Επανέκδοση της εφημερίδας «Δήμος & Πολιτεία»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε ότι μετά από την 5μηνη αναστολή κυκλοφορίας της δημοτικής εφημερίδας «Δήμος & Πολιτεία», ήδη προετοιμάζουμε την έκδοση του 25ου φύλλου, με στόχο να φτάσει στα χέρια σας τον Ιούνιο.

Με την επανέκδοση του «Δήμος & Πολιτεία» πριν απ’ όλα τιμούμε τον «δικό» μας Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Τον άνθρωπο που ίδρυσε την εφημερίδα, έδωσε ψυχή κι εργάστηκε γι αυτήν μέχρι και την τελευταία του στιγμή. Υπόσχεσή μας, να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρό του.

Χρέος και δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με συνέπεια την ανεξάρτητη, μαχητική και πολυφωνική ταυτότητα της εφημερίδας, αποτυπώνοντας το δικό μας στίγμα στην ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ευαισθητοποίηση των δημοτών.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που εξακολουθούν να δείχνουν την ίδια εμπιστοσύνη και στήριξη που έδειξαν από τη θεμελίωση του κοινού μας αυτού «σπιτιού».

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που με τα μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και ενθάρρυνσης, μας δίνετε κουράγιο και δύναμη για τη σημερινή μας προσπάθεια και έμπνευση να οραματιζόμαστε το μέλλον της εφημερίδας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.