Η διά ζώσης διδασκαλία είναι απαραίτητη, τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά στις 10 Ιανουαρίου, με επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου, βούληση της κυβέρνησης είναι να είναι ανοιχτά, ανακοίνωσε νωρίτερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά και τη σχετική εισήγηση της επιτροπής των ειδικών.

Όπως σημείωσε, το προηγούμενο τετράμηνο οι σχολικές μονάδες της χώρας λειτούργησαν υποδειγματικά και υπογράμμισε πως και από την ερχόμενη εβδομάδα τα μαθήματα θα συνεχιστούν με τρόπο ασφαλή για τα παιδιά και τους εργαζόμενους στις εκπαιδευτικές δομές.

Η μετάλλαξη Όμικρον είναι κυρίαρχη στη χώρα μας, ανέφερε ο υπουργός Υγείας και ενημέρωσε πως «έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Κλινικών και άμεσα θα μας διατεθεί από τις ιδιωτικές κλινικές από το 10-15% των απλών κλινών τους προκειμένου να διαχειρίζονται covid περαστικά. Βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση, προβαίνουμε σε παρεμβάσεις όπου χρειάζεται» ανέφερε.

Όπως τόνισε, τα αυξημένα κρούσματα covid-19 υποχρεώνουν και σε αλλαγή του πιστοποιητικού νόσησης: Με ΚΥΑ που θα εκδοθεί, αρκεί θετικό rapid test για άδεια από την εργασία.

Νίκη Κεραμέως: Περισσότερα τεστ

Εξειδικεύοντας τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως είπε πως αυτό θα γίνει με αυξημένα τεστ για κορωνοϊό.

«Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη δια ζώσης μάθηση» σημείωσε η υπουργός και συμπλήρωσε: «Ταυτόχρονα, όμως, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων σε καιρό πανδημίας διασφαλίζει και τη μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών μας, καθώς στα σχολεία προβλέπεται ένα αποτελεσματικό δίχτυ προστασίας της εκπαιδευτικής κοινότητας, με τη διενέργεια συστηματικών τεστ κάθε εβδομάδα για την προσέλευση στο σχολείο, με την απαρέγκλιτη χρήση της μάσκας, με τους εκτεταμένους καθημερινούς ελέγχους σε περίπτωση κρούσματος στο τμήμα, μεταξύ και των άλλων μέτρων που ήδη ισχύουν».

Οι μαθητές θα είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται σε δωρεάν self test τρεις φορές την πρώτη εβδομάδα και δύο φορές την δεύτερη εβδομάδα. Αυτό θα ισχύει και για τους εμβολιασμένους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Εάν διαπιστωθεί κρούσμα μέσα σε τάξη, ο νοσήσας ή η νοσήσασα θα μπορεί να επιστρέψει μετά από πενθήμερη καραντίνα και με αρνητικό rapid test, ενώ όλοι οι ανεμβολίαστοι μαθητές της τάξης θα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ και οι εμβολιασμένοι μαθητές θα κάνουν 3 self test.

Είχε προηγηθεί σχετική εισήγηση για το άνοιγμα των σχολείων από την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων που συνεδρίασε για την επικαιροποίηση των πρωτοκόλλων λειτουργίας των σχολείων.

Παραμένει το 50 +1 για το κλείσιμο μια τάξης σε περίπτωση κρουσμάτων της Covid-19.

Πηγή: naftemporiki.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.