Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Καταγγέλλουμε τις πρακτικές ποινικοποίησης για συνδικαλιστική δράση που ακολουθούν Δήμαρχοι και κυβέρνηση φοβούμενοι το εργατικό ποτάμι της οργής.

Πρόσφατο παράδειγμα αυτό, του Δημάρχου του Δ. Αλίμου ο οποίος με σωρεία ανυπόστατων μηνύσεων και καταγγελιών νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει και θα ανακόψει τους εργαζόμενους/νες από την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Είναι γελασμένος.

Το δικαστήριο 1/2/2022,ενώ αθώωσε τους υπόλοιπους τρεις κατηγορούμενους (συνδικαλιστικά στελέχη της ΑΔΕΔΥ,της ΠΟΕ ΟΤΑ και του Σωματείου εργαζομένων Δ.Αλίμου) καταδίκασε τον Βασίλη Γκιτάκο μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ ΟΤΑ (τότε) μέλος Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ –ΟΤΑ σήμερα , πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. του συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, επειδή υπερασπίστηκε το δίκαιο εργαζομένης.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο Βασίλη Γκιτάκο.

Κυβέρνηση και δημοτικές αρχές έχουν τους νόμους τους, τα δικαστήρια τους. Με αυτά νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους για να σκύβουν το κεφάλι. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι η αστική δικαιοσύνη μόνο τυφλή δεν είναι όταν πρόκειται για την υιοθέτηση των ψεμάτων και των συκοφαντιών της εργοδοσίας όπως εκφράστηκαν από τη Δημοτική Αρχή Αλίμου. Αντίθετα εφαρμόζοντας το αντεργατικό οπλοστάσιο, που έχουν χτίσει όλες οι κυβερνήσεις, αυξάνει την τρομοκρατία και τη καταστολή του αγώνα των εργαζομένων.

Η φτώχεια, η ακρίβεια, η ανεργία, οι περικοπές μισθών, η επίθεση στα εργασιακά/συνδικαλιστικά δικαιώματα μας είναι αυτά που ανατροφοδοτούν τους αγώνες μας  για ζωή και αξιοπρέπεια και τελικά θα επιφέρουν την ανατροπή των πολιτικών τους.

Κάθε εργαζόμενος/η που μάχεται με ψηλά το κεφάλι για όλα αυτά είναι σύμμαχος και συνοδοιπόρος στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

Τώρα δυναμώνουμε τον αγώνα μας για τα δικαιώματά μας ενάντια στη ποινικοποίηση της δράσης των εργαζομένων.

Δ.Σ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.