Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι… αλλιώς! Α. Οικονόμου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

Αθανάσιος Οικονόμου

Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα: «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»

  1. Δύσκολη ερώτηση ,αγαπώ πολλές γωνιές της πόλης μας. Μου αρέσει να περνώ καθημερινά από την αγορά της Ιθώμης και να ανταλλάσσω απόψεις με τους συνδημότες μας.
  2. Είναι αδύνατον για εμένα που γεννήθηκα και έζησα όλη μου τη ζωή στο Βύρωνα να ξεχωρίσω ένα βίωμα μια που με την πόλη μας είναι συνδεδεμένες οι περισσότερες στιγμές της ζωής μου.
  3. Το μεγαλύτερο μου ελάττωμα είναι ότι είμαι οξύθυμος με την εμπειρία όμως της ηλικίας έχω καταφέρει να το ελέγξω, προτέρημα μου θεωρώ ότι είμαι επίμονος και εργατικός για να πετύχω τους στόχους μου.
  4. Αγαπημένες μου ταινίες είναι τα παλιά western, αγαπημένο μου τραγούδι ο αετός.
  5. Σε μια πόλη σα τη δική μας που τα προβλήματα είναι πολλά και χρονίζουν ένας δήμαρχος έχει πολλά να κάνει. Νομίζω θα ξεκινούσα από την καθαριότητα και τον φωτισμό για να αλλάξει η εικόνα της πόλης και να μπορέσω να προχωρήσω στη συνέχεια σε ουσιαστικά θέματα που διευκολύνουν και βελτιώνουν τη ζωή των δημοτών.
  6. Φροντίζω να βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους δημότες , να ακούω τα θέματα που τους απασχολούν και μέσα από την παράταξη μας «Δύναμη Ελπίδας» με επικεφαλής τον Αλέξη Σωτηρόπουλο να προτείνουμε λύσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  7. Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.