Δήλωση του επικεφαλής της Νέας Εποχής Βύρωνα για την ανεξαρτητοποίηση τριών Δημοτικών συμβούλων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την 1η Απριλίου/2022 – οποία ειρωνία – έλαβα σε e-mail την παραίτηση των δημοτικών συμβούλων Γ. Ντόβολου – Πετρούλας Μπαστέα – Δ. Ταραζώνα.

Η ανεξαρτητοποίηση τους γίνεται αποδεκτή.

Η παράταξη και γώ προσωπικά, τούς ευχαριστούμε αφενός μεν, για την όποια συμμετοχή τους και συνδρομή τους, καθώς λάμψανε δια της απουσίας τους από όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της παράταξης, με αποκορύφωμα τις τελευταίες δημαιρεσίες, όταν καταψήφισαν ή απείχαν από την γραμμή της. Αφετέρου δε διότι είχαν διαγραφεί ήδη στην συνείδηση των μελών, αιρετών και μη, ακριβώς λόγω της μη ενεργού παρουσίας τους και της μη εκπλήρωσης των καθηκόντων τους.

Η παράταξη και εγώ προσωπικά δεν υποκύπτουμε σε προσωπικά συμφέροντα ούτε εκβιαζόμαστε. Έχει συγκεκριμένες δημοκρατικές αρχές που δεν υποβάλλονται σε εκπτώσεις.

Κάθε μέλος που δεν συμφωνεί, είναι  αναφαίρετο δικαίωμά του να αποχωρεί και να παραδίδει την έδρα του.

Δηλώνω ως επικεφαλής, ότι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ, συνεχίζει άοκνα και με συνέπεια την ενασχόληση με τα κοινά, με σκοπό την ευρυθμία του Δήμου.

Τέλος αλλά και αρχή όλων, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλα τα μέλη της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ, αλλά και τούς φίλους αυτής για την αμέριστη υποστήριξή τους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.