Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι… αλλιώς! Κ. Σφακιανάκη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

Κατερίνα Σφακιανάκη

Δημοτική Παράταξη : «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ»

  1. Αγαπημένη μου γωνιά στο Βύρωνα; Πολλές… Θα διαλέξω όμως την περιοχή της Εργάνης. Το Θέατρο Βράχων και η γύρω περιοχή είναι σημείο αναφοράς για κάθε έναν από μας. Είναι η διέξοδος μας, ένας χώρος για περίπατο, για άθληση μακριά από τις πολυκατοικίες και τους πολύβουους δρόμους, αλλά και η ευκαιρία μας στον πολιτισμό, το παράθυρο μας σε αξιόλογες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
  2. Τον Σεπτέμβρη του 2014 πέρασα την πόρτα του 6ου δημοτικού σχολείου Βύρωνα κρατώντας από το χεράκι, ένα πρωτάκι, το γιο μου. 31 χρόνια νωρίτερα, είχα περάσει από την ίδια πόρτα, πρωτάκι κι εγώ κρατώντας το χέρι της μητέρας μου.
  3. Τα ελαττώματα και τα προτερήματα μας είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εμένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα μου είναι  η τεράστια υπομονή μου.
  4. Αγαπημένη μου ταινία η «Ρόμα», περιγράφει την καθημερινότητα στο σπίτι ενός γιατρού με τέσσερα παιδιά στη συνοικία Ρόμα στο Μεξικό. Κοινωνικό Έπος! Αγαπημένο μου τραγούδι το «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» του Μάνου Χατζιδάκι, το τραγούδησε πρώτη φορά η Τζένη Καρέζη και νομίζω αυτή η εκτέλεση είναι η καλύτερη.
  5. Τα πάρκα και οι χώροι πρασίνου θα ήταν στις άμεσες προτεραιότητες. Χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, δίνοντας έμφαση στους χώρους πρασίνου και σχεδιάζοντας νέα κέντρα εσόδων και νέες θέσεις εργασίας για τους δημότες. 
  6. Βασικό μου μέλημα η αναβάθμιση των δομών και των υποδομών προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας και η καθημερινότητα των παιδιών μας.
  7. Την ευτυχία δεν θα τη βρεις. Θα τη δημιουργήσεις.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.