Του καναπέως… βεβαίως βεβαίως!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Τελικά αυτός ο εγκλεισμός κάθε μήνα γίνεται και πιο ζόρικος.

Η βόλτα από καναπέ σε καναπέ γίνεται όλο και πιο σπάνια κι όσο δεν γυμνάζεται το κορμί ατονούν οι μύες αλλά και το μυαλό. Τα όνειρα στον καναπέ γίνονται εφιάλτες.

Ένα τέτοιο εφιάλτη θα σας διηγηθώ.

Έκανα λέει μια ανάρτηση στο facebook, σχετικά με την πανδημία, και ξαφνικά μια ομάδα της ΔΙΑΣ, μπούκαρε στο σπίτι μου και με συνέλαβαν.

Βρέθηκα στην αίθουσα ενός δικαστηρίου, όπου στα έδρανα είδα τις γνωστές κυβερνητικές φιγούρες των Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Χρυσοχοϊδη, καθώς και τον Mark Zuckerberg (ιδιοκτήτη του facebook), στα καθίσματα των μαρτύρων κατηγορίας.

Για την ακρίβεια είχα γράψει: «Όπως μου είπε ο διαδικτυακός φίλος μου, με το ψευδώνυμο mitsos-anw-raxoula, έκανε το εμβόλιο και μετά από 8 ώρες, ένα drone κυκλοφορούσε πάνω απ’ τη στάνη του στην Άνω ραχούλα. Τα πρόβατα τον απέφευγαν και οι κατσίκες έφευγαν μακριά του. Μόνο ο  γάιδαρός του τον κοίταζε πια στα μάτια. Όμως στις κόρες των ματιών του φαινόταν καθαρά ο αριθμός του εωσφόρου 666. Μετά από 3 μέρες ανακάλυψε πως όταν μιλούσε στα ζωντανά άκουγε τον αντίλαλο της φωνής του. Αφού το έψαξε στο  ίντερνετ στα παραφυσικά φαινόμενα του εμβολίου έμαθε πως τον παρακολουθούσε πέρα από τον σατανά και η CIA.  Να προσέχετε λοιπόν γιατί ο Μήτσος είναι πτυχιούχος βοσκός».

Όταν είδε την ανάρτησή μου ο ιδιοκτήτης του facebook, αμέσως έψαξε σε βάθος το λογαριασμό μου και βρήκε όλα τα στοιχεία που πιστοποιούσαν το έγκλημά μου και με κατάγγειλε, διότι με όσα γράφω προκαλώ πανικό στην κοινή γνώμη και παραπληροφορώ τους ενοίκους του facebook.

Σαστισμένος όπως ήμουν απευθύνθηκα στον άνθρωπο που γνώριζα: «Νίκο Τι γίνεται εδώ;»

Με κοίταξε με φάλτσο, κάπως θυμωμένος ίσως και μου είπε σχεδόν ψιθυριστά: «Την έκανες πάλι τη μ@…κια σου. Άντε τώρα να δω πως θα σε γλυτώσω. Βλέπεις μ’ αυτά που κάνεις έφερες τον Zuckerberg, από Αμερική. Δεν θα ’ναι εύκολα τα πράγματα. Δημιούργησες παγκόσμιο πρόβλημα».

Είχα μουσκέψει απ’ τον ιδρώτα. Ο φόβος και η αγωνία με είχαν κάνει ράκος. Εμ δεν είναι λίγο να έχεις απέναντί σου τον Zuckerberg, ως μάρτυρα κατηγορίας. Απ’ την άλλη, σκέφτηκα πως ο Τσιόρδας είναι καλοσυνάτος άνθρωπος κι ο Χαρδαλιάς φίλος. Μόνο ο Χρυσοχοϊδης με τρόμαζε στα έδρανα. Σκέφτηκα, βέβαια, πως αυτός δεν θα έχει διαβάσει το νόμο και μάλλον θα ψηφίσει ότι ψηφίσουν οι άλλοι δύο.

Και ξαφνικά ακούω πίσω μου δυνατά βήματα και φασαρία. Ένας γάιδαρος και ο Μήτσος εμφανίζονται στην αίθουσα. Μάρτυρες υπεράσπισης. Τα μάτια του γαϊδάρου λάμπουν και πάνω τους φαίνεται ξεκάθαρο ένα μήνυμα. Όμως εγώ είμαι πολύ ταραγμένος και δεν ξεχωρίζω αν στα μάτια του εμφανίζεται το 666 ή το $$$ (δολάριο). Ο Μήτσος αρχίζει να αγορεύει, κουνώντας προς κάθε κατεύθυνση τη γκλίτσα του, πότε θυμωμένος, πότε ήπιος και αναλυτικός και κάποιες στιγμές σχεδόν έξαλλος.

Τα έχω τελείως χαμένα και δεν καταλαβαίνω τι λέει. Ίσως δεν αναγνωρίζω την προφορά στην ομιλία του. Μόνο οι λέξεις ΑΘΩΟΣ, ΕΝΟΧΟΣ, ΑΘΩΟΣ, ΕΝΟΧΟΣ μου τρυπάνε τα αυτιά.

ΑΘΩΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ! κραυγάζω και πετάγομαι πάνω, όρθιος, λουσμένος στον ιδρώτα. Αθώος, γ@## Αθώος. Ξύπνησα… αθώος παμψηφεί. Τελικά καλά το σκέφτηκα. Ο καλός άνθρωπος κι ο φίλος με στήριξαν. Ο Χρυσοχοϊδης δεν είχε διαβάσει ούτε το νόμο, ούτε το κατηγορητήριο.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.