4ο Δημοτικό σχολείο. Χαραλαμπόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ένα μεγάλο παιχνίδι στις πλάτες του λαού του Βύρωνα, στις πλάτες των μικρών παιδιών, στο ΑΥΡΙΟ του Βύρωνα.

Του Μάκη Μπαρμπαρόσου

Μια σύντομη αναδρομή στα γεγονότα

Στις 20 Μαρτίου του 2018 μαθαίνουμε ότι η πολεοδομία έκλεισε το 4ο Δημοτικό σχολείο. Στις 23 Μαρτίου γίνεται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, όπου ανακοινώνεται στους γονείς ότι η πολεοδομία έχει ζητήσει να γίνουν στατικές μελέτες ώστε να εξακριβωθεί η στατική επάρκεια του κτιρίου. Στις 26 Μαρτίου η Δημοτική Αρχή ανακοινώνει πως επαναλειτουργεί το 4ο Δημοτικό σχολείο, κάτι που βέβαια δεν έγινε ποτέ. Προχώρησε, ωστόσο, σε εργασίες συντήρησης και ξόδεψε περίπου 30.000 ευρώ, για ένα κτίριο το οποίο επρόκειτο να γκρεμιστεί… Το πώς φτάσαμε στο σημείο να γκρεμιστεί το κτίριο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Είχε παραμείνει όλα αυτά τα χρόνια χωρίς καμία ουσιαστική στατική συντήρηση.  Κάποια μόνο επιφανειακά έργα, όπως σοβατίσματα και κατασκευή νέων τουαλετών το 2012-2013.

Εκείνο, όμως, που τρομάζει περισσότερο από όλα, είναι το ότι -παρά το γεγονός ότι η πολεοδομία χαρακτηρίζει το κτήριο επικίνδυνο από άποψη δομική/στατική και δημόσιας ασφαλείας, η Δημοτική Αρχή έκανε μεγάλες προσπάθειες να συνεχίσει τη λειτουργία του, ρισκάροντας ουσιαστικά τη ζωή των παιδιών. Ευτυχώς, η αντίδραση και η αντίσταση των γονιών αλλά και της αντιπολίτευσης δεν επέτρεψε αυτό να συμβεί. Παρά την εντολή της πολεοδομίας, η οποία αρνήθηκε να δώσει βεβαίωση (όπως αρνήθηκε να βεβαιώσει και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου) ότι το σχολείο δεν είναι επικίνδυνο αλλά ζήτησε εντός τριών μηνών να γίνει μελέτη για τη στατικότητα του κτιρίου, η Δημοτική Αρχή δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση, και πρότεινε διάφορες εναλλακτικές λύσεις, όπως το να γίνει μια διακοπή των μαθημάτων και να κλείσει το σχολείο μέχρι να γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης ή το να μοιραστούν τα παιδιά σε διάφορα σχολεία της περιοχής. Και οι δύο προτάσεις, βέβαια, συνάντησαν την αντίδραση των γονιών και των δασκάλων. Τη λύση, τότε, έδωσε ο κύριος Χρήστος Γώγος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος μεσολάβησε και παραχωρήθηκε από την εκκλησία χώρος επί της λεωφόρου Κατεχάκη, ώστε να συνεχίσουν εκεί τα παιδιά το σχολείο τους.

Οι κωλοτούμπες και τα επικοινωνιακά παιχνίδια της Δημοτικής Αρχής

Όποιος παρακολουθεί τα δημοτικά συμβούλια μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τις κωλοτούμπες της Διοίκησης Κατωπόδη: Από τη μια κάνει εργασίες συντήρησης και ζητά να συνεχιστούν τα μαθήματα και από την άλλη – όταν πλέον παίρνει εντολή από την πολεοδομία να προχωρήσει σε στατική μελέτη – ανακοινώνει ότι αιτήθηκε, προς την περιφέρεια της Αττικής, τη διακοπή των μαθημάτων.

Το 4ο Δημοτικό σχολείο αποτέλεσε πεδίο μάχης στο Βύρωνα. Στη μια πλευρά υπάρχουν αυτοί που ζητούσαν την κατεδάφιση του κτιρίου και στη θέση του να φτιαχτεί ένα νέο σύγχρονο κτίριο θεωρώντας ότι δεν υπάρχει ιστορικότητα, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι το Υπουργείο Πολιτισμού αποφάνθηκε αρνητικά περί της ιστορικότητας και της διατήρησης του κτηρίου. Από την άλλη, υπάρχουν αυτοί που θεωρούν ότι πρόκειται για ένα ιστορικό μνημείο στο Βύρωνα, καθώς είναι από τα πρώτα σχολεία που χτίστηκαν από την ίδρυση του οικισμού.

Είναι σημαντικό να πούμε εδώ, ότι το 2004 επί δημαρχίας Χαρδαλιά, ο Δήμος εξασφάλισε χρηματοδότηση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου στην ίδια θέση, το οποίο θα ήταν σύγχρονο και θα είχε την ίδια αρχιτεκτονική μορφή (όπως συνέβη με το 7ο Δημοτικό σχολείο). Η σημερινή διοίκηση αλλά και όσοι υποστήριζαν την ιστορικότητα του κτιρίου, έκαναν πολλές κινητοποιήσεις και στο τέλος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη προσπαθώντας να ματαιώσουν την κατασκευή και να κηρυχθεί το κτίριο πολιτιστικό μνημείο, χωρίς βέβαια επιτυχία. Πέτυχαν, όμως, να μην κατασκευαστεί ένα σύγχρονο σχολείο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σήμερα σχολείο.

Και φτάνουμε στην πρόσφατη ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, που αναφέρει ότι πήρε το πράσινο φως για την κατεδάφιση του σχολείου Χαραλαμπόπουλου. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το επικοινωνιακό της παιχνίδι. Αφού μας είπε ότι έλαβε τη διαβεβαίωση από τη Διευθύντρια της Πολεοδομίας ότι ΘΑ εκδοθεί σύντομα η άδεια κατεδάφισης, ΘΑ ζητήσει τη χρηματοδότηση του έργου. Να το επαναλάβω για να γίνει κατανοητό; ΘΑ εκδοθεί η άδεια, ΘΑ ζητήσει χρηματοδότηση, ΘΑ ολοκληρώσει τη μελέτη, η οποία όπως μας λέει έχει προχωρήσει και ως συνήθως πράττει δεν έχει ενημερώσει κανέναν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει ενημερώσει καν το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτή τη μελέτη. Θα περιμένουμε να τη δούμε…

Αξίζει να σημειωθούν κάποια ακόμη στοιχεία της υπόθεσης. Η Δημοτική Παράταξη «Στάση Βύρωνα» ήταν πάντα διχασμένη και είχε στους κόλπους της οπαδούς αλλά και αρνητές της κατασκευής νέου σχολείου. Οι λόγοι ήταν διάφοροι:

  • Η άρνησή τους να εφαρμόσουν μια πρόταση κατασκευής νέου σχολείου, η οποία ήταν πρόταση του πρώην δήμαρχου Νίκου Χαρδαλιά και του Χρήστου Γώγου, επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ.
  • Η επιμονή κάποιων στην ιστορικότητα του κτιρίου, παρά το ότι από το 2014 το υπουργείο πολιτισμού είχε αρνηθεί να το χαρακτηρίσει ιστορικό μνημείο, όπως έκανε με το παλιό κτήριο ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ  στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.
  • Οι γείτονες ήταν επίσης ένας άλλος λόγος, οι οποίοι δεν ήθελαν να ταλαιπωρηθούν με μια κατασκευή η οποία θα διαρκούσε κάποια χρόνια.

Στην προσπάθειά της λοιπόν να συγκεράσει τις διαφορετικές απόψεις και εξυπηρετώντας μικροπολιτικές εσωτερικές διαφωνίες, ουσιαστικά προτίμησε να παραπέμψει το θέμα στις καλένδες, καθυστερώντας την υλοποίηση οποιασδήποτε πρότασης και ταλαιπωρώντας εκατοντάδες παιδιά και οικογένειες για αρκετά χρόνια, (ήδη 3 χρόνια και άλλα τόσα τουλάχιστο μέχρι την οριστική λύση) παρότι γνώριζε ότι το νέο κτήριο είναι μονόδρομος. Θα πρέπει, τέλος, να θυμηθούμε ότι το 2018, η υπηρεσία «Κτηριακές Υποδομές» (ΚΤΥΠ) είχε κρατήσει δεσμευμένο (κατά παρέκκλιση), ένα μεγάλο ποσό για ανέγερση νέου σχολείου ύστερα από αγώνες των γονέων, ποσό το οποίο, όμως, ποτέ δεν αξιοποιήθηκε. Για όλους αυτούς τους λόγους, η ευθύνη είναι αποκλειστικά της Δημοτικής Αρχής Κατωπόδη, η οποία δεν ήθελε σκόπιμα να χτιστεί το 2018 το νέο σχολείο, ώστε να πειστούν μετά από τρία χρόνια οι διαφωνούντες, ότι δε μπορεί να διατηρηθεί το υπάρχον σχολείο, με μια μελέτη της οποίας το πόρισμα το ήξεραν από την αρχή.

Αιδώς Αργείοι!!!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.