Για κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού έκανε λόγο σε δηλώσεις του το μέλος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης, παρά την άνοδο των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες μέρες.

Στα βήματα χωρών όπως το Ισραήλ και η Γαλλία όσον αφορά την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού φαίνεται πως θα βαδίσει και η χώρα μας, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μεγάλη άνοδος στα κρούσματα κορονοϊού.

Το  μέλος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, καθηγητής Υγιεινής και επιδημιολογίας ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για πιθανότητα κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Εξήγησε πως οι πιθανότητες κατάργησης είναι στο 50% και είπε πως σε αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η αποκλιμάκωση των σκληρών δεικτών της πανδημίας, όπως οι θάνατοι και ο αριθμός των διασωληνωμένων. Μάλιστα η κατάργηση μπορεί να γίνει πριν το Πάσχα. «Είναι μια πιθανότητα να μην έχουμε το Covid pass π.χ. για τους χώρους της εστίασης», τόνισε.

Επίσης για τη μάσκα ο κ. Μαγιορκίνης είπε ότι είναι πιθανό να σταματήσει η χρήση της σε κλειστούς χώρους. «Ήρθαν για να μείνουν στα νοσοκομεία» διευκρίνισε.

Όσον αφορά στην τέταρτη δόση  εμβολίου για τον κορoνοϊό ο Γκίκας Μαγιορκίνης εξέφρασε την άποψη ότι αναμένεται να δοθεί και στους άνω των 70 ετών, εκτός από τις ευπαθείς ομάδες. «Δεν πρόκειται να δούμε σύντομα ενισχυτικές δόσεις στον υπόλοιπο πληθυσμό και στα παιδιά. Αν θα χρειαστεί θα το δούμε από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο» ανέφερε.

«Σταδιακά οι θάνατοι και οι άνθρωποι που χρειάζονται σημαντική βοήθεια θα μειώνονται. Αυτή την στιγμή είμαστε σε ταλάντωση. Δεν βλέπουμε εκθετική φάση της πανδημίας», επισήμανε.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Υγιεινής τα μέλη της Επιτροπής Ειδικών παρακολουθούν την κατάσταση, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για βελτίωση.

Πηγή: sdna.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.