Οι θαλασσιές οι χάντρες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει ο Νίκος Ραμαντάνης

Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που σπρώχνει συμπολίτες μου να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, άραγε έχουν αναρωτηθεί εάν θα τα κατάφερναν στην περίπτωση που βρίσκονταν στην θέση να διαχειριστούν μια ανάλογης σοβαρότητας κατάσταση όπως αυτή που ζήσαμε κατά την διάρκεια των τελευταίων χιονοπτώσεων; Καταλαβαίνουν ότι τα αξιώματα έχουν υποχρεώσεις και ευθύνες;

To ξαναθυμήθηκα βλέποντας τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου μας Κου Κατωπόδη στα οργίλα μηνύματα των συμπολιτών μας για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο χιονιάς. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να χορηγούν βεβαιώσεις της ανικανότητας τους να διαχειριστούν την έκτακτη αυτή κατάσταση σε συμπολίτες μας, που θα καλούνταν να δικαιολογηθούν για την απουσία από την εργασία τους.

Από την άλλη πλευρά, αυτής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, διαβάζω και ακούω συνεχώς λέξεις όπως ενότητα, συμπαράταξη, κοινή συμπόρευση, με στόχο την δημιουργία μιας πλειοψηφίας, με κοινό όραμα, κοινές αξίες, προκειμένου να αλλάξει επιτέλους αυτή ή ανίκανη δημοτική αρχή, αλλά ταυτόχρονα η κριτική ασκείται στην αξιωματική αντιπολίτευση και όχι στην δημοτική αρχή. Σίγουρα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία.

Προφανώς υπάρχει μια σύγχυση στο τι εννοούμε όταν κάνουμε αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση οφείλει να είναι σοβαρή, με δομημένο λόγο και πάνω απ’ όλα αξίες. Αξίες που διαχρονικά και αποδεδειγμένα υπηρετεί πιστά η παράταξη μας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ και κυρίως ο επικεφαλής της Κος Χρήστος Γώγος, ένας καταξιωμένος γιατρός, επιστήμονας, και οικογενειάρχης. Αξίες, οι οποίες μας καθοδηγούν στο να εργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο για το κοινό καλό των συμπολιτών μας, και όχι για να εξυπηρετούμε προσωπικές φιλοδοξίες, ασκώντας στείρα αντιπολίτευση όπως π.χ. στο θέμα της μετεγκατάστασης του 4ου Νηπιαγωγείου όπου εάν δεν στηρίζαμε την πρόταση της δημοτικής αρχής το 4ο Νηπιαγωγείο, όταν θα ολοκληρωνόταν η μετεγκατάσταση,  θα γινόταν 6θέσιο και όχι 9θέσιο όπως θα γίνει τώρα, ούτε πρόκειται να συνεργαζόμαστε με αριβίστες δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι πιστεύουν ότι πατώντας ταυτόχρονα σε δύο βάρκες και αλλάζοντας τις απόψεις τους και την στήριξη τους ανάλογα με τα συμφέροντα τους, θα καταφέρουν να επιπλεύσουν.

Για το μόνο, που μπορούμε να κατηγορηθούμε είναι για την αφέλεια μας να συνεργαστούμε με ανθρώπους, οι οποίοι στην πορεία είτε αποφάσισαν να ακολουθήσουν την προσωπική τους ατζέντα και τους απομακρύναμε, είτε με την απουσία τους από κρίσιμες ψηφοφορίες και συνεδριάσεις δεν στήριξαν το προσπάθεια μας.

Το να ρίχνουμε σκιές στους υπολοίπους δεν ήταν ποτέ σκοπός μας. Αν ψάχνετε για καιροσκόπους καλό θα ήταν να κοιτάξετε τον καθρέπτη. Ο αντίπαλος κάθεται στις απέναντι καρέκλες και όχι στις διπλανές. Όσοι κατηγορούν την δημοτική αρχή του Κου Κατωπόδη για ανικανότητα, και καλούν σε ενωμένο μέτωπο προκειμένου να επιτευχθεί η απομάκρυνση του, θα πρέπει να θυμηθούν τι έκαναν ή μάλλον τι δεν έκαναν στον 2ο γύρο των τελευταίων δύο εκλογικών αναμετρήσεων για να μην εκλεγεί.

Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές όπου κάποιος μπορούσε να πουλήσει θαλασσιές «ιδεολογικές» χάντρες για αστραφτερά γαλάζια  ζαφείρια. Καλό θα ήταν όταν πιάνετε το φτυάρι να το χρησιμοποιείτε για να καθαρίζετε και όχι για να πετάτε λάσπη. Κύριοι σταματήστε να εκτίθεστε.

Δεν μπορείς να αγοράσεις σοφία κάνοντας πάντα κριτική. Κάποια στιγμή πρέπει να «ζυγίσεις» και την δική σου ευθύνη σε ότι συμβαίνει γύρω σου!!!!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.