Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα για τις Δημαιρεσίες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με Δελτίο Τύπου η «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα» αναφέρει:

Την Κυριακή 10/1, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα προκειμένου να εκλέξει το Προεδρείο του και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για το υπόλοιπο της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα συμμετείχαν στη ψηφοφορία για την εκλογή των μελών του Προεδρείου, ενώ απείχαν από τη ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών των παραπάνω Επιτροπών, επισημαίνοντας για μία ακόμα φορά τον αντιδημοκρατικό τρόπο συγκρότησης και λειτουργίας αυτών.

Οι Επιτροπές αυτές ΔΕΝ συγκροτούνται δημοκρατικά, δηλαδή με βάση την εκλογική δύναμη κάθε παράταξης, αλλά τα μέλη τους προέρχονται κατά πλειοψηφία από την εκάστοτε διοικούσα παράταξη, στερώντας έτσι το δημοκρατικό δικαίωμα συμμετοχής άλλων παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, που τίμησε ο κόσμος με την ψήφο του στις δημοτικές εκλογές.

Επιπλέον, στις Επιτροπές αυτές έχουν μεταβιβαστεί σειρά σημαντικών αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα σημαντικές αποφάσεις για την πόλη μας να μην λαμβάνονται από το δημοκρατικά εκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, αλλά από τις αντιδημοκρατικά συγκροτημένες Επιτροπές.

Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα νομοθετικών ρυθμίσεων της παρούσας κυβέρνησης, η οποία το καλοκαίρι του 2019, «εν μια νυκτί», κατήργησε το σύστημα της απλής αναλογικής, με το οποίο διεξήχθησαν οι τελευταίες δημοτικές εκλογές, απαξιώνοντας έτσι τα δημοτικά συμβούλια και την λαϊκή εντολή.

Η απαξίωση των δημοτικών συμβουλίων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εν τέλει της λαϊκής εντολής δεν μπορεί παρά να μας βρίσκει απέναντι. Δυστυχώς, η ισχύς βασικών δημοκρατικών αρχών και δικαιωμάτων είναι πλέον το ζητούμενο στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα έχει επανειλημμένα καταδικάσει τις παραπάνω κυβερνητικές παρεμβάσεις στη διοίκηση των δήμων και έχει πετύχει την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο τον Οκτώβριο του 2019 ψηφίσματος καταδίκης αυτών των αντιδημοκρατικών πρακτικών.

Βύρωνας, 10/1/2022

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.