Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς Σ. Δασκαλάκη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

  Δασκαλάκη Σοφία, Δηµοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα»

1. Είμαι γεννημένη στον Βύρωνα τον αγαπώ, δεν τον αλλάζω με κανένα άλλο κομμάτι γης. Αγαπώ την γειτονιά που έπαιζα, το προαύλιο του 1°Δημοτικου σχολείου που μου θυμίζει τις ανέμελες φωνές των συμμαθητών μου, το άλσος της Αγ. Τριάδας με το παρεάκι των εφηβικών μου χρόνων. Αγαπώ τους δρόμους του που με οδηγούν στον Τρελό, με ξεκουράζουν οι μυρωδιές της φύσης και το αγνάντι ως την θάλασσα.

2. Όλη μου η ζωή είναι βίωμα από τον Βύρωνα. Γεννήθηκα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο, μένω Βύρωνα μα πιο πολύ με συγκινεί που 37 χρόνια σαν έμπορος έχω την εκτίμηση και την αγάπη των συνδημοτών μου.

3. Ελάττωμα: Πείσμα, μερικές φορές γίνεται γκρίνια. Προτέρημα: πολύ επιμονή -υπομονή για τον στόχο και αισιοδοξία, θετική σκέψη για τα επόμενα της ζωής.

4. Αυτή που με συγκίνησε πρόσφατα, είναι η ταινία για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Αγαπημένο τραγούδι από τα νεανικά χρόνια το Without you του Harry Nilsson

5. Όπως λέμε δηλαδή αν ήμουν Πρωθυπουργός… Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι υπόθεση ενός ατόμου, είναι έργο & δράση συλλογικότητας, συνεργασίας με μοναδικό στόχο το κοινό καλό και αρχή τον σεβασμό και τον πολιτικό πολιτισμό. 

6. Εντεταλμενη Δημοτική σύμβουλος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων με στόχο την φιλοζωική ευαισθητοποίηση- συμπεριφορά των πολιτών, χτίζοντας την συνεργασία και στήριξη των εθελοντών στο καθημερινό τους έργο, ώστε στους δρόμους της πόλης μας να μην υπάρχουν αδέσποτα. Ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του δικτύου Θ. Βράχων ευθύνη μου -και όλων που συμμετέχουν- να κρατηθεί αυτός ο χώρος πραγματικά χώρος πολιτισμού και δημιουργίας διατηρώντας σε ψηλό επίπεδο τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

7.  Θα πω αυτό που έλεγα στα παιδιά μου μικρά: Μη κάνεις σε κανέναν ότι δεν θέλεις να σου κάνουν.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.