Κοινές εκδηλώσεις των Δήμων Αργοστολίου και Βύρωνα για τον φιλελληνισμό και το Λόρδο Μπάιρον

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Προτού καταλήξει στο Μεσολόγγι, Γενάρη 1824, ο κορυφαίος των φιλελλήνων Λόρδος Βύρων φιλοξενήθηκε  πέντε ολόκληρους μήνες στο χωριό Μεταξάτα της Κεφαλονιάς, στο δε περίφημο νησί των Ιονίων έφτασε από την Γένοβα της Ιταλίας, που τότε αγωνιζόταν για την απελευθέρωσή της από την Αυστροουγγαρία.

Έξι χρόνια έζησε ο Μπάιρον σε πολλές ιταλικές πόλεις, ιδιαίτερα στην Ραβέννα, όπου συμμετείχε ενεργά στο επαναστατικό κίνημα των Καρμπονάρων, κίνημα παρόμοιο με την δική μας Φιλική Εταιρεία.

Με την ευκαιρία των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης, οι δήμοι Αργοστολίου και Βύρωνα αποφάσισαν να κάνουν κοινές εκδηλώσεις τόσο στην Κεφαλονιά όσο και στην Αττική, με κεντρικό θέμα τον φιλελληνισμό και τις ιδέες του Λόρδου Βύρωνα, ύστερα από πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου «Ροφόρτσο» και του Συνδέσμου Μπάιρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό.

Οι εκδηλώσεις στο Αργοστόλι πολιτιστικού και ενημερωτικού χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθούν στις 6, 7 και 8 Αυγούστου 2021, με την συμμετοχή και του αντιδημάρχου της πόλης της Νόττινχαμ, πατρίδας του Λόρδου Βύρωνα, Παύλου Κοτσώνη.

Ο Δήμος Βύρωνα θα εκπροσωπηθεί από τον δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας Λεμονιά Κλωνάρη και τους δημοτικούς συμβούλους Ορέστη Καππάτο και Ιουλία Κιούπη, ενώ τον Σύνδεσμο Μπάιρον θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός του Πάνος Τριγάζης.

Σε ανταπόδοση των εκδηλώσεων στο Αργοστόλι, ο δήμος Βύρωνα προγραμματίζει μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 στο Θέατρο Βράχων, με αντίστοιχο περιεχόμενο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.