ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. ΧΡ. ΓΩΓΟΥ Θέλει θάρρος η γνώμη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

  1. Κύριε Γώγο μία ακόμη κακοκαιρία ανέδειξε την ανεπάρκεια του δημοτικού σχεδιασμού;

Χ.Γ.: Ξεκινάτε βίαια κύριε Παπαμιχαήλ. Βίαιος θα μου πείτε ήταν και ο χιονιάς. Ενώ στα λόγια είμαστε πολύ καλοί και ευχετικοί ,στην πράξη μηδέν. Δεν φαντάζεστε πόσοι δημότες απευθύνθηκαν σε μένα προσωπικά αλλά και σε όλα τα μέλη της παράταξης ζητώντας βοήθεια. Ο καθένας προσωπικά βοήθησε είτε δίνοντας ένα χέρι βοήθειας, είτε ενοχλώντας την διοίκηση του Δήμου με τηλεφωνήματα. Προσωπικά κάλεσα τον Δήμαρχο και έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση του.

Γίνανε τεράστια λάθη. Υπάρχει ένα συντονιστικό πολιτικής προστασίας που ήταν απών. Προΐσταται υπάλληλος του δήμου, που όπως μου κατήγγειλαν δημότες τον είδαν μόνο στα κανάλια όταν μιλούσε για την πεσμένη στέγη σε βενζινάδικο στη Φορμίωνος , την στιγμή που οι δρόμοι ήταν κλειστοί. Πότε ο Δήμαρχος κάλεσε το συντονιστικό; Αν το συγκάλεσε τι οδηγίες έδωσε; Γιατί δεν φρόντισε να έχουμε αλάτι και γιατί αυτό δεν έπεσε όπως θα έπρεπε; Γιατί δεν φρόντισε να αγοράσει μηχανικά μέσα την στιγμή που όπως λένε έχουμε μόνο ένα μαχαίρι; Γιατί όλος ο Βύρωνας που έχει ανωφέρειες και κατωφέρειες δεν καθαρίστηκε επί μία εβδομάδα; Γιατί έχουμε χαρίσει  ένα ανυψωτικό στο Μενίδι και έχουμε μόνο εκείνο των ηλεκτρολόγων; Έχετε υπόψη πόσοι πολίτες έπαθαν κατάγματα;

Εμείς θεωρούμε, ως ελάχιστο δείγμα συγνώμης πρός τούς δημότες, την παραίτηση όλου του συντονιστικού της Πολιτικής προστασίας.

  1. Πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός σε αυτή την πόλη;

Χ.Γ.:Ο Βύρωνας χαρακτηρίζεται από την δοτικότητα των δημοτών του σε κάθε επίπεδο.

Πρόσφατο παράδειγμα οι κάτοικοι της οδού Σταματοπούλου, που πλήρωσαν εθελοντικά μηχάνημα για να ανοίξουν τους δρόμους τους, Απτό παράδειγμα οι εθελοντές στην δασοπροστασία και είναι αυτοί που έκαναν την διαφορά στον πρόσφατο χιονιά. Οι  εθελοντές μας, που προσφέρουν χρόνια τώρα στα αδέσποτα και σε όλους όσους προσφέρουν σε αυτά απλά υποκλίνομαι. Όλοι οι εθελοντές γύρω από το πράσινο. Ακόμα και η προσπάθεια ανακύκλωσης σε εθελοντική βάση γίνεται. Για να μην αναφερθώ σε όλους εκείνους που εθελοντικά προσέφεραν από την πόλη μας στο μακρινό «ΑΘΗΝΑ 2004».

  1. Πόσο δημοκρατικά λειτουργεί η διοίκηση του Δήμου;

Χ.Γ.: Δεν θα σας πω πόσο δημοκρατικά λειτουργεί η διοίκηση του Δήμου αλλά πόσο δημοκρατικά λειτουργούμε εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση στον δήμο.

Εμπνεόμενοι μόνο από ότι είναι καλό για τον δήμο και τους δημότες:

Υπερψηφίσαμε το 2018 τον προϋπολογισμό δίνοντας δικαίωμα λειτουργίας στην δημοτική αρχή που θα προέκυπτε.

Ήμασταν εκείνοι που μόνοι υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την ολική και σύγχρονη ανακατασκευή του σχολείου «Χαραλαμπόπουλου». Στην πορεία δώσαμε την λύση προσωρινής μεταστέγασής του στο πρ. «Εκκλησιαστικό λύκειο Καρέα»  με την παρέμβασή μας στην εκκλησία της Ελλάδος.

Πρόσφατα παρεμβήκαμε στην Περιφέρεια για την «ΝΕΡΑΙΔΑ», και δώσαμε λύση σε ένα πρόβλημα που χρονίζει στην πόλη μας.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με το θάρρος της γνώμης μας στηρίξαμε θετικά την μεταφορά του 4ου νηπιαγωγείου με σκοπό να δημιουργηθεί 9θέσιο δημοτικό κρατώντας τις επιφυλάξεις μας στο πόσο σύντομα θα βρεθεί ο χώρος. Την στιγμή πού η ελάσσονα αντιπολίτευση καταψήφιζε.

Στηρίξαμε την πρότασή μας που είχαμε καταθέσει εναλλακτικά στον περυσινό προϋπολογισμό για μειώσεις τελών.

Η δωρεά του απινιδωτή από τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ αποτελεί προεκλογική μας δέσμευση αλλά και υποστηρικτική πράξη στα πλαίσια κάλυψης όλων των δημόσιων χώρων που συνωστίζονται πολίτες, μαθητές και αθλητές. Τα χρήματα προέρχονται από δράσεις της παράταξης. Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων και του κοινού, τοποθετούμενο στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. Η ευχή είναι να μην χρειαστεί ποτέ. Αλλά αν χρειαστεί να είναι εκεί και να σώσει έστω και μία ζωή. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

  1. Πρόσφατα ο κος Δεμπόνος ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας παράταξης. Έχει θέση τρίτη παράταξη από τον ίδιο ιδεολογικό – πολιτικό χώρο;

Χ.Γ.:  Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα υπάρχει θέση για όλους. Ο τρόπος όμως διεκδίκησης είναι αυτό που δείχνει αν λειτουργεί δημοκρατικά η καταχράται αυτό το δικαίωμα. Ο κύριος Δεμπόνος , αν και δικηγόρος δεν εφαρμόζει τον νόμο σωστά. Ο νομοθέτης ορίζει ρητά, πώς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος που διαγράφεται ή παραιτείται δεν έχει δικαίωμα ίδρυσης παράταξης εκτός και αν παραιτηθεί του αξιώματος του Δημοτικού συμβούλου. Θέλοντας όμως την αναγνωρισιμότητα και το βήμα που του δίνεται σφυρίζει αδιάφορα. Δεν τήρησε τις ανειλημμένες δεσμεύσεις του προς την παράταξη. Ψήφιζε ενάντια στις προτάσεις της παράταξης. Δεν ερχόταν στα προσυμβούλια και λειτουργούσε αυτόνομα όπως και στην απόφαση να κοπούν τα δέντρα στο παλαιό δημαρχείο, όντας εκπρόσωπός μας στην επιτροπή ποιότητας ζωής. Οι αποσχιστικές του τάσεις ολοκληρώθηκαν με την ίδρυση φόρουμ ένα μήνα μετά τις εκλογές , κλέβοντας ακόμα και την έκφρασή μας έξυπνη πόλη από το πρόγραμμα της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε. Και ήταν η μόνη φορά που κατάφερε να εκλεγεί κάτω από ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα που είχαμε. Αυτός είναι ο κύριος Δεμπόνος που τηλεφωνεί σε όλους τους υποψηφίους της παράταξης λέγοντας ασύστολα ψέματα για μένα και για την παράταξη. Θα επανέλθω σε άλλη μου συνέντευξη και σε άλλες αποδείξεις.

  1. Τον προηγούμενο χρόνο φάνηκε πως έγιναν προσπάθειες να «τα βρείτε» με τον κύριο Μπαντή ή έστω υπήρξε μια συνεργασία. Σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτή η προσπάθεια; Υπάρχει προοπτική;

Χ.Γ.:  Όντως έτσι είναι. Όμως τα «Πάντα ρει».

Ο κύριος Μπαντής επέλεξε την κομματική θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής της Ν.Δ. κάτι που αλλάζει τελείως τα δεδομένα που υπήρχαν στο τραπέζι. Τον στήριξα σε αυτή του την προσπάθεια κάτι που αποτυπώθηκε και σε σχετική φωτογραφία. Η θέση που επέλεξε έχει κομματικό ασυμβίβαστο σε σχέση με εκείνη του υποψηφίου Δημάρχου. Έχει όμως έναν τεράστιο και σημαντικό ρόλο στην περιφέρειά του. Να δώσει το παράδειγμα ενότητας σε δήμους όπως η Ηλιούπολη και ο Αγ. Δημήτριος μαζί με τον Βύρωνα . Είναι πόλεις που ο Δήμος  έχει χαθεί λόγω διχασμού. Όταν βάζουμε τα στελέχη μας να μιλούν για ενότητα πρέπει να ξεκινούν από ακριβώς αυτό το σημείο. Κοινός υποψήφιος δεν σημαίνει «Όλα δικά μου».

  1. Υπάρχει η άποψη ότι οι δημοτικές αρχές από τον Καλλικράτη και μετά έχουν μόνο διαχειριστικό ρόλο. Τι πιστεύετε σχετικά και τι διαφορετικό θα μπορούσατε να κάνετε ως Δήμαρχος;

Χ.Γ.:  Έτσι είναι. Το να χρειάζεται σε μία δύο περιπτώσεις ενισχυμένη αναλογική δεν είναι ο κανόνας. Ο Νόμος Θεοδωρικάκου υπήρξε η ταφόπλακα της απλής αναλογικής στους δήμους, που ήρθε να κακοφορμίσει ακόμα περισσότερο στις τελευταίες δημαιρεσίες, αλλάζοντας τα ποσοστά που οι δημότες έδωσαν με την ψήφο τους, στις παρατάξεις. Έτσι καταλήξαμε ο Δήμαρχος με ποσοστό 20% περίπου να έχει την απόλυτη πλειοψηφία, αφαιρώντας το ποσοστό υπεροχής  των πλειψηφουσών παρατάξεων, και δίνοντας αλλού τις θέσεις που τους ανήκαν.

Εφόσον ήμουν Δήμαρχος, που θα είχα εκλεγεί με την απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχα φερθεί αναλόγως. Δεν θα έκανα χρήση του Νόμου Θεοδωρικάκου.

  1. Οι τελευταίες εκλογές έγιναν με απλή αναλογική, Οι επόμενες θα γίνουν με ενισχυμένη και το νέο δημοτικό συμβούλιο θα έχει λιγότερους (35) δημοτικούς συμβούλους ενώ παράλληλα απαιτείται μεγαλύτερο ποσοστό για την είσοδο παρατάξεων σε αυτό. Εσείς πως βλέπετε τον νέο εκλογικό νόμο;

Χ.Γ.:  Δεν θα είναι ότι πιο τέλειο, αλλά σίγουρα είναι καλλίτερο …από το υπάρχον….ανύπαρκτο.

Εγώ θα ζητούσα να ισχύσει στους δήμους ότι και στην Βουλή όταν χάνεται η δεδηλωμένη.

Ξανά εκλογές.

  1. Πρόσφατα υπερψηφίσατε την πρόταση της δημοτικής αρχής για απομάκρυνση του 4ου νηπιαγωγείου Αναρωτιέμαι αν πρόκειται για αλλαγή πολιτικής τακτικής ή κάτι άλλο;

Χ.Γ.:  Είμαστε υπερήφανοι ακόμα μία φορά για τις θέσεις μας. Αναλογιστείτε για λίγο αν δεν είχαμε ψηφίσει εμείς,  τότε ο δήμος θα είχε 6θέσιο αντί 9θέσιο δημοτικό. Χάρη στην τόλμη μας να μην κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Όλοι καταψήφισαν η απείχαν. Θέλει θάρρος η γνώμη.

  1. Πόσο μακριά είναι οι δημοτικές εκλογές του 2023;

Χ.Γ.: Είναι στην επόμενη γωνία. Γιατί εμείς έτσι ξεκινάμε να εργαζόμαστε. Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.