Καζαμίας 2022

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα κάνω μερικές προβλέψεις, για τον νέο χρόνο που έρχεται. Μέσα στο «χουζούρι» και την ηρεμία, που μου προσφέρει ο καναπές,  μπορώ να διαλογιστώ και να σας μεταφέρω εικόνες από το αύριο, κάτι σαν μια Πυθία του καναπέως.

Μια πρώτη εικόνα είναι μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κος Καραγιάννης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κάνει τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής για τον χρόνο που πέρασε και υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, για αυτόν που έρχεται. Ενημερώνει, λοιπόν, πως το 2021 συντήρησε 167 βρύσες, 324 καζανάκια, ξεβούλωσε 17 λούκια και ασφαλτόστρωσε 13 δρομάκια. Όμως δεν βούλωσε τις λακκούβες γιατί δεν έφτανε η άσφαλτος. Υπόσχεται, βέβαια, ότι στην τρίτη του θητεία ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ.

Χαλαρός, με κλειστά τα μάτια, βλέπω την επόμενη εικόνα. Σε καφενείο του Βύρωνα βλέπω τους κυρίους Γώγο και Μπαντή να παίζουν χαρτιά. Όπως μαθαίνω το στοίχημα είναι η αρχηγία της κοινής παράταξης, που ετοιμάζουν. Στ’ αυτιά μου φτάνουν οι ψίθυροι των θεατών, που λένε πώς διάλεξαν να παίξουν πρέφα, γιατί ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.

Επόμενη εικόνα. Στα γραφεία του κου Σωτηρόπουλου… Τα στελέχη της παράταξης συζητούν με ένταση κι όπως φαίνεται υπάρχουν διαφωνίες. Θέμα της συζήτησης είναι η πρόταση, που έχει κατατεθεί με στόχο τη βελτίωση της πολιτικής εικόνας της παράταξης, μέσω μιας προσθήκης στο όνομά της. Διαφωνούν αν πρέπει να προστεθεί η λέξη «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ή ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ώστε να μετασχηματισθεί σε «Δύναμη Σοσιαλιστικής Ελπίδας» είτε σε «Δύναμη Σοσιαλδημοκρατικής Ελπίδας».

Και ξαφνικά μετά την ένταση της προηγούμενης εικόνας, επικρατεί η απόλυτη ΗΡΕΜΙΑ. Βλέπω την κυρία Σάρολα και τον κύριο Γείτονα σε κατάσταση νιρβάνας. Όπως φαίνεται είναι οι μοναδικές παρατάξεις, που δεν έχουν άγχος. Για την «Πρωτοβουλία πολιτών Βύρωνα» και τη «Λαϊκή συσπείρωση» προβλέπεται πώς τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και δεν θα υπάρξουν αναταράξεις. Όπως λέει και το τραγούδι «ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ».

Κι από τη νιρβάνα μεταφέρομαι στη Λαμπηδόνα, όπου κυριαρχούν οι εντάσεις στις συζητήσεις μιας μικρής παρέας φίλων. Πρόκειται για τα μέλη της «Αριστερής Παρέμβασης» και της «Ριζοσπαστικής Ενότητας Βύρωνα». Όπως φαίνεται, ο νέος εκλογικός νόμος έχει δυσκολέψει τη ζωή των μικρών παρατάξεων. Οι πιθανότητες να μείνουν εκτός δημοτικού συμβουλίου είναι μεγάλες. Για αυτό το λόγο η κυρία Μπικάκη και ο κύριος Μαυρόπουλος, μαζί με άλλους συντρόφους τους, συζητούν με στόχο τη συνεργασία και την κοινή κάθοδο στις εκλογές. Οι αισιόδοξοι πιστεύουν ότι μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές του 2033 θα έχουν βρει ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ.

Όμως οι εικόνες δεν σταματούν να περνούν από μπροστά μου κι έτσι εμφανίζεται ο κύριος Δεμπόνος έντονα προβληματισμένος διότι δημιουργείται πρόβλημα με τον «Έξυπνο Βύρωνα». Θεωρεί ότι με αυτή την ονομασία η παράταξη του θα πάρει ψήφους μόνο από τους έξυπνους Βυρωνιώτες και σκέφτεται να προχωρήσει στη δημιουργία άλλων δύο παρατάξεων, τις οποίες θα ονομάσει «Μέτριο Βύρωνα» και «Κουτό Βύρωνα» ώστε να μη χάσει καμία ψήφο. Το σχέδιο, μάλιστα, προβλέπει λίγο πριν τις εκλογές οι τρεις παρατάξεις να ενωθούν και να φτιάξουν μία με όνομα «ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ».

Και ξαφνικά αρχίζουν τα πάντα να κινούνται και χιλιάδες χρώματα να περνούν από μπροστά μου. Γκραφιτάδες από όλη την Ελλάδα συρρέουν στο Βύρωνα και ζωγραφίζουν τα πάντα, σταθερά και κινούμενα. Τοίχους, μπαλκόνια, στύλους, δάπεδα, οικόπεδα, λεωφορεία, αυτοκίνητα και γενικά οτιδήποτε βρουν μπροστά τους. Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία αυτή ο δήμαρχος ανέθεσε στους αγαπημένους του γραφιτάδες να ζωγραφίσουν κολώνες της ΔΕΗ, με αναμμένες λάμπες, σε όλο το Βύρωνα, μία και το σχέδιο του να βελτιώσει το φωτισμό στην πόλη και να αντικαταστήσει τις καμένες λάμπες αδυνατεί να το πραγματοποιήσει. Επίσης επειδή δεν εμπιστεύεται τον κύριο Καραγιάννη και δεν είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει να βουλώσει τις λακκούβες, ζήτησε από τους γραφιτάδες να ζωγραφίσουν σε όλες τις λακκούβες στο Βύρωνα νούφαρα, σιντριβάνια, καραβάκια κι άλλες τέτοιες ομορφιές!!!

Και δεν σταμάτησε εκεί. Όπως όλοι ξέρετε το 2021 ο δήμος μας αντιμετώπισε δύο πολύ σημαντικά θέματα. Το ένα ήταν το οικόπεδο στην περιοχή Νεράιδα. Μία και είναι φανερό ότι αδυνατεί να δώσει λύση και να αποδώσει το χώρο στους δημότες ως πάρκο, κάλεσε ομάδα γραφιτάδων εθελοντών και ζωγράφισαν στον τοίχο της πολυκατοικίας, πού βρίσκεται στα όρια του οικοπέδου, την παρακάτω εικόνα με το κοριτσάκι, που ποτίζει το δέντρο. Όπως καταλαβαίνετε το γκράφιτι αποτελεί εργαλείο πολιτικής για τη δημοτική αρχή και ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.

Το δεύτερο ήταν η υπόθεση του Λόφου Κοπανά. Η δημοτική αρχή διοργάνωσε συναυλία, στο θέατρο βράχων, στην οποία τραγούδησε με μεγάλη επιτυχία ο ίδιος ο κύριος Κατωπόδης, με στόχο να προωθήσει τον αγώνα για το λόφο Κοπανά. Υποσχέθηκα συναυλίες με μεγάλα ονόματα, για να στηρίξω τον αγώνα ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΞΗ δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι.

Μετά από αυτό μπορώ να πω ότι τα έχω δει όλα. Κι όμως δεν είναι έτσι. Στο βάθος ακούγεται κάτι σαν διαδήλωση που όλο και πλησιάζει. Το σύνθημα ακούγεται πια ξεκάθαρα. «Είσαι ο Περικλής του Βύρωνα» φωνάζει μια ομάδα φίλων του ΣΥΡΙΖΑ κρατώντας μια προεκλογική αφίσα του Δημάρχου. Πλησιάζουν στο ταπητουργείο όπου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας περιμένει τον Δήμαρχο να τον παρασημοφορήσει και να τον ανακηρύξει «Μαικήνα του γκράφιτι»

Εύχομαι το 2022 να φέρει σ’ όλους μας υγεία!  

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.