Το ακούσαμε και αυτό!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Ο Δήμαρχος, μιλώντας σαν σε νήπια, γιατί μόνο σε νήπια μπορείς να μιλάς με αυτό τον τρόπο, είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο, απευθυνόμενος στους Δημοτικούς Συμβούλους: «Δεν έχετε παρά να σηκώσετε το χεράκι σας και να ψηφίσετε την πρόταση μου».

Βέβαια, μετά την αντίδραση όλων των Δημοτικών Συμβούλων, με πρώτο τον κύριο Μπαντή, ο οποίος έξαλλος τον κατηγόρησε για θράσος, αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη.

Φυσικά, όλη η αντιπολίτευση στηλίτευσε τη συμπεριφορά του Δημάρχου. Γιατί, όμως, ο Δήμαρχος μίλησε με αυτό τον τρόπο; Τι τον οδήγησε να είναι τόσο ειρωνικός και εριστικός;

Στο ποδόσφαιρο λέμε πολλές φορές ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Κατά την άποψή μου, αμυνόμενος ο Δήμαρχος, «επιτέθηκε» στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ας δούμε όμως γιατί έγιναν όλα αυτά.

Το θέμα το οποίο συζητούσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν η μεταστέγαση του 4ου νηπιαγωγείου, που βρίσκεται πίσω από το σχολείο Χαραλαμπόπουλου.

Γνωρίζουμε όλοι πως το 4ο Δημοτικό Σχολείο εδώ και 4 χρόνια παραμένει κλειστό. Το νηπιαγωγείο, όμως, που βρίσκεται πίσω από το 4ο δημοτικό, συνεχίζει να λειτουργεί. Στόχος και απόφαση είναι να χτιστεί ένα νέο Δημοτικό Σχολείο που να καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής. Όμως ο χώρος δεν αρκεί, μια και δεν καλύπτει τις προαπαιτούμενες προδιαγραφές. Συνεπώς οι επιλογές που υπήρχαν ήταν, είτε να χτιστεί 6θέσιο Σχολείο στη θέση του ήδη υπάρχοντος, είτε να μεταφερθεί το Νηπιαγωγείο σε άλλο χώρο και στη θέση του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου να χτιστεί ένα σύγχρονο 9θέσιο Σχολείο.

Με την πρόταση για το 9θέσιο Σχολείο συμφώνησε σχεδόν όλη η αντιπολίτευση. Προαπαιτούμενο, όμως, για να κτιστεί Σχολείο 9 θέσεων είναι η μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου.

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.

Είναι σίγουρο πώς δεν ήταν δυνατόν, ακόμη και στην περίπτωση που δεν θα γινόταν μετεγκατάσταση Νηπιαγωγείου, να γίνονται εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο και παράλληλα να λειτουργεί το Νηπιαγωγείο. Συνεπώς η Δημοτική Αρχή είχε όλο αυτό το διάστημα των τεσσάρων χρόνων, για να βρει χώρο στον οποίο θα μετέφερε το Νηπιαγωγείο. Όμως δεν έγινε τίποτα. Δεν βρήκε τίποτα, είτε γιατί δεν κατάφερε, είτε γιατί αμέλησε, είτε γιατί δεν προσπάθησε αρκετά και φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση, όπου έπρεπε να δηλωθεί χώρος για μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η υπόθεση του Δημοτικού Σχολείου.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο λοιπόν, ο Δήμαρχος ζητούσε να ψηφίσουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι την μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου χωρίς όμως να δηλώνει που πρόκειται να μεταφερθεί!

Μετεγκατάσταση σημαίνει παίρνω από το ένα σημείο το Νηπιαγωγείο και το πηγαίνω σε ένα άλλο συγκεκριμένο σημείο. Εάν δεν ορίσουμε ποιο είναι το άλλο σημείο, τότε δεν μιλάμε για μετεγκατάσταση, αλλά για απομάκρυνση!

Εδώ λοιπόν δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Η αντιπολίτευση, για να ψηφίσει την μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου, ζητούσε να ορίσει ο Δήμαρχος τον χώρο στον οποίο αυτό θα πήγαινε. Και μια και ο Δήμαρχος δεν φρόντισε, σε όλο αυτό το διάστημα, να βρει τον κατάλληλο χώρο, απευθύνθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους λέγοντάς τους: «Για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει να σηκώσετε το χεράκι σας και να πείτε Ναι, ψηφίζουμε τη μεταστέγαση του 4ου νηπιαγωγείου». Αναγκάζοντας έτσι την αντιπολίτευση στο σύνολο της να ζητήσει από το Δήμαρχο να ανακαλέσει την έκφραση του ζητώντας συγγνώμη κάτι το οποίο ο Δήμαρχος έκανε.

Ποια είναι όμως η ουσία της επίθεσης του Δημάρχου και ποια είναι η ουσία της υπόθεσης: είναι πάγια τακτική του να μεταφέρει το βάρος των λαθών του ή των αδυναμιών του στην αντιπολίτευση, εκβιάζοντας την ουσιαστικά και φέρνοντας την προ τετελεσμένων γεγονότων.

Για την ιστορία, η πρόταση πέρασε κατά πλειοψηφία και οι παρατάξεις ψήφισαν ως εξής:

  • «Νέα Εποχή Βύρωνα»: Υπέρ («ακούμε την ανάγκη της κοινωνίας και ελπίζουμε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ο Δήμαρχος»)
  • «Μαζί για τον Βύρωνα»: Αποχή (Η κυρία Σφακιανάκη κατά)
  • «Δύναμη Ελπίδας»: Αποχή «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα»: Υπέρ, με επιφυλάξεις που αφορούν στις δεσμεύσεις του Δημάρχου
  • «Λαϊκή συσπείρωση»: Αποχή
  • «Αριστερή Παρέμβαση»: Κατά
  • «ΡΕΚ»: Ήταν απούσα
  • Οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Μουντοκαλάκης και Β. Δεμπόνος: Υπέρ, με επιφυλάξεις

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.