«Η χώρα εάλω»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει η Άννα Δημάκη

Κυρίαρχα χρώματα το γκρι και το πορτοκαλί. Το γκρι του καπνού και του καμένου τοπίου και το πορτοκαλί της φωτιάς και όχι της πορφύρας… Το πράσινο εξαφανίστηκε! Σαν να το συμπαρέσυρε η ποικιλία των αποχρώσεων της απόγνωσης. Σαν να μην υπήρχε ποτέ.

Βαρύ το φορτίο για όσους ζουν την καταστροφή και για όσους την συναισθάνονται. Να βλέπεις τον συνάνθρωπο να εκδιώκεται από την εστία του, όχι από τον πόλεμο – άλλη κατάρα αυτή – αλλά από την πυρκαγιά. Μια πυρκαγιά που δεν καίει μόνο σπίτια και χωράφια, περιουσίες, ζώα και πτηνά αλλά και ελπίδες. Την ελπίδα ότι η ιστορία δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται.

Έτσι, σύγχρονοι Νέρωνες ξεπηδούν από τις στάχτες, εικόνες βιβλικών καταστροφών αναβιώνουν, φωτιά και λάβρα κυριολεκτικά και μεταφορικά περιστοιχίζει τις ζωές μας. Η Άλωση πιο επίκαιρη από ποτέ! Μια άλλου είδους άλωση όμως. Μια άλωση που ξεκινά και καταλήγει μέσα μας, μια άλωση που οι ίδιοι σπεύσαμε να διαπράξουμε γιατί δεν χρειαζόμαστε πάντα εξωτερικούς εχθρούς. Μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας να καταστρέφουμε ό, τι θεωρούμε δεδομένο.

Αυτό που άλλαξε, λοιπόν, είναι η κραυγή! Η Πόλις εάλω! Η χώρα εάλω! Η Ελλάς εάλω! Η ψυχή μας εάλω! Οι ελπίδες μας εάλωσαν και αυτές…

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.