά να φανταστώ τα μέλη της δημοτικής αρχής μέσα στον καύσωνα, καταϊδρωμένα και κουρασμένα  να φωνάζουν σε έξαλλη κατάσταση  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΟΛΟ ΖΗΤΑΤΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.