Ευτυχώς η δημοτική αρχή ήταν απούσα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

24 Ιανουαρίου μας επισκέφθηκε η Ελπίδα.

Ένα φαινόμενο που γνωρίζαμε τη σφοδρότητα του, για την οποία είχε ενημερωθεί η δημοτική αρχή από τις αρμόδιες υπηρεσίες, πολλές μέρες νωρίτερα.

Από τις 20 Ιανουαρίου η πολιτική προστασία του Δήμου, σε έκτακτη Σύσκεψη, πήρε αποφάσεις, για τα μέτρα που έπρεπε να πάρει, ώστε να αντιμετωπίσει τα επερχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Θεωρώ ανούσιο να περιγράψω σε αυτό το άρθρο ποιό ήταν το αποτέλεσμα. Το ζήσαμε όλοι σε αυτή την πόλη. Κλειστοί δρόμοι, υπηρεσίες ανίκανες να προσφέρουν βοήθεια σε συνδημότες μας οι οποίοι είχαν ανάγκη. Άτομα τα οποία έπρεπε να πάνε σε γιατρό ή για θεραπεία, ηλικιωμένοι, ανήμποροι, παγωμένοι, χωρίς ρεύμα, χωρίς τη δυνατότητα να μετακινηθούν κι ένα δημαρχείο κλειστό παρότι υποτίθεται, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, αποτελεί το κέντρο συντονισμού όλων των δράσεων. Να προσθέσω δε, ότι σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, έδινε τα τηλέφωνα του γραφείου του δημάρχου, για να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται οι πολίτες, είτε να ενημερώνουν τη δημοτική αρχή για τα προβλήματα που υπάρχουν στις γειτονιές.

Δυστυχώς τα τηλέφωνα αυτά δεν λειτουργούσαν.

Με λίγα λόγια δημοτική αρχή και πολιτική προστασία στο δήμο μας, δεν λειτούργησαν. Τα λάθη ήταν τραγικά καθώς και οι αμέλειες.

Μην ξεχνάμε, ότι πέρυσι τέτοιο καιρό ζήσαμε το φαινόμενο Mήδεια. Ένα παρόμοιο φαινόμενο με μικρότερη ένταση Μην ξεχνάμε επίσης, ότι η πολιτική προστασία της πόλης έχει και λειτουργεί πάνω σε συγκεκριμένα μοντέλα και σχέδια. Θεωρητικά, συνεπώς, υπήρχε η εμπειρία υπήρχε και το σχέδιο Κι όμως απέτυχε και γίνομαι σαφέστερος.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι παρήγγειλε, σε πρώτη φάση, 30 τόνους αλάτι. Όπως μάθαμε στο δημοτικό συμβούλιο είχαμε από πέρυσι άλλους 20 τόνους. Χρειάστηκαν όμως, εκ του αποτελέσματος, πολύ περισσότεροι. Θεωρεί κανείς λογικό να μην γνωρίζει την ποσότητα του αλατιού που χρειάζεται για να μην παγώσουν οι δρόμοι; Τουλάχιστον οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης; Υποχρέωσή τους είναι να προβλέψουν σωστά και να παραγγείλουν τη σωστή ποσότητα κι όχι να ανεβάζουν βιντεάκια στο facebook με φορτηγό που ξεφορτώνει αλάτι, για να μας δείξουν πόσο έτοιμοι είναι, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι τα δύο εκχιονιστικά του δήμου δεν ήταν αρκετά για να καθαρίσουν τους κεντρικούς δρόμους. Αλήθεια, γιατί δεν νοίκιασε εκχιονιστικά μηχανήματα, κάτι πού κάτοικοι του Καρέα έκαναν προκειμένου να ανοίξουν στο δρόμο και να πάνε στις δουλειές τους φυσικά με δική τους πρωτοβουλία και δικά τους έξοδα.

Εντυπωσιάζει πραγματικά η αποποίηση των ευθυνών αλλά και η έρμη η έλλειψη τόλμης της δημοτικής αρχής. Θα αναφέρω δύο συγκεκριμένα παραδείγματα. Πρώτο, όσο αφορά τον Καρέα δήλωσε, ότι δεν μπορούσε να πάει το εκχιονιστικό διότι η Κατεχάκη ήταν κλειστή και ήταν ευθύνη της περιφέρειας να την ανοίξει. Αλίμονο. Αν δεν έχεις την τόλμη να περάσεις αυτά τα λίγα μέτρα που μεσολαβούν στην Κατεχάκη, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον Καρέα. Δεύτερο. Πολλά δέντρα έσπασαν κι έπεσαν με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και πεζοδρόμια της πόλης και η δημοτική αρχή μας είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι, διότι έπρεπε, πρώτα, η αστυνομία να καταγράψει τις ζημιές. Άλλη μία ένδειξη ατολμίας και αδυναμίας αλλά και μία ακόμη ένδειξη ότι υποτιμά τη λογική και τους δημότες. Αλήθεια, πως θα πάει η αστυνομία να καταγράψει τις ζημιές όταν ο δρόμος είναι κλειστός; Μάλλον έπρεπε να περιμένουμε να βρέξει!!!

Ας το ξεκαθαρίσουμε. Κύριοι της δημοτικής αρχής ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε ελλιποβαρείς. Σε περιόδους κρίσης επιβάλλεται να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Χρειάζεται τόλμη θάρρος και ανάληψη ευθυνών. Και για να μην γίνομαι κουραστικός φτάνω στην ουσία. Κουραστήκαμε Δήμαρχε. Κουραστήκαμε να σας ακούμε να ρίχνετε την ευθύνη σε άλλους. Κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να μάθετε να ζητάτε συγνώμη κι όχι να αναγκάζεστε να το κάνετε, όπως σας ανάγκασε το δημοτικό συμβούλιο. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα ΜΟΝΟ οι άλλοι … οι υπάλληλοι του δήμου, η περιφέρεια, η κυβέρνηση. Έχετε και εσείς ευθύνες. Φταίτε και εσείς. Η ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του δήμου, ότι δεν θα απολογηθείτε για λάθη άλλων είναι κατάπτυστη, όταν θέλετε να είστε ο πρώτος πολίτης αυτής της πόλης.

Μετά απ’ όλα αυτά, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι: Ευτυχώς η δημοτική αρχή ήταν απούσα. Αν ήταν παρούσα, πιθανόν τα πράγματα να ήταν χειρότερα για την πόλη μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.