«Ένα βότσαλο στη λίμνη»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει η Άννα Δημάκη

“Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει κάποιο μυστικό…”

Ψέμα! Δεν υπάρχει μόνο ένα, και σίγουρα δεν είναι κανένα τους ασήμαντο. Το βουνό αυτό είναι συνδεδεμένο με τις παιδικές, εφηβικές, ενήλικες αναμνήσεις μας – ή καλύτερα – με τις παιδικές που ενηλικιώθηκαν, χωρίς όμως να γεράσουν!

Ανάμεσα στα μυστήρια που καλύπτουν αυτόν τον πνεύμονα του αστικού πλέον τοπίου, του κοντινού στην Καισαριανή, βρίσκεται ένα πολύ ξεχωριστό: μια μικρή λιμνούλα! Μην ρωτάτε τι και πώς, δεν ξέρω να σας πω. Δεν είναι ανάγκη να εξηγούνται τα πάντα, αρκεί να μπορούμε να τα νιώσουμε, αρκεί να αφήσουμε τον εαυτό μας να αισθανθεί, έστω για λίγο, κομμάτι της φύσης. Να τον αφήσουμε να χαθεί για λίγο στις αναμνήσεις των Καισαριανιώτικων εξορμήσεων της Πρωτομαγιάς και όχι μόνο. Του πικ νικ και των ήχων του ακορντεόν. Των γέλιων της ανάβασης και της ψυχικής ανάτασης, χωρίς πολλά πολλά…με οδηγό το κέφι και την παρέα!

Έτσι, δεν είναι δύσκολο να θυμηθούμε την αίσθηση που είχαμε όταν ταΐζαμε τα ψαράκια της λιμνούλας αυτής πάνω στο βουνό! Παιδάκια, με μπουκίτσες ψωμιού στο χέρι, χαζεύαμε αυτό το δώρο της φύσης, παρατηρώντας τον τρόπο με τον οποίον έσπευδαν τα ψάρια να κατοχυρώσουν την μπουκιά τους. Δεν είμαι σίγουρη κατά πόσον επιτρεπόταν η σίτιση των μικρών μας φίλων που μεγάλωναν πολύ γρήγορα. Σίγουρα, όμως, δεν σκεφτήκαμε ποτέ να τα δηλητηριάσουμε ή να τους κάνουμε κακό.

Αυτό το βότσαλο στη λίμνη δεν το πετάξαμε κυριολεκτικά… Το δυστύχημα είναι, όμως, ότι δεν το πετάξαμε ούτε μεταφορικά! Δεν κάναμε την ανατροπή να ταράξουμε ό,τι λίμναζε… Παρασυρθήκαμε από τον καταναλωτικό τρόπο ζωής και έμειναν λίγοι ρομαντικοί περιπατητές που κάνουν τα πάντα για να μην χαθεί και αυτό το τοπίο από τον χάρτη των δασών!

Δεν θέλω να αναφερθώ στους ασυνείδητους που αφήνουν τα πλαστικά ίχνη τους στο βουνό… Αρνούμαι! Θέλω, όμως, να προτρέψω εμάς τους υπόλοιπους να ρίξουμε αυτό το βότσαλο στην λιμνούλα! Να δούμε αυτά τα κυκλάκια που σχηματίζονται, σύμβολα της σφραγίδας μας για την ανατροπή της σχέσης μας με τη φύση επί τα βελτίω!

Αυτές τις μέρες που συντελείται άλλη μία οικολογική καταστροφή ας θυμηθούμε πόσα έχουμε πάρει από τη φύση και ας τα ανταποδώσουμε επιτέλους! Ας γίνουμε εμείς τα βότσαλα! Η λίμνη υπάρχει!

 

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.