ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δ&Π: Απολογισμός έργου της 4ετιας που πέρασε. Πώς κρίνετε το έργο της Δημοτικής αρχής κατά την 4ετία που πέρασε και ποιό το έργο της δικής σας παράταξης.

ΑΠ: Tην προηγούμενη τετραετία, η Δημοτική Αρχή του κ. Κατωπόδη, η οποία υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας χρήσιμα στηρίγματα τις παρατάξεις της ΝΔ, των κ. Γώγου και κ. Μπαντή, του ΠΑΣΟΚ, του κ. Σωτηρόπουλου, της κ. Σάρολα αλλά και ανεξάρτητων συμβούλων, όπως του κ. Δεμπόνου και άλλων, ταυτίστηκε και υλοποίησε μέχρι κεραίας την εχθρική για τους πολλούς πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. Δεν είναι λίγες οι αποφάσεις που πάρθηκαν με ευρεία πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, με χαρακτηριστική την πρόσφατη που αναγνωρίζει την ιδιοκτησία της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών στον Κουταλά, αλλά και πολλές άλλες. Στο Βύρωνα συντηρήθηκε η ανταποδοτικότητα, η τοπική φορολογία, επεκτάθηκαν οι ελαστικές μορφές εργασίας, η δίχρονη Προσχολική Αγωγή ακόμα στεγάζεται σε κοντέινερ, οι αναθέσεις σε ιδιώτες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Προεκλογικά ακούμε για δεκάδες εκατομμύρια, για «έξυπνη πόλη», για αστικές αναπλάσεις κ.ά., όμως ουσιαστικά έργα υποδομής της πόλης (σχολικά κτήρια, κοινωνικές δομές, προσεισμικοί έλεγχοι κ.ά.) βρίσκονται είτε στα αζήτητα είτε στην «αναζήτηση χρηματοδότησης» και στην «εκπόνηση μελέτης» για πολλά χρόνια, όπως, π.χ., το 4ο Δημοτικό. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν πρόκειται για έργα που αφορούν την κάλυψη των βασικών αναγκών, όλοι επικαλούνται την έλλειψη πόρων και τη μη επιλεξιμότητα, ενώ όταν είναι να δοθεί ζεστό χρήμα σε εργολαβίες για τη βιτρίνα, και χρήματα υπάρχουν και μελέτες τρέχουν σε χρόνους ρεκόρ και επιλέξιμα είναι! Σε αυτήν την πολιτική συναινούν όλοι, ανεξάρτητα από το τι λένε προεκλογικά για να εξαπατήσουν.

Η Δημοτική Αρχή αποσιώπησε κρίσιμα για την πόλη θέματα. Κρατούσε στα συρτάρια και δεν ενημέρωνε τους δημότες για την απόφαση του Εφετείου για το λόφο Κοπανά πάνω από 4 μήνες. Κρατούσε κρυφά από την εκπαιδευτική κοινότητα και το ΔΣ τα αποτελέσματα των προσεισμικών ελέγχων. Η ένοχη αυτή στάση  και η συνειδητή απόκρυψη των προβλημάτων για να μην επωμιστεί και το πολιτικό κόστος δείχνει αποστροφή για το λαϊκό παράγοντα και τις διεκδικήσεις του.

Η Λαϊκή Συσπείρωση όλα αυτά τα χρόνια ήταν η συνεπής και μαχητική δύναμη υπεράσπισης των εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων, αποτέλεσε τη μοναδική αντιπολίτευση στη διοίκηση Κατωπόδη. Αγωνιστήκαμε στο πλευρό των πολλών για τις ανάγκες τους, με διεκδικήσεις και προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, με σκοπό να αναδειχτούν τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες της πόλης μας. Απαιτήσαμε λύσεις στα προβλήματα των σχολείων, των παιδικών σταθμών, των ελεύθερων χώρων, των κοινωνικών δομών. Η παρέμβασή μας αποτύπωσε τις διαφορετικές ιεραρχήσεις που έχουμε εμείς, που αφορούν τις ανάγκες των εργαζόμενων και των λαϊκών οικογενειών.

 _

Δ&Π: Τα οικονομικά του Δήμου. Πώς κρίνετε την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας και ποιές οι προτάσεις σας για τη βελτίωσή της.

ΑΠ: Είμαστε αντιμέτωποι και αντιπαλεύουμε από θέση αρχής την πολιτική που λέει ότι η χρηματοδότηση των Δήμων θα γίνεται με ίδια έσοδα, δηλαδή με επιπλέον φορολογία στους δημότες, και συγχρόνως θα μειώνεται η κρατική χρηματοδότηση (η οποία προκύπτει από τη φορολογία μας!). Σε αυτήν την κατεύθυνση συμφωνούν όλοι. Αυτή η πολιτική οδήγησε στο να υπάρχει τον Ιούλιο αποθεματικό στο Δήμο μόλις 1.700 ευρώ!

Πάνω από 8 εκ. ευρώ πληρώνει ο δημότης του Βύρωνα για τέλη, χαράτσια και διαφόρων ειδών φόρους που έρχονται και προστίθενται στην ήδη βαριά φορολογία που όλοι πληρώνουμε στο κράτος. Δεν απαλλάσσεται από την καταβολή τελών ούτε ένας συνταξιούχος με ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ. Φυσικά, το μεγαλύτερο ποσό πηγαίνει στα ανταποδοτικά τέλη που, παρά τα μεγάλα λόγια, δεν έχουν μειωθεί εδώ και πολλά χρόνια, παρά τις προτάσεις μας. Όλες οι υπηρεσίες Πολιτισμού, Αθλητισμού στο δήμο είναι ανταποδοτικές. Όλα αυτά δεν είναι θέμα ανικανότητας, αλλά συνειδητής στράτευσης με την πολιτική που προαναφέραμε. Επομένως, το ζήτημα είναι πώς στέκεται απέναντι σε μια τέτοια πολιτική μια Δημοτική Αρχή. Την υπερασπίζεται και την υλοποιεί ή την αντιπαλεύει και διεκδικεί;

Μιλάνε για οικονομική διαχείριση και νοικοκύρεμα, όμως κρύβουν το γεγονός πως οτιδήποτε γίνεται, γίνεται στις πλάτες μας. Η Λαϊκή Συσπείρωση προτείνει τη μείωση, με προοπτική την κατάργηση και την απαλλαγή των δημοτών από μια σειρά τέλη και αντίτιμα. Αυτά δεν τα λέμε στα λόγια, στους Δήμους που διοίκησε και διοικεί η Λαϊκή Συσπείρωση σήμερα, όπως στην Πάτρα, έχουν γίνει πράξη. Ταυτόχρονα, παλεύουμε για την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες.

 _

Δ&Π: Καθαριότητα – Ανακύκλωση. Ποιά η άποψή σας για την παρούσα διαχείριση του Δήμου πάνω στο μέγα αυτό θέμα «Καθαριότητα – Ανακύκλωση» και ποιές οι δικές σας προτάσεις σας για το μέλλον.

ΑΠ: Για να μιλήσουμε για την καθαριότητα στην πόλη μας πρέπει να πάρουμε υπόψη ότι αυτή απαιτεί χρηματοδότηση, προσωπικό, μέσα και βεβαίως σύγκρουση με την πολιτική που επιδιώκει τεράστια κέρδη για τις μεγάλες επιχειρήσεις από τα σκουπίδια. Στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, ελλείψεις σε μέσα και οχήματα και, ταυτόχρονα, έχουμε μια Δημοτική Αρχή που βήμα-βήμα την ξηλώνει με μια σειρά αναθέσεις σε εργολάβους. Ο Δήμος μας σήμερα πληρώνει πάνω από 1,4 εκ. ευρώ το χρόνο για το θάψιμο των σκουπιδιών στη χωματερή που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει, τη στιγμή που τα εργοστάσια ανακύκλωσης καίγονται το ένα μετά το άλλο! Κατά τα άλλα όλοι κόπτονται για την ανακύκλωση…

Στον «Κανονισμό Καθαριότητας» που επιχείρησε να φέρει η Δημοτική Αρχή επι της ουσίας το φταίξιμο πάει στους δημότες, γι’ αυτό και αυτός ο Κανονισμός κατέληξε να είναι ένας τιμοκατάλογος με πρόστιμα! Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν ότι, όταν υπάρχει δέσμευση απέναντι στα συμφέροντα όσων λυμαίνονται το χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων, καταλήγει η ευθύνη στους δημότες. Η θέση μας είναι καθαρή: Δημιουργία Ενιαίου Δημόσιου Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων, ενίσχυση της ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή. Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας, ενίσχυσή της με νέα σύγχρονα μέσα και οχήματα, καμία ιδιωτικοποίηση. Αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική για το λαό πρόταση, η μόνη πρόταση που μπορεί να εξασφαλίσει διαχείριση των απορριμμάτων με κριτήριο την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, η μόνη πρόταση για μια καθαρή πόλη.

_

Δ&Π: Παιδεία  – Σχολικά κτίρια – Παιδικοί σταθμοί. Ποιά είναι σήμερα τα σημαντικότερα προβλήματα στον τομέα Παιδείας στον Δήμο μας και ποιές είναι οι προτάσεις σας ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.

ΑΠ: Είναι ένας κρίσιμος –όσο κανένας άλλος– τομέας, ακριβώς γιατί αφορά τη νέα γενιά της πόλης μας, τους μαθητές. Αφορά επίσης χιλιάδες νέα ζευγάρια, νέους γονείς, που βρίσκονται στο επίκεντρο της δικής μας προσοχής, γιατί, στο πλαίσιο και της εκπαιδευτικής διαδικασίας, έρχονται αντιμέτωποι με σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα όπως, π.χ., bulling, ενδοσχολική βία, κακοποίηση, μορφωτικά κενά κ.ά., στα οποία μπορεί και πρέπει ένας Δήμος να έχει ρόλο πρόωρης στήριξης και πρόληψης, με απαραίτητες υποδομές και επιστημονικό προσωπικό. Δεν είναι επομένως μόνο το τεράστιο πρόβλημα των κτηρίων, που έχουμε συγκρουστεί με τη Δημοτική Αρχή και τις υπόλοιπες παρατάξεις, είναι και άλλα. Η Λαϊκή Συσπείρωση όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε στο πλευρό του γονεϊκού κινήματος όταν κινητοποιούνταν για μεγάλα προβλήματα, έκανε δεκάδες ερωτήσεις στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναδείξαμε ταυτόχρονα τα μεγάλα προβλήματα στην Προσχολική Αγωγή, στους Παιδικούς Σταθμούς που –πέρα από τα ακατάλληλα κτήρια– η πλειοψηφία των εργαζόμενων είναι με συμβάσεις με ημερομηνία λήξης. Επιμείναμε και εξακολουθούμε να επιμένουμε στην ανάγκη ίδρυσης του Ειδικού Σχολείου που συμπληρώνονται σχεδόν 20 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε στα χαρτιά και ακόμα δεν έχει στεγαστεί, είτε με Δημοτική Αρχή ΝΔ (Χαρδαλιά) είτε με ΣΥΡΙΖΑ (Κατωπόδη).

 _

Δ&Π: Λόφος Κοπανά. Ποιά η άποψή σας για τους έως τώρα χειρισμούς, ποιά προβλήματα εντοπίζετε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τι προτείνετε για τη συνέχεια.

ΑΠ: Να ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής ότι ΔΕΝ αναγνωρίζουμε την ιδιοκτησία κανενός στο Λόφο Κοπανά και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή η θέση μας ήταν να αποδοθεί το σύνολο της έκτασης στο λαό με παρέμβαση της κυβέρνησης χωρίς καμία αποζημίωση τη στιγμή που όλοι οι άλλοι ήλπιζαν στις δικαστικές αποφάσεις και καθησύχαζαν το λαό του Βύρωνα. Με αυτό το σκεπτικό διαμορφώθηκε και ο χώρος τη δεκαετία του ’80 με μπροστάρη τον Κομμουνιστή δήμαρχο, Δημήτρη Νικολαΐδη, και το λαό της πόλης στον αγώνα. Η θέση μας αυτή παραμένει και μετά από την επικίνδυνη εξέλιξη της απόφασης του Αρείου Πάγου, αλλά και μετά από την απόφαση της κυβέρνησης για αποζημίωση των φερόμενων ιδιοκτητών. Δε συμμεριζόμαστε το πανηγυρικό κλίμα που προσπάθησε να δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή, που σε ακόμα ένα θέμα επέλεξε την ταύτιση με την κυβέρνηση και τον εκλεκτό της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, κ. Χαρδαλιά. Καλούμε το λαό να είναι σε επιφυλακή, γιατί οι δρόμοι που άνοιξαν οι δυο αποφάσεις είναι επικίνδυνοι.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.