Σήμερα Κυριακή  (9 Ιανουαρίου 2022) πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ειδική συνεδρίαση το Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βύρωνα, για τις δημαιρεσίες που περιλαμβάνουν την εκλογή προεδρείου και των μελών των επίτροπων, ποιότητας ζωής και οικονομικής.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα (ΡΕΚ) κ. Τάσος Μαυρόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι: …. Σε αυτή τη στημένη διαδικασία, διαδικασία καρικατούρα, δεν συμμετέχουμε και αποχωρούμε. Δεν θα επικυρώσουμε με τη συμμετοχή μας το αντιδημοκρατικό, αντιλαϊκό πλαίσιο διοίκησης των δήμων

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που στάλθηκε στην εφημερίδα Δήμος Και Πολιτεία:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  09/01/22, ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βύρωνα για την εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (δημαιρεσίες).

Η διαδικασία της εκλογής γίνεται με βάση τις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης και του Θεοδωρικάκου με τις οποίες οι δημοτικές αρχές που είναι μειοψηφίες γίνονται πλειοψηφίες, αφού αποφασιστικές αρμοδιότητες του δημοτικού συμβουλίου έχουν εκχωρηθεί στις επιτροπές στις οποίες η μειοψηφούσα δημοτική αρχή Βύρωνα γίνεται πλειοψηφία και παίρνει αποφάσεις παρακάμπτοντας και απαξιώνοντας το δημοτικό συμβούλιο και τη βούληση της πλειοψηφίας. Επιπλέον στην διαδικασία των δημαιρεσιών αποκλείονται από την εκλογή και εκπροσώπηση στο προεδρείο και στις επιτροπές οι δημοτικοί σύμβουλοι των μειοψηφούντων παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Πρόκειται για μια  αντιδημοκρατική διαδικασία που επιβάλει ένα βαθιά αντιδημοκρατικό μοντέλο διακυβέρνησης στους δήμους, που ακυρώνει τη λαϊκή βούληση και το εκλογικό αποτέλεσμα της αναλογικής εκπροσώπησης, απαξιώνει το δημοτικό συμβούλιο εκχωρώντας αποφασιστικές αρμοδιότητες σε επιτροπές, ανακηρύσσει τις μειοψηφίες σε πλειοψηφίες, απαγορεύει τη συνεργασία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αποκλείει τους δημοτικούς συμβούλους των μειοψηφιών της αντιπολίτευσης από την εκπροσώπηση.

Σε αυτή τη στημένη διαδικασία, διαδικασία καρικατούρα, δεν συμμετέχουμε και αποχωρούμε. Δεν θα επικυρώσουμε με τη συμμετοχή μας το αντιδημοκρατικό, αντιλαϊκό πλαίσιο διοίκησης των δήμων που σε ρόλο διεκπεραιωτή υλοποιεί τις πολιτικές λιτότητας, φτώχειας, εκχώρησης ζωτικών λειτουργιών των δήμων στους επιχειρηματίες, μετατροπής των δήμων σε επιχειρήσεις και τους δημότες σε πελάτες, παραβλέποντας τις ανάγκες των πολιτών και της πόλης μας.

Βύρωνας 09/01/22

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.